Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný
  • Komédia
  • Akčný

Recenzie (4)

plagát

Divergencia (2014) 

Film rozhodne odporúčam, nakoľko bol pútavý od začiatku až do konca.... Vidím veľkú podobu s filmom Hunger games, takže milovníci daného filmu si určite prídu na svoje.

plagát

Päťdesiat odtieňov sivej (2015) 

Priznám sa, že po filme som mala zmiešané pocity...no po dôkladnom premýšľaní a rozhodovaní som sa rozhodla filmu udeliť plný počet. V porovnaní s knihou musím podotknúť, že kniha bola podstatne lepšia, nakoľko bola obsahovo bohatšia. Na druhej strane si uvedomujem, že nie je možné vo filme zachytiť všetko to, čo bolo obsiahnuté v knihe, no najdôležitejšie momenty vo filme nechýbali. Predovšetkým musím vyzdvihnúť herecký výkon Dakoty (ANY), ktorá svoju rolu zahrala perfektne!!! bola neskutočne zlatučká a zábavná...... nechýbali scénky, pri ktorých sa celé kino smialo :-) a ani Jamie Dornan nezaostával :-) ... ďalšie veľké plus dávam hudbe, použitej vo filme!

plagát

Hry o život: Drozdajka 1 (2014) 

Musím sa priznať, že som mala obavy, či bude tretí diel rovnako kvalitný a pútavý ako prvé dva diely, nakoľko v tretej časti absentuje bojová aréna. Je mi ľúto, že som film trošku podcenila, pretože bol spracovaný naozaj kvalitne, a to po všetkých stránkach. Kinový zážitok bol neopísateľný a pri pozeraní som sa nenudila ani sekundu. Daný film rozhodne odporúčam a hodnotím ho zaslúženými piatimi hviezdičkami. Ešte by som chcela vyzdvihnúť hlavnú postavu Jennifer Lawrence, ktorá ma svojím prejavom, adresovaným prezidentovi takmer rozplakala. EXCELENTNÝ FILM, KTORÝ SA OPLATÍ POZRIEŤ!