Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Krátkometrážny
  • Dráma
  • Animovaný
  • Komédia
  • Akčný

Obľúbené seriály (7)

High Maintenance

High Maintenance (2012)

Skvelá situačná komika založená na zaujímavých charakteroch a situáciach. Na websériu veľmi silné produkčné hodnoty, kvalitný ne/herci, dobrá hudba, super kamera. Diely majú často famóznu pointu. Evidentne je na tomto seriály aj niečo odžité. Druhá séria, ale aj niektoré časti z prvej neraz balancujú na tenkej hrane komiky a drámy reálneho života - podobne ako napríklad Louie. Jedna z najlepších vecí čo som videl v poslednej dobe. Po odkúpení websérie HBO, seriál nestráca dych a prináša fantastické diely, ktoré sa dajú bez pochýb zaradiť do zlatého fondu súčasnej televízie. Paráda.

Horace and Pete

Horace and Pete (2016)

Smutný, ľudský, depresívny i humorný kus seriálu. Strohý na oko, no bohatý na obsah - geniálne zahraný, geniálne napísaný, geniálne zrežírovaný a geniálne vypustený do sveta. Doteraz nemôžem uveriť tomu, že Louis dokázal prekonať môjho obľúbeného Louieho niečím tak neuveriteľne precíznym a zaujímavým ako je tento seriál. Tento seriál je ako sám život a je to dosť možno to najlepšie čo som kedy v seriálovej podobe videl. Nikdy sa nemeň Louis C.K - si totiž viac než unikátny (mal by si ale ubrať na verejných masturbáciach).

Lietajúci cirkus Montyho Pythona

Lietajúci cirkus Montyho Pythona (1969)

Táto skeč show je ale naozaj jebnutá. :) French film with subtitles je najgeniálnejšia paródia Godarda akú som kedy videl

BoJack Horseman

BoJack Horseman (2014)

BoJack je pre mňa unikátny seriál predovšetkým preto, že mi trvalo 5 sérií, aby som si uvedomil, že ho vlastne zbožňujem. Pritom som zvažoval, že prvú sériu ani nedopozerám. Pri druhej to bolo lepšie, ale stále som bol vlažný. Až pri tretej a štvrtej sérii som si uvedomil, že mám tento seriál rád, a pri piatej že je to absolútne moja šálka kávy. Pre niekoho na tomto možno nič unikátne nie je, ale pre mňa to je s drvivou väčšinou seriálov presne naopak. A pritom si ani nemyslím, že BoJack je to najlepšie čo môže súčasná televízia ponúknuť - ten seriál ku mne prehovára skôr na osobnej úrovni, nemyslím si, že na papieri ide o nejaké skvelé dielo kalibru Atlanty alebo Louieho. Pri pozeraní piatej série som si však uvedomil, že z 4 hviezdičiek, ktoré tu u mňa má(a ktoré boli skôr 3.5*), chcem ísť vyššie - stalo sa to v momente, keď som si uvedomil, že Diane is my spirit animal.4.5*.