Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dráma
  • Dobrodružný

Posledné recenzie (13)

plagát

Flash (2023) 

Za mna super. A to som fanusik Marveloviek. Kym DC ma dost sklamáva, tak toto som si pozrel nahodne a mal som prave skvely vecer. Toto sa mi teda pacilo velmi.

plagát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Tak toto ma velmi sklamalo. Ked citam tie 4-5hviezdickove recenzie vyssie,....ako sa tam rozplyvaju,...len KUKAAAAAM!!!  Si precitajte 1-2 hviezdne komenty,ktore su objektivne a triezve! A to vam pisem ako mega fanusik Marvel,ktoreho hrudnik zdobí velke tetovanie Avengers! Takze ziadny anti fanusik, či DC pánko.   Spoilery !!!! Cim viac robia zo Spidermana detskeho dementa ,tym viac sa mi to nebude pacit. Suboj so Strangeom,..a vyhral?! Really?! Tak to pochybujem Spidey,..a este ta odpoved,..matika :)))))) Takze staci vediet ratat nasobilku a sundas Strangea v jeho svete. Uuuuf,.no 'dobre''!!!!  Teta May,...ako sa mi pacila v Civil War, tak tu uz mi liezla na nervy s tym jej zachranovanim a menenim kazdeho v jeho lepsie ja.  MJ sa mi vobec nepaci v ziadnom diely,...  Tie jej vyrazy dokola a dokola a ako vzdy musi vsetko uhadnut, pochopit a byt vlastne nad vecou,....proste uz lezies na nervy holka. A ten blbeček hawajský naj kamoš,...ako sa citil,ze vie kuzliť,...ach boze,....... neznasam,ked debilkom dava niekto moc a zrazu im to stupne. Takze hlavne trio je velke sklamanie. Tobey je skvely,ako vzdy bol. Zaporaci tiež.  Ale tie stupidne detske,naivne rozhodnutia,... Spideyho-MJ-naj hawai kamko,....to proste nedavam!!  Milujem celu Marvel sagu,ale ich verzie Spidermana akosi,..nemusim. Velmi hlupeho a neschopneho tam z neho urobili,..a tie umelo hrané scenky s MJ,.kedy sa obaja tvaria az privelmi neschopnučko a zalubene a akoze povzdychy a nevedomé pohlady,ked chcete byt rozkošní a zlatunkí a pritom vec pokazíte,..ale vlastne vam to prejde ,lebo ste rozkošní,....blablabla,...az velmi hrané a to kazí dojem.

plagát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Velke SKLAMANIE! Len pozeram nechapavo na tych,co tomu dali 5 hviezd :))) Ako prve,..soundtrack velke sklamanie. Danny Elfman,ktory robil povodnu verziu,to bola hudba!!! Hlavne hlavna tema,..a scena,ked ozivili čáva S ,..a potom ho chceli ukludnit,tak tam je hudba velmi silny moment. Ked Flash uteka,ostatní drzia Supermana a ten si očičkuje po Flashovi. Tak tu scenu nerobia super efekty,alebo spomalenie. Ale prave hudba!! Ta tam uplne vytvori tu situaciu a atmosferu. Takze tato 4 hodinova akoze hudba,..cele zle. Dalej hmmm,..efekty,...stale som mal akosi pocit,ze sa vsetko toči v studiu. Na Marvelovky sa to nechyta a nikdy nebude. Velmi jednoduche dialogy a prvoplanove. Plus je,ze Cyborg a Flash mali svoj pribeh dlhší a tak sme vedeli o co ide. Hlavny záporák mohol byt lepsi a drsnejsi. nesiel z neho taky strach,ako napr zo Stepwolfieho. Ten bol stylovejsi teda. A uplne trapne pre mna vyzeraju tí akoze demoni lietajuci. Z nich nejde vobec strach a velmi kazia atmosferu. proste velky badass boss,..a pri nom nejaky krdel musiek. To mohli lepsie vymysliet. A dalsi velky minus,.4:3 !!!! Ta čislovka je kazdemu znama,takze tam nemam co dodavat. Naaa cooooo???? Naaa cooo to tak??? Ach jo :(

Posledné hodnotenia (402)

Flash (2023)

06.09.2023

Predátor: Korisť (2022)

06.09.2023

Interview (2014)

08.08.2023

Potulný samuraj Kenšin: Konec legendy (2014)

19.07.2023

Potulný samuraj Kenšin: Počátek (2021)

19.07.2023

Potulný samuraj Kenšin: Konec (2021)

19.07.2023

Potulný samuraj Kenšin: Zrození (2012)

19.07.2023

Menu (2022)

06.04.2023

Kráľ Škorpión 2: Zrod bojovníka (2008)

odpad! 13.12.2022

Reklama