Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Krimi

Recenzie (519)

plagát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Oproti slabej časti jeden toto bol ešte väčší grc, na ktorý sa nedalo pozerať. Z dvoch hodín sa prvá prekecá slaboduchými monológmi popretkávanými spomalenými zábermi na obilie! V druhej polovici sa rozbehne divná akcia, plná absurdít a hlúpostí. Pre zachovanie duševného zdravia všetkých tvorcov i divákov dúfam, že naznačená tretia časť už nebude.

plagát

Duna: Časť druhá (2024) 

Veľkolepé pokračovanie dokonalej jednotky, pôsobivé sú všetky stránky filmu, zbytočné je ich tu znovu opakovať.

plagát

Fallout (2024) (seriál) 

Na Originál Fallout mám aj po desiatkach rokoch spomienky ešte niekde hlboko v pamäti a viem, že to bola vtedy pecka, na ktorú sa nezabúda. Niečo podobné boli aj prvé 3-4 časti seriálu. Úžasný vizuál, hudba a atmosféra prvých dielov podobná hre boli nádherným návratom do minulosti. No neskôr sa príbeh prepol do divného slow módu a veľmi to nezachránili ani občasné akčnejšie scénky či záverečná bitka.

plagát

Vládcovia nebies (2024) (seriál) 

Miestami až moc sterilný príbeh o US letcoch v Anglicku za 2. svetovej nakoniec stál za pozretie. No oproti iným vojenským seriálom to bol slabší zážitok. Mimo famóznych leteckých scén v 3. a 5. časti, nadpriemerne vyčnieval ešte 6. diel s trochu iným motívom. Celkovo ale na 9-dielny seriál sme videli napínavých leteckých situácií pomenej, bombastický názov nestačí. A Barry Keoghan sa na vojenské postavy vôbec nehodí, šťastie, že sa tu dlho nezdržal.

plagát

DogMan (2023) 

Veľmi netypický film, ktorý od začiatku balansoval na hrane medzi dielom génia a odpadom nafúkaného transvestitu. Postupne ale zaujal stále viac a za záverečný part v štýle Sám doma s hviezdičkou je hodnotenie mierne vyššie, ako som pôvodne uvažoval.

plagát

Hrozba smrti (2024) 

Zo začiatku celkom príjemná vybíjaná, ktorá sa postupne menila na paródiu a záver už bola čistá fraška, žiaľ, ku koncu ani moc vtipné to teda nebolo.

plagát

Bodyguard na volné noze (2023) 

Možno má hodnotenie bližšie k 2, no za svižnú a pozerateľnú akciu niečo pridám. Humor občas trápny, ale celkom ma pobavilo, ako spomínali korporácie a ich vplyv na malé krajiny.

plagát

Zillion (2022) 

Až do zlomového okamihu to bola bezstarostná nadupaná jazda, na ktorú sa veľmi dobre pozeralo. Potom sa rozbehol kolotoč plný intríg a zvláštneho chovania hlavných postáv, čo už zábavné moc nebolo. Film však po celý čas tiahne dobová hudba, 90´ vizuál a King of P :-)

plagát

Mladá dáma (2024) 

Nie úplne typická rozprávka o statočnej princeznej a škaredej dračici. Je síce fajn, že sa občas až hororovo pritvrdí, no miestami je príbeh a správanie sa postáv dosť stupídne. Hudba je však skvelá, Zimmera cítiť i počuť. Za štyri poctivé drápy.

plagát

Aquaman a stratené kráľovstvo (2023) 

Hodne slabý odvar pôvodného Aquamana. Dávno preč už sú tie časy, keď na dobrý film stačilo mať slušné triky a nálepku podľa komiksu. Žiaľ, tu aj digi efekty častokrát vyzerali ako v lowcostovom B-čku. Kde sa schovalo toľko miliónov? Občasný humor nebol zlý, no nezachránil priemerný a dosť nudný dej. Nemám nič proti ženám, ale úplne trápne mi prišli výkony Nicole Kidman a Amber Heard, to už aj Dolph Lundgren hral lepšie...