Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Romantický
  • Thriller

Obľúbené seriály (6)

Mezi kapkami deště

Mezi kapkami deště (2018)

Niečo tak neskonale krásne, že to ani neviem popísať slovami. Tento seriál ma skutočne dostal a to plným zásahom. Výber hudby, ktorá akoby bola priamo robená pre tento seriál, bol proste skvelý. Atmosféra, ktorá z každého dielu dýcha, herecké výkony, výber postáv, proste všetko zapadalo do seba a stvorilo niečo úžasné. Klobúk dolu pred Kórejskými filmármi, som očarená.

Milhwe

Milhwe (2014)

Jeden z najlepších seriálov, aké som vôbec videla. Plný nádhernej vážnej hudby, ktorá vyjadruje emocionálny svet protagonistov, namiesto prázdnych slov. Skvelé herecké výkony a skvelý scenár a námet. Príbeh je svojou podstatou krutý a nežný zároveň. Som nadšená a mám ho plnú hlavu, čo mi vydrží veľmi dlho.

Má Venuše

Má Venuše (2015)

So Ji Sub, ďalší do mojej zbierky, "toho milujem" o chvíľu im tam bude tesno. No čo už. Že je zápletka klišé, koho to zaujíma, je to nádherné klišé a s Shin Min Ah sú spolu skutočne krásni, okamihy skutočne vtipné, aj veselé aj šialene smutné, tá scéna ako plakala pri nemocničných dverách, ach, potoky sĺz. Záverečný diel by bol síce chcel niečo, že och srdce moje, ale aj takto to stálo za to...

Sseulsseulhago charanhasindoggaebi

Sseulsseulhago charanhasindoggaebi (2016)

Myslím, že čo sa týka Kórejských filmov a seriálov som vo veľkom "průšvihu", totálne som im prepadla a čo je horšie, vždy keď si myslím, že už nič romantickejšie a tragickejšie nemôže byť, presvedčia ma o opaku a to som toho z kórejskej tvorby ešte veľa nevidela, vlastne pramálo. Goblin je úžasným spojením toho čo mám rada, romantika, láska, nadprirodzeno, hudba... treba priznať, že to bolo hodne dlhé, ale tie diely sa mi vôbec nezdali prázdne. Ten systém viny, pokánia, rozhrešenia a nádeje je tu dokonale spracovaný a dotiahnutý do dokonalého konca až by si človek prial, aby to tak skutočne fungovalo. Jediná "chýbajúca duša", ktorá zostala na svete omylom napraví minulosť, prítomnosť aj budúcnosť mnohých, za čo bude musieť trpieť. Skutočne som to dôkladne oplakala, ale na konci by som nič nemenila, bol tak skvelý ako len mohol byť.

Bon Eogein

Bon Eogein (2020)

Bolo to proste krásne, tajomstvá, osud, minulé životy, láska, nenávisť, zrada, odpustenie, sklamanie. Záver som podvedome čakala a dúfala v opak. OST som počula už toľkokrát, že tuším poznám už spamäti aj všetky texty, nádherné piesne, krásny seriál, že som na záver už ani na písmenká na klávesnici nevidela. Škoda, že je už koniec. Ďalší do mojej TOPky.

Kilmi, hilmi

Kilmi, hilmi (2015)

Skvelé, seriál som nepozerala už ani nepamätám, ale toto ma skutočne dostalo. Seong Ji takmer 40 ročný a vyzerá tak na 25 bol fakt skvelý. Je celá kórejská tvorba takáto úžasná? Niekedy som doslova pri pozeraní zabúdala dýchať. Dráma, láska, humor, prehupujúce sa zo sekundy na sekundu alebo doslova prelínajúce sa. Toto fakt dlho z hlavy nedostanem.