Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Dokumentárny

Obľúbené filmy (10)

Kúpili sme ZOO

Kúpili sme ZOO (2011)

Ten film mě donutil brečet :-) Stojí za to. Scénář, kamera, režie, hudba, střih vše jak má být. 5*

Kapitán Phillips: Prepadnutie lode Alabama

Kapitán Phillips: Prepadnutie lode Alabama (2013)

Dech beroucí a naprosto skvěle natočený příběh. Naprosto dokonale zahraný kapitán v roli Toma Hankse, který až neuvěřitelně přesvědčivě zahrál všechny fáze unesených, vč. šoku a postupného uvědomění si, co se vlastně stalo. Poutavá a skvěle odvedená kameramanská práce společně s velmi kvalitní režií. Tenhle film si 5* rozhodně zaslouží.

Interstellar

Interstellar (2014)

2001: Vesmírná odysea v podání Nolanových. Film mate až bere dech, zárověn uceluje a nechává otázky jednoduchého i složitějšího a komplexnějšího charakteru. Donutí k slzám i k hněvu. Film hodný Oskarů právem. Dokonalý zvukový podkres v podání mistra Hans Zimmer. Za mě jasných 5 a ani o píď méně! Bravo!

Rodinka Bélierovcov

Rodinka Bélierovcov (2014)

Na FFF jsem stihl pouze tento film. Ovsem to jsem necekal i podle komentaru na ostatni filmy, ze jsem dostal naprosty bonbonek. Film opravdu pobavil a silne dojal. Nepamatuji si kdy naposledy se kino takhle nahlas smalo zcela spontane. Libil se mi krasny nadhled na hendikepovanost a zaroven z toho udelat jistou vyhru. Skvele zahrana, skvele natocene. Plny pocet 5*.