Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Krimi

Obľúbení herci (10)

Arnold Schwarzenegger

Ideálny Conan, nezastaviteľný vražedný stroj z budúcnosti, elitný vojak na odpočinku ktorý pre záchranu svojej dcérky vyvraždí celí ostrov hrdlorezov, major čo sám v džungli premôže mimozemského lovca, záchranca planéty Mars, ochranca jedinej nádeji ľudstva, Posledný akčný hrdina, ale inak legenda kulturistiky, najlepšie platený herec svojej doby a človek ktorý si splnil svoj sen. Kam sa hrabal na neho Sylvester Stallone donekonečna opakujúci svoje pózy v ringu alebo v džungli, kam sa neho hrabali JCVD a Steven Seagal stále v iných variáciách mlátiacich zločincov? To nebolo nič spektakulárne. Arnold Schwarzenegger to bolo to pravé keď sme chceli vidieť niečo nevídané.

Jason Statham

Statham dokázal zaujať hneď prvou úlohou a od vtedy sa pohybuje v hlavných úlohách prevažne akčne ladených filmov a pritom vôbec nevadí že to nie sú zrovna áčkové produkcie. Je ideálnou voľbou charizmatického predstaviteľa ktorého nerozhádže nič a keď nestačí drsný výraz v tvári vytiahne z rukávu nejaký ten kung-fu ťah. A tých pár svalov čo skrýva pod košeľou tiež nie je na zahodenie. Jeho najlepšie filmy: Lock Stock and Two Smoking Barrels, Snatch., The Transporter, Crank, The Bank Job.

Hugh Jackman

Ťažko povedať ako by to s ním dopadlo keby nevýrazný Dougray Scott vzal úlohu Wolverina. Zrejme by to bola katastrofa na obidvoch stranách. Hugh Jackman je však sympaťák aký sa objavujú len za čas. U mňa boduje hlavne vďaka X-men, The Prestige, The Fountain. Jeho nasledujúce projekty Australia, Wolverine a Drive patria k mojim najočakávanejším.

Keanu Reeves

V komédii I Love You to Death mi ostal v pamäti hlavne ten neznámi feťák. Potom prišli policajti v Point Break a Speed. Úlohami v The Devils Advocate, Matrix a Constantine dokazuje že na dobré filmy má stále nos. Nech mu to vydrží ešte dlho.

Christian Bale

Americkým Psychom to začalo a Equilibrium to potvrdil. Od vtedy ho mám v hľadáčiku a tým že prijal úlohu Johna Connora v Terminator Salvation ma neskutočne potešil. Úplne ma dostal i v Harsh Times. K jeho vrcholom jednoznačne patria aj The Prestige a 3:10 to Yuma. Ja viem je tu ešte Batman ale Begins ma nijak neoslovil a The Dark Knight si ukradol skvelý Heath Ledger.

Bruce Willis

John McClane, Joe Hallenbeck, Butch, James Cole, Korben Dallas, Harry, Dr. Malcolm Crowe, Hartigan ... proste má toho na svedomí dosť

Mel Gibson

Mad Max, Maverick, Braveheart, Payback, Ransom, Leathal Weapon, We Were Soldiers ... a čo ďalej? „Poďme Mel, si slušný režisér ale ja ťa mám rád hlavne ako herca a už mi začínaš chýbať.“