Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Akčný
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Spomienky z Afriky

Spomienky z Afriky (1985)

Pre mňa je tento filmík skvostom celej kinematografie, jedným z najkrajších romantických filmov vôbec. Dielo o obrovskej láske (nielen o komplikovanej láske medzi mužom a ženou, ale aj o láske ku krásnej prírode..). Očarili ma nádherné scenérie Afriky a aj výkony Meryl Streep a Roberta Redforda, ktorí patria k mojej hereckej špičke... Film, ktorý ma v poslednej dobe uchvátil asi najviac.

Podraz

Podraz (1973)

Iba potvrdzujem Tomčov komentár:) P.N. a R.R. sú jedni z najlepších hercov, akých som mohla doteraz vidieť!!! No a tento film je ozajstnou bombou!

Znamenia

Znamenia (2002)

To, čo čakám od dobrého a kvalitného thrilleru či hororu, som presne pri tomto filmíku dostala. Nebaví ma pri horore sledovať zelených mužíčkov, rôzne kreácie či hektolitre "krvi"... To je nuda. Toto malo svoje čaro a zapôsobilo to na mňa aj vďaka tomu, že divákovi sa nepodáva všetko naraz a jasne, ale rafinovane, cítiť tam tajomno. A to bolo to najdôležitejšie. Sprievodnú muziku si jasne pamätám dodnes. No a hercov už snáď chváliť ani nemusím:)

Dobrý, zlý a škaredý

Dobrý, zlý a škaredý (1966)

Sa teraz vlastne čudujem, lebo ja - taký veľký fanda westernov a že som ešte tento skvostík nevidela?? Konečne! Som nadšená. Clint Eastwood...hmm...;) bravúrny (ako vždy). Plus prekrásna Morriconeho hudba. Nie je čo vyčítať tomuto filmu.