Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Akčný
  • Rodinný
  • Komédia
  • Dráma

Obľúbené filmy (10)

The Suicide Squad: Samovražedná misia

The Suicide Squad: Samovražedná misia (2021)

Tento film bola Gunnova úžasná odplata Marvelu za jeho vyhazov. Neskutočne šialená akčná komédia, ktorá vás baví od začiatku až do konca. Je to jeden z najlepších komiksových filmov a Gunn zase ukázal to, čo mu ide najlepšie: zobrať najbizárnejšie charaktery a donútiť nás s nimi sympatizovať. Pre mňa dokonalý film, kamera, strih, hudba, všetko ako v tomto filme je, sa mi veľmi páči. Herci si to strašne užívali a je to vidno. Na nič to nenadväzuje, je to samostatný superhrdinský príbeh a to veľmi cením, keďže komiksovo-filmový trh sa veľmi zmarvelizoval. R-rating využitý do absolútneho maxima, je to naozaj akčná jazda.

Návrat do budúcnosti

Návrat do budúcnosti (1985)

Dokonalý film. Bezchybný. Napínavý zábavný príbeh sprevádzajú skvelé herecké výkony s úžasným soundtrackom. Filmy, ako je tento, už nikdy nevzniknú. Nestárnuci klenot, ktorý si užívam vždy keď si ho znovu pozriem.

Strážcovia

Strážcovia (2009)

Nie len, že je toto (takmer) dokonalá adaptácia ale je to aj podľa mňa najlepší komiksový film. Snyderovi Strážci predbehli dobu a na to, že sú z roku 2009 je dychberúce ako ten film vyzerá. Skoro 1:1 prerábka komiksu so skvelým castingom. Ak si neviete predstaviť niečo lepšie ako je tento film tak odporúčam si pozrieť directors cut tohto filmu, je to ešte lepšie a ešte vernejšie svojej predlohe.

Bullet Train

Bullet Train (2022)

Odkedy som videl prvý plagát a trailer som vedel že toto bude perfektný film pre mňa. Neskutočne zábavná akčná jazda od začiatku až dokonca s výbornou kamerou, strihom, skvelými akčnými scénami, vynikajúcimi hercami ktorý si to nesmierne užívajú, skvelou choreografiou, čiernym humorom, zábavnými dialógmi... Naozaj veľmi zábavný film ktorý mi neskutočne sadol, toto je pre mňa perfektný film, zaujímavá premisa, zábavné charaktery a rýchla kamera a strih spolu s veľmi veľa malými detailmi ktoré vám môžu jednoducho uniknúť. Tento film bude veľmi rewatchable a už sa teším keď si ho pozriem znovu. Bez srandy som sa od The Suicide Squad takto nebavil pri filme, je to ako keby tvorcovia pripravili dokonalý film pre mňa. Samozrejme film má chyby a nie je úplne geniálny ale je zábavný a to mi stačí.

Big Lebowski

Big Lebowski (1998)

The dude abides... Veľmi zaujímavý film. Taká krimi-komédia ktorá sa nebojí experimentovať. Výber hercov skvelý. The Dude je môj denný mood :D