Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Obľúbené seriály (10)

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

Kdyz jste v realnem svete geeky obklopeni, cely tenhle serial dostava jeste dalsi vtipny rozmer a s pravidelnosti si prehravam i stare dily a porad bavi a bavi.... takže proto to prvni misto mezi serialy. A kamarad mi vzdy na icq pise misto pozdravu "andy andy andy" :)

Californication - Orgie v Kalifornii

Californication - Orgie v Kalifornii (2007)

1.serie: 100% neuveritelna bomba. osvezujici. sarkasticke. cynicke. vtipne. 2. serie: 90% stale vysoka latka, ale nekdy se to sekne. 3. serie: 75% jen dobry. 4. serie: 90% první díly byly za 100%, druhá polovina už jen za 80%

Studio 60

Studio 60 (2006)

Hodne dobre! Velmi prijemny a hlavně chytrý humor. Nechapu, proc to ma jen jednu serii :( jen tak mimochodem, jednu z vedlejších rolí tam má současná manželka Robbieho Williamse (toho zpěváka :), Ayda Field - vystupuje v roli Jeannie - coz patří spíše do zajímavostí, ale nevím, jak se zadávají, bohužel zde není uvedena ani v hercích.

Generation Kill

Generation Kill (2008)

Lahudka. Nemam, co vytknout. Srovnání s Bratrstvem neohrozenych je skutečně na místě a navic je to nadherny srovnani, jak na tom jsme o 60 let pozdeji. To, co filmu nekteri vycitaji (malo akce, malo dramat, zadna atmosfera, zajimava dejova linie) je uplne bezpredmetne. Tohle neni o tom se pobavit nad akcnosti ci uzasnymi triky. A tem, co vyzdvihuji BN nad GK bych jen chtela pripomenout, ze BN narozdil od GK vedeli a verili tomu, za co a za koho bojuji.

M.A.S.H.

M.A.S.H. (1972)

Jediný seriál, na který jsem se s radostí dívala i svym dedou a babi. Pokazdy, kdyz ho vidim nekde v tv, tak se s radosti podivam znovu na nejaky dil. A vzdy si vzpomenu na dedu... jak moc ho mel rad.