Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Californication - Orgie v Kalifornii

Californication - Orgie v Kalifornii (2007)

Dlho som nad týmto seriálom uvažoval (cca 6mesiacov), ale keď som sa nudil tak som si pustil prvú časť, a keď že v tom čase som stále dookola počúval Roling Stones, ktorý zazneli hneď v prvej sekunde tohto serialu, tak som si povedal to bude určite super. Skvelí Duchovny je úplne skvelí herec.

Mrtví jako já

Mrtví jako já (2003)

Super seriál ktorý mám stále viac a viac radšej. Nieviem čím ma dostal ale viem že patrí medzí prvé najobľúbenejšie.

Death Note - Zápisník smrti

Death Note - Zápisník smrti (2006)

Tak ak mám pravdu povedať, neveril by som že ma anime seriál dokáže tak fascinocvať. Pri zhliadnutí prvej časti ma to až tak nebralo, ale z nudy vykuklo na svet to že mám inšie chápanie na anime ako predtým. Je to asi jeden zo seriálov ktorý som stihol zhliadnuť za 5 dni. To som ale maňiak :D

True Blood: Pravá krv

True Blood: Pravá krv (2008)

Zo začiatku trocha nudné mal som tu 3*, ale po 3 časti som to zmenil na 4*, teraz som vydel 9 časť a možem definitívne povedať 5*. Neviem čo sa deje ale zaujalo ma to ako nikdy. Veľmi pekný seriál, seria čo seria sa to rozbieha a už tu máme toľko tvorov že ich ani neviem spočítať.

Dr. House

Dr. House (2004)

No čo očakávať od seriálov z doktorskou tématikou? Asi nič, ale u toho to nieje len lekárstvo tu ide perdovšetkým o sarkastického doktora, ktorý je najlepšý vo svojom obore. Je to hlavne to že jednotlive časti na seba nadvúzuju, nie však o pacientoch ale priamo lekároch a ich životoch. Super nálada keď si to pustím oplatí sa pozrieť aspoň jednu časť, potom sa od toho neodtrhnete.

Futurama

Futurama (1999)

Zo Simpsonovcami sa to neda porovnávať, ale niektorá časti sú fakt super. Naozaj tu vypustili svoju fantáziu.