Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Komédia
  • Fantasy
  • Akčný

Zaujímavosti k filmom (16)

Justice in the Dark

Justice in the Dark (2023) (seriál)

Keďže seriál bol nakrútený podľa knižnej predlohy obsahujúci romantický vzťah dvoch postáv rovnakého pohlavia, aby to v Čine mohli odvysielať, musel najprv prejsť cenzúrou. Aj napriek nej ho po ôsmych epizódach zakázali naďalej vysielať.

Taylor Swift: The Eras Tour

Taylor Swift: The Eras Tour (2023) (koncert)

Vo filme sa nenachádza sedem pesničiek, ktoré boli spievané na koncerte, kde sa nakrúcalo. Chýbajúce piesne sú: "The Archer", "Tis the Damn Season", "No Body No Crime", "Long Live", "Cardigan", "Seven" a "Wildest Dreams".

Mladá modrá krev

Mladá modrá krev (2021) (seriál)

Seriál je švédsky a je natočený vo švédskom jazyku, herci ho však sami nadabovali v angličtine pre zahraničných fanúšikov.

Tokyo Revengers

Tokyo Revengers (2021) (seriál)

Pred vytvorením mangy bol jej autor Ken Wakui členom gangu, ktorý bol následne inšpiráciou pre Tokyo Manji Gang, alebo v skratke Toman.

Chen qing ling - Episode 36

Chen qing ling - Episode 36 (2019) (epizóda)

V mange, podľa ktorej bol seriál natočený a ktorá obsahuje omnoho viac scén znázorňujúcich romantický vzťah medzi Wei Wuxianom a Lan Wangjim, práve v tejto časti deja sa Lan Zhan opije a Wei Wuxian ho pobozká.

Škola dobra a zla

Škola dobra a zla (2022)

Autorka knižnej série, Soman Chainani, si zahrala malé cameo ako jedna z profesoriek Školy dobra a zla. Film je natočený podľa prvej knihy z jej série "Škola dobra a zla".

Banana Fish

Banana Fish (2018) (seriál)

Existuje pokračovanie s názvom "Garden of Light", ktoré však ostalo v podobe mangy. Sings sa v tejto krátkej poviedke zmieni, že Ash a Eiji boli viac, než len priatelia.

Banana Fish

Banana Fish (2018) (seriál)

Eiji mal byť pôvodne dievča, lenže autorka mangy nakoniec zmenila názor, pretože ak by bol ženského pohlavia, dej by bol vraj príliš predvídateľný.

Šingeki no kjodžin - Bóaku

Šingeki no kjodžin - Bóaku (2021) (epizóda)

V deň vysielania sme mali možnosť vidieť len 17 minút z epizódy, čo tvorilo približne 3/4. Bolo to spôsobené silným zemetrasením, kvôli ktorému sa pokazili miestne vysielače práve počas vysielania tejto epizódy.

Pán času

Pán času (2005) (seriál)

Slová "TARDIS" a "Dalek", pochádzajúce zo seriálu, sa v Anglicku dostali do slovníkov.

Mentalista

Mentalista (2008) (seriál)

Simon Baker (Patrick) mal problém zahrať scény, kde sa bozkával s Robin Tunney (Teresa). Tvrdil, že to bolo, akoby bozkával sestru a dúfal v iný koniec ich "vzťahu".

Upírske denníky

Upírske denníky (2009) (seriál)

V každej epizóde zomrie minimálne jedna osoba, či už zomrie nadobro, alebo neskôr ožije, alebo sa premení na upíra.

Reklama