Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (123)

plagát

Jobs (2013) 

Kudla do zad Steva Jobse..

plagát

Rýchlo a zbesilo 5 (2011) 

Lin to konecne rozjizdi na plne pecky!!! Nejlepsi dil serie a velke ocekavani na pokracovani..

plagát

More Than a Game (2008) 

Nejlepsi hra sveta, nejlepsi hrac sveta a cesta, ktera zmenila zivoty mnoha lidem..

plagát

Reagan (2011) 

Vyborna prezentace Reaganova dedictvi dalsim generacim

plagát

Zo zákulisia krízy (2010) 

Inside job je primym zasahem a prvnim dokumentem o nedavne recesi, ktery je natocen srozumitelne, neotrele a na dobre edukativni urovni. Vsem, ktere zaujal, bych doporucil k precteni knihu americkoindickeho ekonoma, ktery se take v dokumentu objevil, Raghurana Rajana s nazvem Fault Lines. Ferguson se ji ocividne nechal dost inspirovat a znacne koresponduje s Rajanovymi pracemi poslednich let.

plagát

Vzestup peněz (2008) (seriál) 

Tak by me zajimalo, jestli si po vypraveni tohoto uzasneho harvardskeho profesora jeste nekdo mysli, ze ekonomie je nudna veda? Ascent of Money by mel byt povinnym minimem kazdeho moderniho vzdelaneho cloveka.

plagát

John Adams (2008) (seriál) 

Nejvetsi historicky skvost z obdobi americkych revolucnich let. Silne navozena doba, historicka presnost a nenucenost delaji z teto serie povinnost pro kazdeho, kdo se zajima o historii. Vetsinou se neprenesu pres herecke obsazeni historickych postav, avsak v pripade Johna Adamse a spol. jsem nemel nejmensi potiz. Beze sporu nejsilnejsi okamziky prinasi druha cast, ve ktere se rodi nezavislost, dale inaugurace George Washingtona na dnesni Wall Street a barvite vykresleny vztah Johna Adamse a Thomase Jeffersona, s jejichz zivoty si osud pekne pohral. Paul Giamatti v zivotni roli, stejne tak jako Laura Linney. Nezbyva nez doufat, ze si HBO veme pod ruku i dalsi prezidentske pribehy.

plagát

Freakonomics (2010) 

Chcete-li se podívat na svět z jiného úhlu či myslíte-li si, že ekonomie je nudná věda, Freakonomics Vás dostane.Svět mnohdy není takový, jakým se zdá..

plagát

Jack sa chystá vyplávať (2010) 

Režisérská prvotina se PSH povedla nad očekávání..z malého příběhu vyčerpal všechnu melancholii a energii, jen tak dál!!