Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenzie (16)

plagát

Čierny kód (2016) 

silný odkaz tejto doby k zamysleniu

plagát

Inferno (2016) 

očakávanie bolo väčšie ako pôžitok z filmu ... Profesor Langdon mi v tomto filme príde už len ako "lesklá postavička" založená na mene z predošlých filmov (kód, anjeli a démoni ... ) a dej je len akýmsi čierno - bielym zlepencom snažiacim sa silno napodobniť Da Vinciho kód ... Toma Hanksa ako aj Zimmera zbožňujem a tak je to za 4*

plagát

Spievankovo 5: O povolaniach (2015) 

Iné ako predošlé diely, ale malý to žerie a to ma pre mňa výpovednú hodnotu. Myslím si, že túto časť budú ľudia buď milovať alebo nenávidieť. Ale nezabúdajme, že je to tvorba pre najmenších a tí absolutne nemajú pojem o komercii a známych tvárach slovenského "šoubiznisu", takže si myslím, že to treba zohľadňovať pri hodnotení..

plagát

True Štúr (2015) 

5* by som dal za to, že sa jedná o Štúra.. Ale ako film na túto tému si veľa chváli nezaslúži. A nakoľko sa hodnotí film, hodnotenie dávam aké dávam.. Takáto osobnosť, resp. osobnosti si zaslúžia lepšie podanie.

plagát

Na kole z Berlína do Šanghaje (2013) (seriál) 

päť hviezd..z ich obdivu a osobného záujmu o podobné dobrodružstvo... V dokumente vidieť silu brastkého puta či už v humorných alebo ťažších chvíľach!

plagát

Redigované (2007) 

Hranica medzi pravdou a fikciou je prilis tenka. No po vsetkych udalostiach, ktore "vysli von" je myslim vacsine realne zmyslajucich ludi vsetko jasne.

plagát

Na konci sveta (2013) 

znesiem vela, ale toto nie...striekajuca modra gebuzina to cele zaklincovala - dakujeme

plagát

Fíha tralala (2012) 

Nech je doma akokolvek tazko s malym, Fiha je zaruceny liek :-) u mna za 5, nakolko pohlad na nasho maleho to hodnoti sam a k tomu je to pozeratelne, vizualne pekne, pekne efekty, pesnicky na urovni....pre mna zaujimavejsie ako uz moc sebavedomi Canaky a Podhradska s ich Spievankovom

plagát

Tiesňová linka (2013) 

celý snímok Anderson držal v napätí, zaujímavé podanie, no na záver sklamal.....70%

Ovládací panel
3 body