Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Dráma
  • Animovaný

Obľúbení režiséri (10)

Quentin Tarantino

Rozhodne skvelý režisér a skvelý scenárista, ktorého každý film je dlho očakávaný ( niekedy sa ľudia ani nedočkajú ), ale Quentin jednoducho nikdy nesklame, to je jeho trademark. Možno nie som zrovna najklasickejší jeho fanúšik, pretože zatiaľ sa mi jednoznačne najviac páčila dvojica filmov KILL BILL, v ktorej je to všetko skvele vyvážené - mix žánrov, akcia a na neposlednom mieste aj skvelý soundtrack! Soundtracky sú celkovo veci, ktorými ma Quentin milo prekvapuje. Len tak ďalej.

David Fincher

Kamerové prelety, skvelá atmosféra a premyslené scenáre, to sú filmy Davida Finchera.

Michael Bay

Michael Bay je proste macher, to hneď na úvod, pretože fakt nedokážem pochopiť, že sa v súčasnom Hollywoode takmer nikto naplno neoddáva popcornu ako tento pán, ktorého štýl sa v priebehu rokov prakticky nezmenil a pri tom ani jeden film vlastne nie je tak celkom rovnaký. Majster gigantických rozpočtov.

Steven Spielberg

Režisér, ktorý si zakladá na lákavom obale, a pri tom aj na obsahu svojich filmov, čo sa dnes podľa mňa stále cení. Steven je proste skvelý režisér, ktorého meno pozná snáď aj človek, ktorý sa filmom nejako extra nevenuje.

John Woo

Akcia! Akcia! Akcia! ( stručné, ale výstižné ).

Rob Cohen

Aj rutinu treba vedieť nakrútiť s citom.

James Cameron

Majster v tom, čo robí, ktorého prekoná asi len on sám.

Chris Columbus

Rozprávková atmosféra jeho filmov podfarbená hudbou od Johna Williamsa = prudko sledovateľná rodinná zábava.

Robert Rodriguez

Kameraman, strihač, hudobný skladateľ, scenárista a samozrejme aj režisér, ktorého filmy majú určité čaro. SIN CITY, PLANET TERROR a DESPERADO myslím že hovoria za všetko.