Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Dráma
  • Thriller
  • Komédia
  • Dokumentárny

Obsahy (15)

Kuwaresma

Kuwaresma (2019)

Rodinu prenasleduje niečo, čo vyzerá ako duch ich najmladšej dcéry.

We Found Something

We Found Something (2022)

Zatiaľ čo sú Ted (Nathan Owen) a Maxie (Leslie Gladney) na horolezeckej ceste, aby pomohli prekonať Tedov strach z výšok, v lese nájdu neznámu bytosť. Svoje dobrodružstvo nafilmujú a ich zábery neskôr objaví a zostaví neznáma osoba. Išli do lesa, aby pomohli Tedovi prekonať strach z výšok, ale namiesto toho objavili oveľa väčšiu hrozbu.

Incident at Montauk

Incident at Montauk (2019)

Po tom, čo bol Jed Logan (Owen Mulligan) svedkom UFO, čoskoro zistí, že jeho pozorovanie môže súvisieť s tajným vládnym projektom, ktorý ho zavedie na nebezpečnú cestu k odhaleniu pravdy.

Eyes in the Dark

Eyes in the Dark (2010)

Partia kamarátov sa rozhodne stráviť posledný školský víkend v horskej chate, v oblasti známej ako Cascades, kde sa podľa legiend skrýva záhadný vlčí tvor s červenými svietiacimi očami. Pohodový pobyt im narušia udalosti, kvôli ktorým budú nútení bojovať o svoj holý život.

Heidi

Heidi (2014)

Po objavení tajomnej bábiky zo starého podkrovia sú dvaja stredoškolskí priatelia čoraz viac terorizovaní sériou nepríjemných a nevysvetliteľných udalostí.

Naprata

Naprata (2013)

Belehradský televízny štáb sa vyberie do vzdialenej srbskej dediny, aby tu nakrútil reportáž o násilí páchanom na ženách. Konkrétne o obyvateľovi menom Kaleja, ktorý je široko-ďaleko známy svojím agresívnym správaním ku svojej matke, pri ktorom bol aj reálne zachytený na telefón a video bolo zverejnené na youtube. Pri rozhovoroch s obyvateľmi dediny sa spoja s miestnym odborníkom na nadprirodzené javy a dozvedia sa o rituáli na vyvolanie starovekého démona "Naprata." Keď sa však rozhodnú zachytiť prvú autentickú nahrávku niečoho z iného sveta, menia svoje plány. Vzrušení potenciálnym úspechom nahrávky, vzdorujú starému prísloviu, že "je lepšie veriť, ako byť presvedčený."

The Garlock Incident

The Garlock Incident (2012)

16. decembra 2011 sa osem ľudí na ceste do Las Vegas zastavilo v opustenom meste Garlock v Kalifornii. Táto nahrávka dokumentuje, čo sa stalo.

The Triangle

The Triangle (2016)

Po obdržaní podivnej pohľadnice od kamaráta s prosbou o pomoc sa štyria dokumentaristi vyberú do divočiny v Montane, aby ho našli a zdokumentovali pôsobenie zvláštnej komunity, ktorá tu pôsobí. Tá však skrýva tajomstvo šokujúcejšie, než si kedy predstavovali.

Eyes in the Dark

Eyes in the Dark (2010)

Sedem študentov sa vyberie stráviť spoločne víkend na horách. Na kameru sa im podarí zachytiť jednu z najväčších záhad.

Operation Avalanche

Operation Avalanche (2016)

V roku 1967 boli dvaja tajní agenti CIA, čoby dokumentárny filmový štáb, poslaní do NASA odhaliť možného ruského špióna. To čo objavili a nakrútili, viedlo k jednému z najväčších sprisahaní v americkej histórii.

UFO - Es ist hier

UFO - Es ist hier (2016)

Päť študentov fimovej školy nakrúca dokument o miestnej zoo, keď náhle zvieratá zošalejú. Dôvodom je lietajúci objekt na oblohe. Študenti sa vyberú na miesto dopadu, presvedčení o tom, že sa stali svedkami pristátia meteoritu. Keďže je na natáčanie príliš veľká tma, strávia noc v aute a pokračujú na druhý deň. Avšak ráno jeden z členov štábu zmizne. Čoskoro si uvedomia, že ich niečo loví. Niečo, čo nie je z tohto sveta.

Dark Mountain

Dark Mountain (2013)

V marci roku 2011 bez stopy zmizli traja filmári, ktorí točili dokument o hľadaní starej opustenej bane. Ich telá sa nikdy nenašli. Kamery však áno.

Prizrak iz Chovrino

Prizrak iz Chovrino (2011)

11 novembra, roku 2011 sa štyria muži (Kirill Alex, Roman Miernym, Anton Vaganov, Artem Varanov) vybrali do Hovrínskeho lesa natočiť film o miestnom Hovrínskom duchovi, ktorý sa v lese vraj zjavuje. Pár dní potom, čo sa partia vybrala na tento výlet, sa šesť kilometrov od Hovrínskeho lesa našiel opustený džíp Antona Vaganova a vo vnútri vozidla bola objavená kamera Kirilla Alexa. Zábery ukazujú posledné hodiny ich života...

End Roll

End Roll (2012)

Talianska "found footage" snímka o dvoch spolubývajúcich, ktoré sú kamarátky. Jedna z nich začne dokumentovať svoj bežný život na ručnú kameru. Touto záľubou však narúša súkromie svojej spolubývajúcej, a to až dovtedy, kým nezistí temné tajomstvo, ktoré navždy ohrozí ich priateľstvo a dokonca aj životy.

Encounters

Encounters (2014)

18. novembra roku 2011 zmizol bez stopy malý dánsky filmový štáb v lesoch na severe Švédska. O rok neskôr bol ich záznam zverejnený skupinou hackerov známou ako Pandoras. Zábery ukazujú posledné hodiny ich života...

Reklama