Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Svetová vojna Z

Svetová vojna Z (2013)

Zrejme najlepší akčný horor aký som videl,Brad je famózny,akcia od prevej sekundy do poslednej,remeselne parádne.Ttot bola šupovica jak hrom

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Toto je najlepší film aký bol kedy natoceny.toto je filmová anomália.Keby takých Gumpov bolo na svete viac,pravdepodobne by náš svet bol lepší.

Vykúpenie z väznice Shawshank

Vykúpenie z väznice Shawshank (1994)

Toto je paráda,film v ktorom sa nic moc nedeje a strašne dobre sa na neho pozerá aj stokrát posebe.Krásne vyrozprávaný,dostatočne dramatický,myšlienkový príbeh,ktorý prinúti sa zamyslieť.

Nočná mora v Elm Street

Nočná mora v Elm Street (1984)

robert Englund ma prvý krát desil už za komančov a tento Wesov úplný kult ma baví doteraz.Freddy yeaaaa.

Vyháňač diabla

Vyháňač diabla (1973)

Uplne kludne si dovolím tvrdit,že tento film desí ludí doteraz.Na tú dobu odvážny a pre niektorých nestrávitelný film.Parááááda.

Prichádza Satan!

Prichádza Satan! (1976)

Na svoju dobu a aj na súčasnú skvelý horor s paradnou atmosférou!!

Pelíšky

Pelíšky (1999)

tento skvost českej kinematografie možem kukať každý den a nikdy neomrzí.

Mlčanie jahniat

Mlčanie jahniat (1991)

Tuto neni o čom!Fantastické výkony vsetkych hercov,neskutočná brutalna atmosféra počas celeho filmu.Najlepší thriler vsetkych čias.

Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick (2022)

Tak teraz som že v kine odpadol.Tom Cruise je absolútny kaper a vrátil ma v čase o 25 rokov do zadu a totálne mi urval dekel.Takto excelentne pokračovať po tak priepastnej dobe a mať z toho pocit ako by od prvého Top Gunu neubehol ani deň je kurva dobrá robota.Brutálne silná nostalgia a emócie ,ktoré somnou lomcovali prakticky celý čas je niečo, čo už som dlho nezažil.Brutálne som sa bavil a díky Tom, že si ma na chvíľu vrátil zase do puberty.Paráda.

Legenda o vášni

Legenda o vášni (1994)

Jeden z najlepších filmov čo som videl.Je to dobrodružné,je to romantické,je to drsné a divoké,je to veľmi emotívne a smutné, strhujúce herecké výkony dokonale dotvárajú tento fantastický filmový zážitok plný emócií.10/10.