Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Komédia
  • Fantasy
  • Akčný

Obsahy (164)

Mignon

Mignon (2023) (seriál)

Trochu hlúpy, ale milý Mignon pracuje počas dňa ako automechanik a v noci zápasí v nelegálnej boxerskej aréne. Potajme obdivuje miestneho doktora Oh Young Onea, pre ktorého je ochotný zájsť naozaj ďaleko. Doktor však ukrýva nebezpečné tajomstvo.

Yu gu yao - Episode 3

Yu gu yao - Episode 3 (2023) (epizóda)

Po záchrane pred nečakaným útokom Shi Ying vymaže Zhu Yan spomienky na minulú noc. Neskôr ju dobehnú srdcervúce správy.

Yu gu yao - Episode 2

Yu gu yao - Episode 2 (2023) (epizóda)

Počas účasti na prestížnej ceremónii si Zhu Yan všimne niekoho, kto má podľa všetkého impozantnú moc. Neskôr pristúpi na pomoc svojej najlepšej priateľke.

Yu gu yao - Episode 1

Yu gu yao - Episode 1 (2023) (epizóda)

Prečo princezná v červených šatách utiekla z vlastnej svadby? Pred rokmi tu boli dve deti, korunný princ Shi Ying a princezná Zhu Yan, ktorých náhodné stretnutie nevedomky spustilo kliatbu.

Yu gu yao

Yu gu yao (2023) (seriál)

Z krajiny Kong Sang pochádza príbeh lásky medzi princeznou Zhu Yan a princom Shi Yingom. Po obvinení z krutého činu je princ vyhnaný na horu Jiu Yi, aby sa mohol kultivovať. Krátko na to je vyrieknuté proroctvo o dievčati, ktoré mu prinesie skazu. O pár rokoch sa čírou náhodou opäť stretáva s princeznou Zhu Yan a ich vzťah žiačky a majstra vyvrcholí v niečo omnoho väčšie. V pozadí politických intríg musia prekonať rôzne nástrahy, ktoré im osud hádže pod nohy a prekonať všetky prekážky v ceste k spoločnej budúcnosti.

Happy Merry Ending

Happy Merry Ending (2023) (seriál)

Učiteľ spevu Lee Seung Jun (Dong Won Lee), venujúci sa spievaniu na svadbách, je uzavretý človek trpiaci záchvatmi paniky a úzkosťami spôsobenými zavrhnutím jeho prvej lásky. Nový klavirista Song Jae Hyun (Byeon Sung-Tae) sa doňho zamiluje na prvý pohľad a je ochotný urobiť všetko pre to, aby Seung Jun dokázal potlačiť svojich démonov minulosti a bol opäť pripravený na plnohodnotný vzťah.

Love Mate

Love Mate (2023) (seriál)

Ako vedúci tímu je Seo Lee Joon (Hyun-min Cho) všetko, len nie milý človek. Líder spoločnosti So What Media vedie jednu z najlepších, ale tým, že od svojho tímu vyžaduje to najlepšie, si vybudoval povesť najprísnejšieho šéfa. Všetci sú prekvapení, keď sa ukáže, že nový zamestnanec, Jeong Ha Ram (Han-gyeol Cho), sa mu pomaly dostáva pod kožu. Ha Ram, veľmi priamočiary typ človeka, o sebe nič neskrýva, vrátane svojho úprimného presvedčenia o láske. Lee Joon, ktorý je voči láske sám skeptický, len ťažko chápe, ako môže byť Ha Ram v otázke lásky taký otvorený. Ešte viac mätúce pre Lee Joona je, že sa snaží pochopiť pocity, ktoré podľa všetkého prechováva k novému zamestnancovi. Keď sa budú stále viac zbližovať, naučia sa tento opustiť minulosť a dovoliť si zažiť pravú lásku?

He She It

He She It (2019) (seriál)

Tragédia komplikovaných vzťahov medzi tínedžermi. Ťažké rozhodnutia medzi nasledovaním srdca a dodržiavaním pravidiel.

