Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Železný Schwarzenegger

Železný Schwarzenegger (1977)

Kto nevidel tento film, nevie o čo prichádza. Ja sám sa venujem tomuto športu už dosť dlho, ale na tom vôbec nezáleži. Podľa mňa (a väčšiny ľudí a hlavne kulturistov) je to skvelý dokumentárny film. Ja osobne tento film pokladám za skvost medzi dokumentárnymi filmami a tým, že sa tomuto športu venujem, tak je to pre mňa aj inšpirácia. Naozaj úžasný film o Arnoldovej ceste na Mr. Olympia 1974, jeho príprava na vrcholnú a najviac sledovanú súťaž v profikulturistike a príprava jeho najväčšieho súpera Lou Ferrigna. Páči sa mi, že sú tam venované minúty aj ostatným kulturistom tej doby ako Mike Katz či Arnoldov dlhoročný priateľ a sparingpartner Franco Columbo.

Rocky Balboa

Rocky Balboa (2006)

Pre mňa to bolo najkrajšie ukončenie série, aké som kedy videl a nikdy by som to nečakal. Myslel som si, že to môže celú sériu len zhoršiť, ale Slyovi sa podarilo nemožné. U mňa je to za 5 hviezdičiek, pretože Rocky je môj najobľúbenejší film a nostalgia tiež robí svoje. Veľmi ma dojala scéna, v ktorej Rocky poúča svojho syna o tom, že nie je dôležité ako silno udieraš, ale koľko vydržíš, postavíš sa a ideš ďalej. Neviem ako ostatní, ale na mňa tu zapôsobilo veľa emócií aj v iných scénach. Skvelá práca Sly.

District 9

District 9 (2009)

Tak tento film ma dojal k slzám hlavne ku koncu až človeka zamrzí, že sa to nevyvíja tak ako by sa malo. Právom jej náleží 5* a umiestnenie v Top 200 na csfd. Neill Blomkamp sa ukázal ako skvelý režisér a som zvedavý ako mu to pôjde ďalej keďže tento film je natočený formou dokumentu. Sharlto Copley sa perfektne vžil do hlavnej role a podal neuveriteľný výkon. District 9 sa umiestnil veľmi vysoko aj v mojom osobnom rebríčku.

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Neprekypujem nadšením k takýmto filmom, ale tento film je výnimka. Hneď na začiatku si ma získal. Neopakovateľný herecký výkon oboch hlavných hereckých postav Nicole Kidman a Ewana McGregora je neopisateľný. Hudba je excelentná, príbeh dojme a strhne hneď od začiatku priamo do deja. Čo viac dodať.... neostáva nič iné, len doporučiť.

Krstný otec

Krstný otec (1972)

Stará známa klasika o živote mafiánskej rodiny Corleonovcov pod taktovkou režiséra Francisa Ford Coppolu. Skvelé herecké výkony Marlona Branda a Al Pacina v hlavných úlohach nemá zmysel ani komentovať, pretože boli excelentné. Celá séria Krstný otec je úžasná.

Ovládací panel
6 bodov