Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Dráma
  • Animovaný

Obľúbené seriály (9)

Priatelia

Priatelia (1994)

Každodenná, dá sa povedať pre mňa kultová záležitosť. Pri tomto seriály mám vždy ten nádherný pocit, kedy sa môžem celkom odtrhnúť od reality a skvele sa zabaviť. Hlavná zostava šiestich sympatických postáv funguje dokonale a seriál si tým drží úroveň nejakých desať rokov. Prežil som s týmto seriálom už toho veľa, od začiatkov, cez príhody, ktoré si často prichystáva život, až som sa dostal na samý záver, kde sa kruh uzavrel ja som pochopil, že toto je jednoducho jeden z najlepších seriálov, aké som kedy videl.

Simpsonovci

Simpsonovci (1989)

Dokonalosť samotná prekypuje v tomto skutočne dokonalom seriály. Každá jedna epizóda ma pobavila svojou hravosťou a inteligentnými vtipmi, takže je až neuveriteľné, že si Simpsonovci udržujú svoju svoju kvalitu už pekných 20 rokov.

Mestečko South Park

Mestečko South Park (1997)

Bolo nebolo, žili raz štyria vulgárni chlapci... ktorí pôsobili ako dokonalý ventil pre Parkerové a Stoneove satirické myšlienky, čo má za následok to, že my ako diváci ako sa skvele bavíme na bombastických hláškach. Osobne nepoznám človeka, ktorý by o tomto seriáli nepočul. Vulgárna zábava? Nie, ostrá satira bez servítky v tej najčistejšej podobe.

Kriminálka Miami

Kriminálka Miami (2002)

Na rovnakej úrovni, ako aj ostatné CSI. Zaujímavé prípady, neobvyklé vyšetrovanie a zábava, ktorá niektorým starým kriminálkam chýbala, je tu v plnej paráde. Svižné, rýchle, nikdy to nenudí. Čo viac chcieť?

Dr. House

Dr. House (2004)

Momentálne existujú len niekoľko seriálov, ktoré pravidelne sledujem a Dr. House patrí rozhodne medzi jasných favoritov. Zaujímavé príbehy a cynický Hugh Laurie v hlavnej úlohe doktora, ktorý je sám o sebe takou neobyčajnou postavou, že by ste ho v iných seriáloch hľadali len márne. Na seriáli sa mi skutočne páči aj to, že aj keď sa doktorovi nemôžeme dostať pod kožu, dokáže nás svojimi zbraňami odzbrojiť takmer okamžite. 100% ako vyšitých.

Futurama

Futurama (1999)

Tento seriál mám veľmi rád. Tak isto rád ako Simpsonovcov a nikto mi nepovie, že to nie sú dva z najlepších seriálov, aké boli kedy stvorené.