Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Horor

Zaujímavosti k filmom (15)

Dračie srdce 2

Dračie srdce 2 (2000)

Drake je jediný filmový drak chrliaci ľad.

Dračie srdce

Dračie srdce (1996)

Jason Isaacs hrá postavu Lorda Feltona, nepriateľa draka menom Draco (Sean Connery). O niekoľko rokov neskôr v sérii o Harrym Potterovi hral postavu Luciusa Malfoya, ktorý ma syna menom Draco, pričom jeho predstaviteľ sa volá Tom Felton.

Dračie srdce

Dračie srdce (1996)

Pôvodne chceli producenti obsadiť do úlohy Bowena (Dennis QuaidLiama Neesona, ale štúdio sa nazdávalo, že by sa ako akčný hrdina u publika nepresadil.

Van Helsing

Van Helsing (2004)

Miesto, kde Van Helsing (Hugh Jackman) a Anna (Kate Beckinsale) bojujú s tromi Drakulovými nevestami, je rovnaké miesto, kde sa filmovali snímky Frankenstein (1931), Dracula (1931) a Vlkodlak (1941). Toto miesto sa nazýva "The Court of Miracles" a je možné ho navštíviť počas prehliadky štúdií Universal v Hollywoode.

Liga výnimočných

Liga výnimočných (2003)

Agent Tonyho Currana nechcel, aby vzal rolu Skinnera. Argumentoval, že jeho postava bude takmer celý čas neviditeľná a nikto sa nebude starať o to, kto ho vlastne hral. Keď film vyšiel, stal sa Skinner favoritom fanúšikov.

Liga výnimočných

Liga výnimočných (2003)

Keď Alan Quatermain (Sean Connery) učí Toma Sawyera (Shane West) strieľať na veľké vzdialenosti, je možné vidieť, ako sa ruky a ramená Shanea Westa trasú kvôli námahe vynaloženej pri držaní zbrane. Povedal, že bol z toho trochu nesvoj, pretože Sean Connery, ktorý mal už skoro 72 rokov, s tým nemal problém, zatiaľ čo on, vo svojich ani nie 25 rokoch, to považoval za neuveriteľne ťažké.

Reklama