Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (37)

plagát

Svině (2009) 

Známý trik, takže žádné překvapující vyústění...

plagát

Potomkovia ľudí (2006) 

Krásně natočené, ale bohužel mě děj tolik nenadchl. Jinak po vizuální stránce určitě bomba. Prostředí mi hodně připomínalo hru Hlaf-life2. Clive Owen předvedl dobrý výkon, velmi podobný těm ze série The Hire.

plagát

Česká RAPublika (2008) odpad!

divat se na to dalo, ale ve smyslu, ze ty ubohe hoperske bytosti nechapu a prijdou mi smesni. obsah opravdu stoji za odpad. hodina a pul koukani na "dospele" lidi, kterym staci ke stesti sem tam rict sprosty slovo. jejich demence se neda ani popsat. texty "pisni" nedavaji smysl a jsou na urovni ditete na prvnim stupni. prijde mi, ze podobny nesmysly jsme psali o prestavkach na zakladce a hosi se asi v tomto veku zasekli. zvlast Orion, ktery ma pres 30let, zde ukazuje jak vypada spravna demence. nejsem primo na hip-hop zaujatej, ale kdyz srovnam nasi verzi s americkou, tak to je proste moc velkej rozdil. proste cesko na takovy styl nema a melo by to prenechat cernym hochum z USA, kteri pro to maji cit.

plagát

Stiahni ma do pekla (2009) 

Pokud by to bylo brano jako komedie, tak by to nebylo tak spatne. Strach z neceho podobnyho snad clovek mit nemuze (a to myslim je u hororu celkem dulezite). Film splnoval vsechny klasicke prvky hororu, hlavne ty "necekane" lekaci sceny. Konec taky strasne nepredvidatelny. Celkove dej byl opravdu strasne moc jednoduchy, ale na druhou stranu nenudici. Jestli tento film ma nejakou hloubku, tak at mi ji nekdo prosim ukaze. Dve hvezdicky pro prekrasnou Alison a jedna hvezdicka pro zbytek.

plagát

Bitkári (2008) 

nemam rad ten americky idilicky pohled na svet. dokonali lide, dokonala tela...kazdej je proste borec. pak vidim opravdove zabery z USA a je to naprosty opak. co se tyce hudby tak asi jen drsnaci poslouchaji hip-hop (kteryho je ve filmu na muj vkus az az). tak hlavne, ze jim to ten muzsky model vsem natrel a skoncil v naruci te nejhezci holky. z hercu se mi nejvic libil Djimon Hounsou. hlavni hrdina mi byl naprosto nesympatickej (kriklavy obleceni, tvar hebka jak decka prdelka). takhle si drsnaky nepredstavuju...

plagát

Sexi zombie (2008) 

co k tomu rict.i kdyz je neco schvalne brak tak by mohl mit aspon trochu grady a ne tezit z umelych koz vypatlane pornohvezdy

plagát

Pikantných 10 (2007) odpad!

pro jakou skupinu lidi je tohle nataceny? asi nejaka specialni zakladni skola. opravdu trapny sprosty humor.

plagát

G.I. Joe (2009) odpad!

tak to si ze me delate prdel ne????

plagát

Jazero smrti (2008) 

co nam chteli sdelit? ze v anglii jsou hnusny decka? asi jo...pekna stupidita a opravdu odpornej film.

Ovládací panel
20 bodov