Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Predátor

Predátor (1987)

Jeden z nejlepsich Arnieho filmu,ktery v te dobe naprosto uchvatil,scifi jak ma byt,efekty vic nez dobry,vyborne herecke obsazeni,ackoliv nebylo zrovna lehke vybrat v te dobe borce,kteri by na oko dobre pasovali k Arnold. bicepsum. a nastesti z toho vseho vznikl i dejove pusobivy filmek s dobrou davkou napeti a nejen pouha rezba typu Komanda ( i kdyz dnes jiz kultovnih film ).Je to film,ktery se po shlednuti rozhodne neztrati ani v dnesni dobe akcnich trhaku a porad je na urovni,kdo nevidel Predatora ve svem mladem veku,prisel tak definitivne o jeden z uzasnych zazitku filmove kinematogr.

Vtáci

Vtáci (1963)

MIstrovské dílo od A. Hitchcocka, který to natočil po svém v jeho osobitém stylu a povedlo se. Postupně atmosféra houstne, je mrazivější tak jak to má být, divák očekává s napětím kdy to všechno vypukne a pak to najednou přijde - attack, strach, utrpení a mnoho mrtvých. Jeden z nejlepších člověk vs fauna hororů. A na ten rok úctihodný výkon.

Pulp Fiction: Historky z podsvetia

Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994)

Todle ja samozřejmě kultovní film od samotného mistra Tarantina, který se v tomdle žánru vyloženě libuje. Jeden z mála filmů , kterej se líbí i nefilmovým fandům. 5*

Prepadnutie v Pacifiku

Prepadnutie v Pacifiku (1992)

Jednoznacne nejlepsi Segaluv film - super scenar,akcni sceny bez chyby,Segal ze sebe vydal maximum (preci jen na to jeste mel),Tommy Lee Jones jako zapornak skvelej.Unesena lod silencem,ohrozeni tisice nevinnych civilistu,kraska v nesnazich a nepremozitelny hrdina na palube v podani Segala a jeho vytecnych smrticich uderu,ktere ho proslavili v drivejsich hitech typu Nemilosrdna spravedlnost,Niko vic nez zakon,Tezko ho zabit atd...4 hvezdy jisty

Cesta do fantázie

Cesta do fantázie (2001)

H. Miyazaki má prostě talent a neuvěřitelnej cit pro takový animáky. Bravo! Přidávám šestou hvězdičku za perfektní grafický zpracování a brilantní nápaditost, která se v průběhu děje náramně rozvíjí :)