Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenzie (102)

plagát

Boj o moc - Celebration (2018) (epizóda) 

OK, verim, ze sa serial rozbehne, ale zatial to na mna posobi ako Dallas. Problem s postavami, nevidim nikoho o koho sa da opriet.

plagát

Oppenheimer (2023) 

Obsah daleko prekonal formu a ze ta forma teda bola paradna ...

plagát

FUBAR - Vemte dceru do práce (2023) (epizóda) 

Tak bohuzial, po priamom suboji s Tulsa King ostava tato vec tazko porazena. Obidvoch typkov mam velmi rad a Arnold je velky idol a borec ale na sklonku kariery ma presvedcil presne o tom, o com sa uz davno hovorilo, ale pre tony inych kvalit som to nikdy nechcel vyslovit. Arnold je vazne slaby herec. Toto je vazne trapny serial, naozaj neverim zeby nastal nejaky twist a zrazu by sa takto rozbehnutehy serial zmenil na nieco dobre. To by bol asi najvacsi WTF moment vo filmovej historii. Mozno, ale naozaj len mozno pozriem este jeden diel. Nastastie T-800-ku mu uz nikto nikdy nevezme.

plagát

Pamela: Příběh lásky (2023) 

3* z nostalgie. Nemyslim si ze tento dokument je objektivny. Kazdy sa chce vidiet v lepsom svetle, beriem. Dokonca dokazem respektovat Pamelu taka aka bola a co ju urobilo Pamelou Anderson. Akakolvek pomoc, napriklad zvieratkam, je cesta ako zuzitkovat potencial slavy a urobit spravnu vec, ale presviedcat ma ze je skromny andilek ... zbytocny pokus.

plagát

For All Mankind - Season 3 (2022) (séria) 

S tretou seriou som zacal mat problem, kedze serial povazujem za uplne TOP - 1. a 2. seria su to najlepsie co sa da vidiet ever. Aj ked tu vzdy platilo, ze na to prave, aby sa dej rozbehol, treba par casti pockat. Naozaj som si myslel ze 3-tia seria nedojde tam kam predosle serie, no na moje velke prekvapenie posledne dva diely (dvojdiel) to opat vystrelili tam, kam cely serial patri. OK spojlerorvo: je mi luto ako dopadla Margo - zvlast k dnesnym udalostiam ... Kinnamana som nikdy nemusel, ale tu nasiel postavu, ktora mu presne sedi, takze vitaj medzi hercami :) ... Karen ... ach Karen, od velmi neprijemnej zeny az sem - velmi silny a zaujimavy pribeh zeny ktora v zivote presla naozaj tazku cestu az kym sa pevne postavila na vlastne nohy ... a este teda gaypride ... silny zaujimavy emocny pribeh o zakazanej laske. Vzdy nieco take v pribehoch nechyba, tak preco aj tu nie. Nakoniec to bolo spracovane naozaj tak, ze keby kazdy druhy serial tym nebol presiteny, tak prave tu by to fungovalo a vlastne aj fungovalo. A Elon Jobs do pribehu urcite patril. Tesim sa na 4-tu seriu.

plagát

Spiderhead (2022) 

AUU, silny declass od zucasnenych ...

plagát

The Orville - Elektrická ovca (2022) (epizóda) 

Tak zaciatok novej sezony je teda poriadne "vlazny". Peniaze z toho trieskaju z kazdeho externeho zaberu, ale obsah je vyslovene nudny. .... A humor, ten je kde? ....Dufam, ze inak perfektny Orville sa este rozbehne.

plagát

Nadácia - Imperátorov mier (2021) (epizóda) 

Knihu som necital. Prvy diel na mna ale napriek silnej kritike velmi zaposobil a to ako obsahom, tak vizualne. Ak je toto slaby odvar knihy, tak ta musi byt fantasticka. Urcite dopozeram a potom si dam knihu - audio.

plagát

Yakamoz S-245 (2022) (seriál) 

Zacalo to skvele. Fešak z telenovely sa plaví, potápa a fotí si rybky superfotakom. Do toho sa uz na Slnku pečie katrastrofa ... Dobrodruzny look s prijatelnym sci-fi prvkom. Dokonca by mi nevadilo keby sa to zvrtlo na turecke - nieco ako LOST. Ale potom to prislo. Slabsi prehravajuci herci. Stupidne reakcie a uplne hluposti, vata. No, bohuzial. Ak toto NTX povazuje za serial hodny vacsinoveho divaka (schvalil CZ dabing), tak bud NTX naozaj ide uplne dolu vodou celkovo, alebo si o nas CZ/SK mysli ze zereme slamu a serviruje nam toto. Chapem ze ani len neschvalili "nasich" Slovanov a vobec ich nekupili, tomu rozumiem. Ale preco potom tuto hlupost? ... A ak je pre NTX smerodajny pocet zhliadnuti a nie celkova kritika, tak potom lutujem, ze som to dopozeral cele.

plagát

Jiný život - Série 2 (2021) (séria) 

Jedna veta mi pri tomto pocine napadla a prisla mi dost vystizna: " Je to brak ... ale s prvkami geniality." To co si tu obcas dovolili sa nedeje casto. Ak by sa trochu viac snazili mohlo to byt o trosku lepsiea  prave to o trosku, by to mohlo posunut z - brak - do uplne inej kategorie. Mozny SPOILER: Zaverecny diel uz bol tak trochu nasmiech, ked v casovom horizonte 24 hod dokazali vymysliet funkcny sposob likvidacie, ktory nikto iny vo vesmire neobjavil za dobu neurcitu ... Moje osobne guilty pleasure

Ovládací panel
3 body