Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Krátkometrážny
  • Animovaný
  • Akčný

Obsahy (434)

Drift

Drift (2023)

Jacqueline (Cynthia Erivo) uteká zo svojej vojnou zničenej krajiny na grécky ostrov. Stretne neukotvenú sprievodkyňu a zblížia sa. Každá z nich nachádza v tej druhej nádej.

The Garden Left Behind

The Garden Left Behind (2019)

30-ročná transrodová žena Tina (Carlie Guevara) a jej stará mama Eliana (Miriam Cruz) sa snažia vybudovať si život ako imigrantky bez dokladov v New Yorku. Tina pracuje ako taxikárka, aby našetrila peniaze na svoju tranzíciu. Napriek strachu sa stretáva s doktorom Clearym (Edward Asner), ktorý sa pokúša viesť ju týmto procesom napriek jej odporu a strachu.

This Changes Everything

This Changes Everything (2018)

Investigatívny pohľad a analýza rodových rozdielov v Hollywoode s výpoveďami od známych herečiek, manažérok a umelkýň v tomto odvetví.

The Inspection

The Inspection (2022)

Mladý, homosexuálny černoch Ellis je odmietnutý svojou matkou. Má pocit, že nemá žiadne možnosti vytvoriť si ideálnu budúcnosť, a preto sa rozhodne pridať k námornej pechote. Tam robí všetko pre to, aby uspel, no musí bojovať s hlboko zakorenenými predsudkami a vyčerpávajúcimi rutinami základného výcviku. V tejto novej komunite nachádza nečakané kamarátstvo, silu a podporu, čo mu dáva ťažko nadobudnutý pocit spolupatričnosti, ktorý formuje jeho identitu a navždy zmení jeho život.

Na věky věků

Na věky věků (2022)

Keď je homosexuálna tínedžerka Jaime (Anwen O'Driscoll) poslaná žiť do komunity Jehovových svedkov v malom meste Quebec, bláznivo sa zamiluje do oddanej svedkyne. Tieto dve sa pustia do intenzívnej aféry s následkami, ktoré pretvoria zvyšok ich života.

Outrageous!

Outrageous! (1977)

Gej kaderník Robin Turner (Craig Russell) robí veľa práce pre drag queens a pritom sníva o tom, že jedného dňa nájde odvahu, aby sa stal jednou z nich. Keď sa objaví jeho schizofrenická kamarátka Liza (Hollis McLaren), ktorá hľadá bývanie, netuší, že to bude ona, kto ho konečne motivuje. Postupom času si však vytvoria čoraz pevnejšie puto, Robin pomáha Lize s neplánovaným tehotenstvom a Liza ho tlačí, aby otvoril nočný klub.

Dionne Warwick: Don't Make Me Over

Dionne Warwick: Don't Make Me Over (2021)

Odohrávajúce sa v hudobnom svete, ktorý je hlboko rozdelený na čiernu a bielu, Don't Make Me Over rozpráva dramatický príbeh o raketovom vzostupe Dionne Warwick z gospelových zborov v New Jersey k medzinárodnej superhviezde.

Loaded

Loaded (2015)

Traja odcudzení kamaráti zo strednej školy sa opäť stretávajú na nečakanom výlete na odvykačku. Prinútení byť spolu niekoľko vyčerpávajúcich dní im môže pomôcť sa znovu spojiť... ak sa najprv navzájom nezabijú.

Vitajte v Chippendales

Vitajte v Chippendales (2022) (seriál)

Príbeh indicko-amerického podnikateľa Somena „Steva“ Banerjeeho (Kumail Nanjiani), ktorý založil striptérsku skupinu Chippendales.

Big Boys

Big Boys (2022) (seriál)

Britský seriál o hanblivom Jackovi (Dylan Llewellyn), ktorý spracováva smrť svojho otca. Prišiel ale čas aby nastúpil na vysokú školu, kde stretne svojho spolubývajúceho Dannyho (Jon Pointing), s ktorým vytvorí nepravdepodobné priateľstvo.

Velké vítězství

Velké vítězství (2022) (seriál)

Seriál inšpirovaný rovnomenným filmom z roku 1992 sleduje cestu amerických profesionálnych hráčok bejzbalovej ligy z 2. svetovej vojny a ich cestu po rýchlo sa meniacej Amerike.

Baloney: A Queer Male Burlesque Documentary

Baloney: A Queer Male Burlesque Documentary (2021)

BALONEY rozpráva prekvapivý príbeh sanfranciskej milovanej Gay All-Male Revue, ktorá v posledných rokoch teší divákov živými vystúpeniami, ktoré s láskou skúmajú širšie prostredie skúseností gayov a queer mužov.

Manscaping

Manscaping (2022)

Manscaping je intímny dokumentárny portrét troch queer mužov, ktorí pretvárajú koncept tradičného holičstva.

Queer kniha

Queer kniha (2022) (relácia)

Seriál sleduje viacero priekopníckych queer jednotlivcov v histórii ľudstva.

Animals

Animals (2021)

Brahim (Soufiane Chilah) je mladý muž, radosť svojej matky. Jedného dňa nájde lásku svojho života. Stane sa rodinným mužom, každý bude na neho hrdý. Jedného dňa bude zrelý a naplnený. Jedného dňa.

Hovorme o sexe

Hovorme o sexe (2021)

Aby napravil krivdy svojej celoamerickej sexuálnej výchovy, 36-ročný Alex sa vydáva na výpravu za odhalením holých právd a tvrdých faktov – bez ohľadu na to, aké nepríjemné to bude. Je na misii zbaviť sa svojej sexuálnej hanby tým, že sa stretne s výskumníkmi a pedagógmi, ktorí nám pomáhajú budovať zdravšiu a viac sexi budúcnosť.

Reklama