609 Bedtime Story

609 Bedtime Story (2022) (seriál)

Jedného dňa sa v Mumovej (Thitiwat Ritprasert) posteli objaví neznámy chlapec. Po vášnivej noci sa začnú diať záhadné veci a Mum sa snaží zbaviť nechcených pocitov pomocou sexu so ženami. Záhadné sny neprestávajú a Mum si pospája súvislosti a prichádza s teóriou o reverzných paralelných svetoch. Jeho prvé stretnutie bolo Dewovým (Natouch Siripongthon) posledným, pretože už počas neho sa v izbe číslo 609 objavil cudzinec, ktorý chlapca zastrelil. Mum a Dew musia prísť na to, ako si navzájom zmeniť budúcnosť.

My School President

My School President (2022) (seriál)

Školský prezident Tinn (Norawit Titicharoenrak) má tajný crush na Guna (Nattawat Jirochtikul), hlavu školského hudobného klubu a hlavného speváka skupiny Chinzhilla. Riaditeľkin syn, Tinn, dostal za úlohu zatvoriť všetky kluby, ktoré školu neposúvajú vpred, čím sa z neho stáva Gunov úhlavný nepriateľ. Aby zachránil svoj klub, stáva sa Tinnovým sluhom, pretože je presvedčený, že to je jediná možnosť ako pretrvať. Tinn mieni túto príležitosť využiť vo svoj prospech, no keď sa dozvie, že členovia klubu majú zakázané randiť, dokým nevyhrajú Hot Wave Music Contest, je rozhodnutý urobiť všetko pre to, aby Chinzhilla získala hlavnú cenu.

Chen qing ling - Episode 50

Chen qing ling - Episode 50 (2019) (epizóda)

Posledné kúsky skladačky do seba postupne zapadajú a Wei Wuxiana spolu s Lan Wangjim čakajú nové dobrodružstvá.

Chen qing ling - Episode 49

Chen qing ling - Episode 49 (2019) (epizóda)

Všetci, vrátane Jin Linga, sa dozvedajú pravdu o smrti Jin Zixuana. Wei Wuxian získava Chenquing a preberá kontrolu nad mŕtvolou Nie Mingjueho.

Chen qing ling - Episode 48

Chen qing ling - Episode 48 (2019) (epizóda)

Wei Wuxian a Jiang Cheng medzi sebou urovnávajú spory a Wei Wuxian pomaly odhaľuje, kto po celý čas za všetkým stál a kto spôsobil smrť Jin Zixuna.

Chen qing ling - Episode 47

Chen qing ling - Episode 47 (2019) (epizóda)

Wei Wuxian a Lan Wangji prichádzajú do Yunpingu, aby našli miesto spojené s Jin Guangyaom.

Chen qing ling - Episode 45

Chen qing ling - Episode 45 (2019) (epizóda)

Každý, kto prišiel zabiť Wei Wuxiana, teraz čelí smrti. Wei Wuxian a Lan Wangji dokazujú jeho nevinu, no ľudia ešte stále pokrikujú, aby ho niekto zbavil života. Wen Ning prichádza na to, čo sa stalo Yuanovi.

Chen qing ling - Episode 44

Chen qing ling - Episode 44 (2019) (epizóda)

Wei Wuxian a Lan Wangji prichádzajú do Yilinu a v jaskyni Fumo nachádzajú mladých kultivátorov. Krátko na to sa na mieste objavujú ich rodičia spolu s ďalšími bojovníkmi a Wei Wuxian očisťuje svoje meno.

Chen qing ling - Episode 43

Chen qing ling - Episode 43 (2019) (epizóda)

Wei Wuxian sa konečne dozvedá, odkiaľ pochádzajú Lan Wangjiho jazvy. Na ceste do Yilinu sa opäť stretávajú so starou známou.

Chen qing ling - Episode 42

Chen qing ling - Episode 42 (2019) (epizóda)

Pravda o Wei Wuxinovi vychádza najavo a keďže práve on bol tým, kto spôsobil smrť Jin Zixuana a Jiang Yanli, Jin Ling chce svoju pomstu. Wei Wuxian spolu s Lan Wangjim odchádzajú do sídla klanu Lan, kde odhaľujú ďalšie tajomstvá Nie Mingjuenovej smrti.

Reklama