Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Rodinný
  • Dobrodružný
  • Akčný

Obľúbené seriály (6)

My Little Pony

My Little Pony (2010)

Tento seriál je SUPER! Má úplne všetko čo na animákoch hladám! Má skvelú animáciu, postavy sú mi sympatické, hlavne tie hlavné a každá epizoda ma niečim dostala ( Hlavne Twilight's Kingdom. Godammit Hasbro :D ). Seriál je vtipný, dojímavý, zaujímavý a, prekvapivo, má pár akčných scén. A morálky sú dojímavé a, občas, "dospelé". Odporúčam!

Tučniaky z Madagaskaru

Tučniaky z Madagaskaru (2008)

Uznávam, animácia nieje bohvieaká a občas je tam trápny humor. Ale ja tento seriál takmer milujem. Hlavné postavy (tučniaky ;) ) sú velmi vtipné a roztomilé, a úprimne sa mi páčia aj vzťahy medzi nimi, zdajú sa mi zaujímavé. Lemury sa mi velmi nepáčia ( okrem Maurica ) ale majú dobré momenty. :) Seriál je vtipný, často akčný a sú tam aj dojímavé momenty (sú VELMI vzácne, ale o to som radšej, keď tam sú ). Odporúčam. Nie velmi, ale odporúčam. Z mojich vlastných dovodov dávam 5 hviezdičiek

Mestečko záhad

Mestečko záhad (2012)

Gravity Falls je určite jeden z lepších seriálov na Disney Channel. Záhady a paranormálne javy ma bavia, takže tento seriál ma baví tiež. Páči sa mi ako obidve hlavne postavy- inteligentný Dipper a veselá Mabel- sú úplne rozdielní, ale obidvaja sympatickí a majú realistický súrodenecký vzťah ( ano- súrodenci sa možu škádliť, ale stále sa možu mať radi a baviť sa spolu ). Seriál velmi vtipný nieje, ale keď už je vtipný, tak je to super. :D Prekvapivo, tento seriál má aj morálky- jedna epizoda bola o vysporiadavaní sa s nevšímavými rodičmi. Oh, ano, sú tu aj dospelé témy ( aj humorným sposobom, aj vážnym sposobom ), takže toto nieje iba pre deti. Určite tento seriál odporúčam.

Čas na dobrodružství

Čas na dobrodružství (2010)

Tento seriál ma fakt prekvapil. Na začiatku bol len vtipný a divný... ale ako som pozerala viac a viac epizod, zistila som, že "Land of Ooo" má zaujímavú a temnú minulosť. Je tu aj mnoho smutných momentov, čo je tiež prekvapenie ( Len si pozrite epizodu I Remember You, a SKÚSTE neplakať ) Ale stále sú tu vtipné a divné momenty. ;) Podla mňa velmi zaujímavý a originálny seriál. Odporúčam, hlavne od neskorej druhej série, kde všetko čo je na tomto seriáli super začalo. :)

Sláva králi Jelimánovi

Sláva králi Jelimánovi (2014)

Na tento seriál som sa nechcela velmi pozerať. Julien sa mi v Madagaskaroch a v PoM nezdal velmi sympatický, vždy som ho videla ako sebeckého blázna. Ale kedže mám rada Madagascar, rozhodla som sa pozrieť si pár epizod. A prekvapivo... sa mi to celkom páčilo. Lepšie než som očakávala. Za prvé, Julienová osobnosť. Ano, stále je to, ako som povedala, sebecký blázon, ale trochu milší, v prvom dieli napríklad išiel zachrániť svojich poddaných tak trochu z vlastnej vole. Potom vtipy, ktoré ma možno pobavili viac ako tie z tučniakov. Ale to pre mňa nieje doležité. Potom fakt že sú tu občas morálky. Cliché morálky, ale celkom pravdivé a do života doležité. Oh, a nová ženská lemuria postava- Clover. Neviem prečo, ale zdá sa mi, ako keby mala nahradiť Skippera ( Obidvaja sú tajní agenti, ktorí sú príšerne paranodní ). Aj keď mám Marlene z PoM radšej, Clover sa mi zdá viac ako niekto, kto patrí k Madagaskaru. A aj Mort sa mi tu páči viac ako v PoM a trochu aj Maurice. Aj animácia. A má chytlavú úvodnú pesničku ;) ( Nemám rada rap, ale tá pesnička ma celkom chytila ). Stále uprednostňujem PoM, ale tento seriál má asi tak všetko čo má PoM, možno aj trošilinku viac.