Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Krstný otec

Krstný otec (1972)

Film v ktorom sa schádzajú všetky aspekty v najvyššej možnej kvalite. Obsadenie, scenár, masky, réžia. Všetko skvelé. Tieto kritéria spolu dosahuje pramálo filmov.

Bojovník: Brat proti bratovi

Bojovník: Brat proti bratovi (2011)

Film zo sveta MMA, ktorý vie tento šport priblížiť a spropagovať zaujímavým spôsobom väčšinovému divákovi. Atmosféra vďaka ktorej sa odpúštajú ľahko aj nepresnosti vo vzťahu k realite.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Tento film je jeden z tých, ktorý si musíte pozrieť od začiatku až do konca. Dej nepozná pojem stagnácie a to z neho robí obľúbenú potravu každého, kto si užíva kvalitný divácky pokrm.

RocknRolla

RocknRolla (2008)

Veľmi podarená snímka s jasne čitateľným rukopisom Guya Ritchieho. Film má veľa rôznorodých postáv od One twoa až po Juriho. Dej je sviežo kreatívny a priťahuje pozornosť.

Patriot

Patriot (2000)

Výborný film, ktorý ma veľmi rozvitý dej aj vďaka svojmu nadštandardnému trvaniu. Štandardne obdivuhodný výkon v spojení s Ladgerovým talent do kopy, spravilo ďalšie plus už tak kvalitnému filmu. Nepocítil som vo filme žiadnu postavu, ktorá by bola zle obsadená. Akcia strieda lásku a dojímavosť a zmysel pre spravodlivosť. Je to mix, ktorý zvykne zabrať na diváka a to sa podarilo. Všetky tieto prvky pre mňa z filmu robia dosť zaujímavý kus, ktorý hodnotím v osobnom rebríčku veľmi vysoko.

Rocky

Rocky (1976)

Klasika ktorá zachránila Sylvestrovi Stallonemu kariéru a je možné, že aj život. Milujeme príbeh priemerného až podpriemerného človeka, ktorý sa chopí šance ktorú mu strýko náhoda v živote poskytne. Žiadny film v tomto žánri sa tejto veci neblíži a asi ani nebude.

Slušní chlapci

Slušní chlapci (2019)

Majstrovský výsledok s Britskou eleganciou a hereckou kvalitou hodnou môjho hodnotenia. Pečať jedného z mojich obľúbených režisérov šperkuje výsledok. Malou škvrnou je pre mňa možno nie vhodne zvolený Farrel ale výsledok sa tým nemení.

Bez mena

Bez mena (2009)

Dráma zachytávajúca živočíšnosť ľudskej mysle. Rozšírenia a fanatickosť juhoamerický gangov dokážu ohromiť.

Druhá šanca

Druhá šanca (2005)

Jeden z najlepších filmov so športovou tematikou aký som videl. Výborný výkon Rusella Crowea v hlavnej úlohe. Silný príbeh Jamesa J. Braddocka z prvej polovice 20 storočia a obdivuhodná réžia zaručujú zážitok. Je v ňom všetko čo poriadny film potrebuje.