Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Romantický
  • Akčný
  • Krimi

Recenzie (30)

plagát

Minulé životy (2023) 

Minulé životy mi ako film veľmi sadol, taký obyčajný, ľudský.. Gretu Lee som tu videla po prvýkrát, bola prirodzená a jemná a silná zároveň. Yoo Teo nesklamal, verila som mu každý pohyb, gesto a slovo. Ale pre úplný zážitok si to musím pozrieť doma, plakať nahlas sa totiž v kine nedalo.

plagát

Barbie (2023) 

Ak mám nájsť dôvod, prečo tento film vidieť, tak je to Ryan Gosling a jeho I'm just Ken. Nič viac. Áno, je to ružové, Margot je krásna, Barbieland je pritiahnutý za vlasy, ale bola to ukrutná nuda. A to Goslinga ani nemám rada.

plagát

Síla psa (2021) 

Po vlažných reakciách od divákov som nečakala nič, no dostala som film s atmosférou, kedy viete, že sa niečo proste musí stať a že to niečo nebude príjemné. Aj napriek tomu, že sa na plátne veľa neudeje, vôbec ma film nenudil. Cumberbatch skvostný!

plagát

K zemi hleď! (2021) 

Plne sa stotožňujem s reakciou Cervenaka. Nudila som sa.. akože fakt a len som čakala, kedy bude koniec. Nebol to zlý film, nápad bol skvelý, ale nechytilo ma to. DiCaprio mi bol fakt jedno a Meryl a Cate, ktoré inak nadovšetko zbožňujem, mi tu veľmi vadili.

plagát

Neskutečná cesta Billa a Teda (1991) 

Je to strašná blbosť, ale nepamätám, kedy som sa toľko nasmiala. Plus Smrť patrí k najlepšie stvárneným smrtiam vôbec.

plagát

Titanic (1997) 

Titanic som prvýkrát videla v obývačke u kamarátky, keď som mala asi 12-13 rokov. Držala som sa až do konca. Až keď som došla domov a mama sa ma spýtala aké to bolo, strašne som sa rozplakala. Pre mňa to bol v tom veku neskutočný zážitok.

plagát

The Lodgers (2017) 

Nepozerala som to od začiatku, no ani po 45minútach som nevedala o čom ten film sakra je. Jedna hviezdička za.. Vlastne ani neviem. Len tak. Lebo isto sú aj horšie filmy.

plagát

Pigoin (2017) (seriál) 

Buď som mala priveľké očakávania od Ji Sunga alebo ma jeho herecký výkon až tak nechytil, aj keď hral odušu a niekedy až príliš. Kto ma chytil bol Um Ki Joon, ktorý bol absolútne perfektný. Yuri bola veľmi slabá, ale človek si ju až tak (popri Ji Sungovi a Un Ki Joonovi) nevšíma. Vedľajšie postavy boli sympatické, scenár mal silné aj slabé miesta, zvraty perfektné. Možno by som dala aj hviezdičku navyše, ale nechce sa mi :D

plagát

Lebeorigi : sagijojakdan (2019) (seriál) 

Taký ten seriál, kde majú navrch raz tí dobrí a raz tí zlí. Jeon HyeBin bavila najviac.