Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Romantický

Obľúbené filmy (8)

Spolok mŕtvych básnikov

Spolok mŕtvych básnikov (1989)

,, Pak jsem zahlíd Kongo, ve tmě jeho třpyt, protínal ten černý prales jako zlatá nit." Srdcová záležitosť

Moje popoludnia s Margueritte

Moje popoludnia s Margueritte (2010)

I love to be inside you. That’s where I’m happiest. It’s soft and warm. Like being wrapped in silk. Počuli ste niekedy niečo romantickejšie? Nie? Tak k tomu ešte pridám, že tento muž pestuje zeleninu, zaujíma sa o knihy, rozpráva s mačkou a pomenováva holuby v parku. Plus, jeden z najkrajších fimových záverov, aký som kedy videla a priatelstvo, aké by som v starobe zažiť chcela.

Daj mi tvoje meno

Daj mi tvoje meno (2017)

Zavriem oči a cítim pohladenie slnečných lúčov a morskú sol vo vlasoch.. Unáša ma vlna nekonečnej nehy a príbeh sa mi rozlieva v žilách a pumpuje v srdci.. Hypnotická atmosféra leta a tóny prenádhernej hudby .. Dá sa zamilovať do príbehu ? Ó ano !

Švadlenka

Švadlenka (1936)

Za prvé - film si dovolím označiť ako holčičí. Za druhé - Věra Ferbassová je česká Marilyn Monroe. Obrovsky roztomilá a zábavná. Pre mňa bola práve ona ťažiskom celej tejto milej a vskutku vydarenej komédie. Za tretie - pozriem si ho ešte minimálne sto krát.

Domov

Domov (2013)

,O tom je predsa život. Nájsť niekoho, koho lúbiš.'

Rytieri spravodlivosti

Rytieri spravodlivosti (2020)

Nezabudnutelný filmový zážitok! Humor a vážnosť a dojemnosť a radosť, akú mi v rámci filmov dokážu priniesť iba severania.

Trhliny

Trhliny (2009)

Hypnotizujúca balada o krehkom duševnom zdraví. Očarená atmosférou, nehodnotím dej, omámi ma, unáša ma, ponáram sa v nej..

Hodiny

Hodiny (2002)

Miluju ji nejvroucněji! Virginia Woolfová a jej snaha žiť naraz v dvoch sférach. V románovej, aj v tej životnej. Nikto na svete ma neprinútil premýšlať nad životom viac, ako ona. Filmové spracovanie dokonalé. Na tento film som čakala celý život.