Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (134)

plagát

Špion a básník (2016) 

51. IFFKV mozna ne takova řachanda, jako Houbaření, ale rozhodne kvalitni prace, dobra zapletka, pekne vykreslene postavy se vsemi jejich podivnostmi, prekvapivy konec bez klišé..doporučuji

plagát

Príbuzní (2016) 

51. IFFKV Pomerne vyvazeny obrazek toho, co se posledni roky delo a deje na Ukrajine skrze zmapovani zivotu a nazoru vlastni rodiny... povinnost pro vsechny, kteri v tom maji bordel, ne ze by to necemu pomohlo, protoze bordel v tom evidentne maji i samotni ukrajinci, ale budete muset uznat, ze to neni jen o tom, ze Putin je kurva (ackoli vazne je)

plagát

Hasta la vista! (2011) 

51 IFFKV mrzi mi, ze kdyz to poprve navstivilo Vary, nechali jsme si projekci uteci, letos napravujeme a rozhodne nelitujeme...BTW: je mozne vyhrat dovackou cenu 2x? :)

plagát

Týždeň a jeden deň (2016) 

51.IFFKV spise komedie s vaznymi chvilkami...aneb kdyz prozivate opravdu krute zivotni obdobi, silene napady vam budiz odpusteny. Slusne napsano, skvele zahrano, dobre natoceno.

plagát

Krajina osvietených (2016) 

51. IFFKV... ty dvě hvězdy jsou za kameru a za odvahu...jinak je to slatanina a nevěrohodná replika možných zážitků režiséra z předchozího působení v téhle zemi

plagát

Švýcarák (2016) 

51. IFFKV . Must see krejzy tragikomedie, jen pro ty, ktery maji radi hodne ujety humor. Urcite neusnete a urcite si zacnete rikat, ze metvej Radcliffe predvedl asi nejlepsi herecky vykon kariery... a to, ze Dano umi hrat melancholicky vysinute hrdiny vime... takovy soucasny magicky realismus rekl bych

plagát

Oheň na mori (2016) 

51. IFFKV Skoro 2 hodiny instantni nudy, naprosto nezvladnuta dramaturgie a tezko pochopitelne selhani u jinak zajimaveho tematu o kterem se musi mluvit... uprchlici jsou zde prezentovani skoro jako zvirata v cirkuse, soucit s jejich situaci se dostavil spise fyzický než myšlenkový.. medvěda z Berlinale si to asi odvezlo jen z povinnosti a ruku na srdce všech dobře hodnotících, kolik jste v hodnocení poškodili lepších dokumentů jen proto, ze treba nemeli tak lukrativni tema?

plagát

Říkali mi Džigu (2015) 

51. IFFKV jedna z nejoddechovejsich veci letosnich Varu a film, u ktereho se neusne. Remeslna stranka bez chyb, dobre zahrano a zadny prikraslovani hlavniho (super)hrdiny. Italske akcni filmy davaji znat, ze limitujici(neamericky) rozpocet nemusi nutne znamenat nudu, vse se da dotahnout pribehem a skvelymi hereckymi vykony. Byt excentricky v Italii, znamena splynout s davem, proto jsem zral kazdou scenu s Fabianem.

plagát

Zero (2015) 

IFFKV Ne, tohle neni standardni nalehava agitka, tohle je vtipne sdelena zprava a jakysi apel na to, nebuďme sráči a starejme se trochu. Rejža je evidentně rebel s příčinou a jsem rad, ze mu snimek nikam neutekl a nebal se karikovat i ty dobré. Včelaři všech zemí spojte se!!! A ty diváku, až vypadneš z kina, dělej něco dobrýho.