Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenzie (94)

plagát

Kolaps (2024) 

Ukážka  toho čo za hrozné  činy  sa dejú vo vojne.  Film je vážny a snaží sa byť  miestami umelecký.  Obsah klasický  ako pri iných  filmoch.Trištvrte filmu mi to prišlo  nudné,  aj keď sa tam občas niečo udialo. Na konci to bolo zaujímavejšie, ale začalo  to byť  aj dost hlúpe  a nelogické.  Najviac sa mi páčila vojenská technika a jej zvuk v Imaxe. Priemer. Film na jedno pozretie.

plagát

The Starry Love - Episode 40 (2023) (epizóda) 

Prezrádzam!  Veľká škoda. Celý čas sme s hrdinokou a jej sestou a po ich obetovaní sa dočkáme len náznaku znovurodenia. Poctivo sa posledné  časti  plakalo,ale hrdinka sa štátneho konca v seriály nedočkala. Hlavne oslava obety. Mohli nám uakzať šťastný  koniec pre hlavné  hrdinky.

plagát

The Starry Love (2023) (seriál) 

Tak pekný  seriál. Fantasy, rozprávkový, láska a vtipný. Je to iný štýl humor ako poznáme z našich končín. Výborný kasting. Veľa  vedľajších postáv, ktoré sú sympatické alebo také aké  majú byť.  Nádherná  hudba. Aj keď nerada lebo seriál  je to naozaj výborný v danej téme....Jednu hviezdičku strhávam za posledné  časti kedy sa zmenil vyrazne ráz serialu a za poslednú  časť,ktorá  podľa  mňa  si zasluzila viac a bolo tam cítiť  neprekvapivo čínsku náturu.

plagát

Millerovo dievča (2024) 

Asi sa to snažilo  mat iný prístup k teme učiteľ  a študentka...Ale bolo to nudné.  Trištvrte  filmu úvod, rýchla  zapletka a rýchle  rozuzlenie (teda ani nie rozuzlenie, lebo všetko  sme to vedeli od začiatku a nič také sa tam ani nestalo). Herci fajn ako Freeman a Ortega, ale veľmi  slábý dej...Už  dlho sa mi nestalo,že  by som pozerala na hodinky, kedy film skonči.

plagát

Lamborghini (2022) 

Začiatok, keď začínal bol dobre natočený, ale s prestrihom na 90 a potom posun do 60, tak sa menil celkový  filter filmu a vizual pôsobil  lacno. Dej rovnako od lepšieho  k horšiemu.

plagát

Ferrari (2023) 

Film o krátkom  useku Ferrariho súkromné života  a víťazstva v dôležitom závode. Herecké  výkony veľmi  dobré, obsahovo zaujímavé boli najviac časti  zo závodu (ukazujuce drsnú realitu vtedajších zavodov). Anak to bolo o manželke a milenke. Čo  bolo zlé, boli naozaj zlé efekty pri nehodách  áut.  Veľmi  slabé. Celkovo nie zlé, ale čakala som viac o živote  Ferrariho.

plagát

Napoleon (2023) 

Bolo to drnsé, čo malo byť, tak to bolo v poriadku. Bitky mi prišli realistické. Celkovo alebolo slabšie. Samotné vykreslenie Napoleona a jeho vzťahu s Josephine. Niečo tomu ako celku chýba. A udieralo mi do uší (chápem, že sa to natáčalo v angličtine), ale film o Napoleonovi a jeho láske k Francúzku, a do toho odvšadial, taká ta britská (lepšia) angličtina a streti sa aj  Angličanmi.... Jedine ruský cár mal nejaký prízvuk a nevyzeral ako typický Angičan narozdiel od ostatného kastingu. Vanessa Kirby super.

plagát

Aquaman a stratené kráľovstvo (2023) 

Toto bola čisto  Marvelovka. Skoro to dali do pozicie komedie ala Thor, kde hlavneho hrdinu zosmiešnovali. Cca prva polhodina posekaná, kde len sa striedaju scény od bežných po akčné. Na to že  po rokoch našiel  matku, tak sa rozprával hlavne s otcom a matka bola hlavne v akčných  scénach. Keďže  Amber zostrihali, tak tam s ňou veľmi  mala interakcia. Ale čakala som menej Meri (nesúhlasím čo  Amber spravila, sle škoda, postava Meri je fajn). Čo  je škoda  lebo pribehu to chyba. Vidíme  vzťah  hlavne s bratom, čo je také na to čo  spravil veľmi  dobré.  Vadila mi otrepaná rocková hudba, ale ku koncu filmu už  bola klasická  hudba a lepšie  skladby. Efekty sú dosť  slabé. Pod hladinou rozmazané tváre,  aj keď  bol to asi tak myslené. Niektoré scény  čisto  ako z počítačovej hry.  Zdalo sa mi to, alebo je narážka na Pana Prsteňov.  Škoda, dvojka nenadviazala na jednotku.  A pritom svet spravili krásny, a najlepšie  časti  sú pod morom s obyvateľmi  Atlantídy, tak ako v jednotke. 3 hviezdy.

plagát

Nech svět světem (2023) 

Zabite dve a pol hodiny. Námet  dobrý, herci fajn, ale ten príbeh jalový. Ako áno, je to te typ filmu tajomna a objavujeme a do toho myšlienka...Len prevedenie slabšie.  Konania  postav hlúpe v mnohých  prípadoch. Niektoré veci nevysvetliteľné. Klasika Netflix musí do každého  filmu, alebo seriálu  vložiť niečo politické ako tu len,že belochom neverime.....Ak by to malo druhú časť,tak možno  by to zmysel malo...

plagát

Dívka a moře (2023) 

Myslela som, že to bude nudnejšie, ale nakoniec to plynulo. Páčilo sa mi, že to nie je točené na ponurú drámu,a le tak rodeine a sympaticky. AKo obdivujem jej rodičov, že si pustili dieťa na takú cestu. Polročný neustály strach to musel byť. A ju zas obdivujem, že sa nepoto z búrok a hlavne tých obrovitánskych vln.  Tie sú desivé a že sa s tou lodou aj potopila....Brutál.