Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (72)

plagát

Godzilla a Kong: Nová Ríša (2024) 

Nenudil som sa. Akcie namakané, efekty solídne... a dej... Načo ho vôbec riešiť? Predsa som dopredu vedel, na čo do kina idem... ako jediný divák v kinosále. :-)

plagát

Alfa samci - Série 2 (2024) (séria) 

Aj druhá séria si drží laťku nápaditosti a vkusného spracovania vysoko a v ničom nezaostáva za 1. sériou. Raz darmo: kto umí, umí, kto neumí, ten....

plagát

Alfa samci - Série 1 (2022) (séria) 

Konečne pozerateľný seriál aj pre nás chlapov.  Španieli to proste umí....

plagát

Expendables 4 (2023) 

B-čkové pokračovanie kultovky nesklamalo, no ani ničím neohúrilo. Megan Fox opäť raz zvádza pohľady svojím sexapilom (nie herectvom), maskulinita vo filme na oplatku poteší mužské publikum lačnejúcemu po akcii;  a čuduj sa svete, najlepší (herecký) výkon tu zasa(!) podáva Statham (aj keď neprekvapivo hrá len sám seba)!

plagát

Monarch: Odkaz monster (2023) (seriál) 

Nuž, začalo to sľubne, potom sa to vlieklo a nakoniec... nuž, uvidíme v druhej sérii...

plagát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Nuž, sklamanie a dva kroky vedľa. Tentoraz mi dokonca neprekážala ani samotná minutáž filmu. Postavy ok (hlavne Kora v podaní skvelej Sofie Boutelli čo by femini action Femme fatale), ale ten odfláknutý scenár.... Na druhej strane, ako seriál by možno Rebel Moon toho ponúkol o niečo viac, ako len neucelenú formu s demotivačnou obsažnosťou.

plagát

Oppenheimer (2023) 

Zostrihať dĺžku filmu aspoň o polovicu a nebude to taká nuda. Ten samotný ošiaľ okolo Oppenheimera-priznajme si- bol len umelo a zámerne vyvolaný. O rok si nikto nespomenie dokonca  ani na tú naivnú Barbie.

plagát

Banda (2019) (seriál) 

To jediné, čo stálo/stojí za povšimnutie na Prime Videu.