Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (10)

plagát

Oblivion: Nevedomí (2013) 

Byl to v celku dobry film mam rada Toma Cruise ale dosti me sklamali ti kloni coz me pripomelo film moon takze nemuzu dat vyssi hodnoceni.. Nicmene herecke provedeni bylo na vybornou Tom i ve svem veku stale boduje a mila tvar Morgana Freemana to vse jen podtrhava!

plagát

Čupakabra (2013) (TV film) 

1 hvezdicku davam protoze se to libilo memu 4 letemu synovi jinak me velmi pobavil kazdy zaber poldy na motorce v tu chvili jsem nevedela zda jse o parodii nebo jestli to opravdu mysli vazne =o)

plagát

Stena (2012) 

me to prislo na oko pekne nicmene smutne a nedokoncene co bylo dal ze by zed 2 ??

plagát

Hranica smrti (2007) 

co vic rict francousko svicarsky masakr motorovou pilou bez pilky az na ty deti co meli v sachte =o/

plagát

Dokonalý zmysel (2011) 

Opravdu po dlouhe dobe vyjmecny film dokonale atypicky konec lidstva vyborna podivana ktera me vmetla do spani desive sny =o)

plagát

Vesmírni opičiaci (2008) 

V prve rade bych rada upozornila ze jde o animovane pohadky pro deti! nicmene me se film po dlouhe dobe libil treba pohadka megamozek ma velike hodnoceni ale neprijde mi pro deti moc vhodna proc se vecine lidi co zde pisi ty osklive komentare libi jen strilecky atd ??? myslim ze nekteri uzivatele by si meli dat od komentovani animaku pohov!!!! byla to prijemna zmena pohadka hrala barvickama a muj syn u ni vydrzel bez chveni koukat az do konce ani na zachod nesel!! a o to tady prece jde!

plagát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) 

Nebyla bych tak zla k tomuto serialu myslim ze na tu dobu to byla v celku prijemna zmena sic byl serial ponekud zdlouhavi tak i prez to me donutil dokoukat ho az do konce. Prvni dily byli zbytecne protahovane ale v pokrocile fazi me tesilo ze se v nem odehrava vic lidskych prozitku protivna Fizun, lhostejny Kerem, okouzlujci ale i prohnany Burak a silene zasadova Seherezada !

plagát

Láska v Istanbule (2010) (seriál) 

myslim ze tento serial by meli hodnotit lide kteri videli alespon par dilu a ne lide co videli par minut! videla jsem bez dvou dilu celou prvni serii serialu a serial me pohltil a tesila jsem se na kazdy dalsi dil. Lide co tento serial hodnoti by meli vzit v potaz ze jde o tureckou telenovelu kde je uplne jina mentalita stejne jako seriali z jinych zemi tady plati pravidlo jiny kraj jiny mrav! Hatice Aslan v roli Zumrut predvedla perfektni vykon jak podla potvora muze mit neuveritelne charisma!

plagát

Nora Roberts: Nebo v Montane (2007) (TV film) 

Bajecna podivana v tomto filmu je videt jak se protiklady pritahuji a jak tri uplne rozdilni lide dokazi tahnout za jeden provaz i kdyz uz v jejich zivotech nehraje hlavni roli dedictvi.. PAradni podivana ktera me nenechala odejit ani na wc jak jsem se do deje zakoukala!

plagát

Nora Robertsová: Polárna žiara (2009) (TV film) 

Myslim ze obsazeni bylo vic nez dobre vybrano mam rada noru roberts jelikoz to neni klasicka tuctova sladarna a v kazdem filmu je to uplne o necem jinem v tomto dile nechybelo napeti ani romanticka zapletka a LeAnn byla bajecna je na ni radost pohledet!

Ovládací panel