Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Dráma

Recenzie (104)

plagát

1670 (2023) (seriál) 

Z traileru tento seriál zaujal svojim vizuálom. Fakt sa na to pozerá dobre, no po stránke humoru je to slabé. Kadencia vtipov je veľmi nízka.

plagát

Pán času - Zvíře z hvězd (2023) (epizóda) 

Chcel som povedať, že tento diel bol ľahko nadpriemerný, ale beriem späť. Príbeh bol dosť slabý a veci sa tam diali tak narýchlo, že nemali prakticky žiadny buit up a váhu, plottwist bol oničom aj keby som o ňom nevedel dopredu a záver, kde sa všetko zázračne vezme späť bol fakt na smiech. Ikeď bolo tam pár dobrých momentov, tak premrhaný potenciál z toho sršal viac. Už od začiatku začal geniálny RTD kurviť veci. Sonický šrubovák zrazu dokáže úplne všetko... akoby ho už doteraz všetci nenazývali magickým nástrojom, ktorý vyrieši každú situáciu a snenáristi tak nemusia premýšľať. Teraz dokáže zobrazovať hologramy, vytvárať silové polia, rozbíjať steny... Pretláčanie nešvarov modernej doby samorejme nemohlo chýbať. Začnime zľahka arabom z UNITu, ktorý musí mať na hlave miesto helmy turban a plynule pokračujme cez "pronauns" Beepa the Meepa až k nebinárnej Doninej dcére... Na záver by som ešte dodal pár slov k hudbe. Tú som takmer nepostrehol, že tam bola. Taká nezaujímavá a nevýrazná mi prišla. Hudba Moffatovej éry bola jednoducho neprekonateľná... Na 60. výročie som čakal fakt niečo veľkolepé. No toto sa nedoťahuje ani na lepšiu epizódu a už vôbec nie na taký masterpiece ako bol Day of the Doctor. Myslím, že zvyšok špeciálov bude rovnako nešpeciálnych...

plagát

Poslední chlap na Zemi (2015) (seriál) 

Seriál o poslednom mužovi na zemi, ktorý vôbec nie je posledný. Prvý diel je výborný, potom je to však už niečo úplne iné ako na začiatku a treba povedať, že nie v dobrom.

plagát

Piklírna (2021) (seriál) 

Komediálny seriál, ktorému chýba to hlavné - humor. Pritom ako bolo Mestečko záhad podarené, si toto z neho zobralo akurát tak easter eggy v pozadí. Bez vtipu, bez sympatických postáv, generický vizuál... Nie je jediný dôvod, prečo to pozerať.

plagát

Indiana Jones a Nástroj osudu (2023) 

Na všetku kritiku ohľadom toho, že je to WOKE sračka, kašľať. Tento film je proste nehorázna nuda. Ani tá najvypätejšia akčná sekvencia mnou nepohla. Proste to z nejakého dôvodu nefunguje. Pravdepodobne preto, že človeku pri sledovaní absolútne nezáleží na zápletke, alebo jej aktéroch. A k deagingu poviem len toľko, že mimo to, že Indi väčšinu času vyzerá ako kreslený a očividne tam nezapadá, tak je príšerne nekonzistentný. Záber od záberu je kvalita úplne inde. Na pár záberoch absolútna dokonalosť a inde ako cinematic z 20 rokov starej hry. Úvod filmu som si kvôli tomu vôbec neužil. Pôsobilo to strašne rušivo.

plagát

Futurama - Children of a Lesser Bog (2023) (epizóda) 

Toto sa už snažilo tvariť ako klasiká epizóda Futuramy no opäť to bolo zúfalo nevtipné (jediný raz som sa pousmial pri medveďom biológovi). Už to proste nefunguje. Proste sa len dejú nejaké veci. A to že si na úvodnú expozíciu zvolili Leelu miesto Frya, z ktorej na tento účel museli spraviť blbú alkoholičku, ktorá si nič nepamätá, len umocňuje pocit, že autori už Futurame veľmi nerozumejú.

plagát

Barbie (2023) 

Obsadenie neurazí, k tomu pár dobrých vtipov, no inak celkom bieda. Najviac tento film pre mňa zhadzuje veľmi pofidérna logika sveta a toho čo sa v ňom deje, ktorá však autorov absolútne netrápila a priznane to vysvetlenie odbili. Človek má z toho miestami až pocit, že scenár vygenerovalo AIčko...

plagát

Futurama - The Impossible Stream (2023) (epizóda) odpad!

Tak toto si neaslúži ani jednu hviezdičku. Bez jediného vtipu alebo hutnejšieho naratívu. Proste sa tam len niečo splašene deje a postavy hádžu repliku za replikou v snahe o autoreferenčný humor. Už predchádzajúci revival sa na originálne 4 série nedoťahoval, no epizódy aspoň nejak fungovali...

plagát

Sisu (2022) 

Vizuálne pekné, no inak veľmi ploché. Celkový dojem by bol lepší, keby toľko krát nezatlačili na suspension of disbelief až príliš. Či už tým, že Sisu prežije absolútne čokoľvek, ale aj tým, že nacisti sú absolútne slepí. Film neurazil, no podľa traileru som očakával o trochu viac.