Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Komédia
  • Krimi

Denníček (50)

Slovensko Fantastické

Na trh sa dostal veľkolepý projekt Slovensko Fantastické, v ktorom nájdete i moju poviedku Zlá Pláž. Slovenský manželský pár sa dostáva na opustený ostrov vo Francúzskej Polynézii, ktorý však nie je až taký opustený. Ilustrovanú antológiu s parádnou magickou obálkou si môžete kúpiť tu: 

 

https://www.megaknihy.sk/fantasy-scifi/4367828-slovensko-fantasticke.html?utm_si=RFlidjRTZUc2TkRNMk56Z3lPRFF6TmpjNE1qZz0=&matchtype=&network=x&device=c&creative=&keyword=&placement=&param1=&param2=&adposition=&campaignid=16573814309&adgroupid=&feeditemid=&targetid=&loc_physical_ms=9062580&loc_interest_ms=&searchtype=&gclid=EAIaIQobChMIusb3hOnXgwMVUYtoCR3kcAnbEAQYASABEgJmfvD_BwE

 

Avšak pozor! Slovensko Fantastické je dostupné i v exkluzívnej podobe: okrem samotnej knihy dostanete zberateľskú magnetku, USB a 3x CD. Projektu bola nielenže na mieru ušitá hudba, ale každá z poviedok dokonca bola načítaná popredným SK hercom; v mojom prípade legendárnym Petrom Sklárom. Darčekový set je samozrejme drahší, ale stojí to za to. Zadováži si ho môžete napr. tu:

https://www.martinus.sk/2810697-set-slovensko-fantasticke/kniha?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIrsSGyOnXgwMVgJRoCR2cxw8GEAQYASABEgLFcvD_BwE

Slovensko Fantastické

Slovensko Fantastické

Ak chcete podporiť výnimočný multimediálny projekt (kniha, hudba, poviedky načítané poprednými hercami, zberateľská magnetka) a získať vskutku luxusný vianočný darček, podporte prosím Slovensko Fantastické:

 

https://www.startlab.sk/projekty/3545-slovensko-fantasticke-hviezdami-nabite-poviedky-a-audioknih/

 

Jedná sa o pokračovanie projektov Slovensko Noir alebo Slovensko Krimi; kto ich v minulosti raz dostal do rúk, vie, že neklamem.

 

V Slovensku Fantastickom o.i. budete môcť natrafiť i na moju trilerovo-hororovú poviedku Zlá pláž, odohrávajúcu sa na moje pomery na netradičnom mieste: v malebnej Francúzskej Polynézii. Zlo však číha aj tam.

 

Poviedku Zlá pláž načítal Peter Sklár, ktorého predpokladám netreba konkrétnejšie predstavovať.

Slovensko Fantastické

Banana song

Geniálna scéna z Beetlejuice. Pesnička jak hovado a choreografia jakbysmet.

Chip a Dale

Intro Rýchlej roty, ďalší návrat do detstva.

Gumkáči

Neviem si pomôcť, mám český dabing rád, ale slovenské zvučky kreslených disneyoviek mi pripadajú o dva, tri, aj štyri kilometre vydarenejšie.

Káčerovo

Legendárne SK intro.

Big Ban

Ending.

Zenday a spol.

Ja tomu nechápem. Ten trailer by ma teoreticky vôbec nemal zaujímať. A pritom ide o jeden z najlepších, aké som kedy videl. Fakt nechápem.

Ratatouille

Jedna z "tých" magických scén, pre ktoré zbožňujeme filmy.

Terminátor

Keď je akcia vskutku vydarená.

Soho

Ak film obsahuje tanečnú scénu, automaticky kvalita stúpa.

The English

Komu táto scéna neroztrhne srdce, nie je človek.

Esence hrůzy

Vychádza česká hororová antológia Esence hrůzy, v ktorej sa ocitla moja morská historická poviedka Synové svých otců.

 

Kupovať môžete napr. tu: https://www.martinus.sk/?uItem=1915267

Esence hrůzy