Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Horor
  • Krimi
  • Dokumentárny
  • Thriller

Recenzie (30)

plagát

Fér hra (2023) 

Mohol to byť vážny psychologický thriller, no je to iba občas nepríjemný pohľad do chorého vzťahu dvoch nezaujímavých ľudí.

plagát

Expedition Happiness (2017) 

Cestovateľský vlog o Amerikách, problémy so psom, problémy na hraniciach, vieme, kde kedy sme, máme zábery z dronu aj insights od cestovateľov a ich zážitky. Trekujeme kilometre, poplatky, kvalitu ciest. Lol, neviem, čo tu čsfd hejteri od cestovlogu čakali, formálne super a čo si kto z toho odnesie, je na každom samostatne.

plagát

Úplné bezvetrie (1989) 

Dead calm alebo vo voľnom preklade 15 idiotských nápadov, čo spraviť, keď vás unesú na vlastnej jachte. Blbosť, na ktorú sa bez mozgu dobre pozerá.

plagát

Deník gigola (2022) (seriál) 

Pekelne zlí herci v pekelne toxickej telenovele plnej patetickych scén. Áno kamera a rôzne španielske dialekty. Nemať tento dôvod, vypínam ešte počas prvého dielu.

plagát

Vrcholy môjho života (2012) 

"Každý je svojim vlastným snom." Kiliana som "spoznala" pred rokmi ako ultratrailový športový fenomén, no po prvých rozhovoroch som zistila, že je to navyše krásna duša. Zatiaľ žiaden dokument s ním nesklamal.

plagát

Plavkyně (2022) 

"Vaše lietadlá nevybombardujú naše sny."

plagát

Kupé č. 6 (2021) 

Keby som chcela hodnotiť moje pocity, tak 60%. Ljocha otrasný bolehlav, Laura kŕčové nesympatické klbko, v plackarte kopa smraďochov a alkoholu. A v podstate depka. Lenže ja chcem hodnotiť film a dávam 85%, pretože herci výborní, počin je to minimalistický a surový s kopou hlbších detailov. Fascinujúco komorné a pritom sme stále inde:-)

plagát

Muréna (2021) 

Oké, nebudem si ma predstavovať po týždni v jedných mokrých plavkách. Gracija sa buď kyslo tváriť mala, alebo to úplne nezvládla. Ale dávam 4*, lebo milujem vodu, kamenné domy, tragický "otec" pošťuchal moje vlastné traumy, film má dokonalé tempo a je zabalený v krásnom, prirodzenom vizuáli.

plagát

The Deep House (2021) 

Ten, čo prišiel s nápadom na podvodné prostredie určite nebol ten, čo prišiel s celým tým radom otrasných chujovín. A to prevedenie... Dajte mi zatopený dom, skúsim to lepšie. Škoda, originálna škoda.

plagát

Nie, nie (2022) 

NOPE je pre mňa celý tento film. (hviezdička za imax kameru)

Ovládací panel