Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Dobrodružný

Recenzie (56)

plagát

Dunaj, k vašim službám (2023) (seriál) odpad!

Biedne herecké prejavy korunujú nezmyselné zápletky, vymyslené príbehy  a dejové zvraty. Najsmutnejšie na celom je to, že si tvorcovia vymýšľajú históriu. Napriek tomu, že obdobie fašizmu prinieslo množstvo tragédií tvorcovia sa uchýlili k jalovému prekladu českej predlohy, ktorá sa ani doma nestretla s pochopením. Malo to skončiť druhou sériou ako v Česku. To čo zosmolili v trojke a štvorke spolu s biedou hereckých preafektovaných prejavov prerazilo pomyselné dno našej tvorby.

plagát

Extrémní železnice s Chrisem Tarrantem (2012) (seriál) odpad!

Chis, so svojím zosmiešňujúcim prejavom nevyužil potenciál miest, ktorými prechádzal. Sledovať seniora, ktorý sa vybral vlakom okolo sveta a má problém so všetkým, všade je otravné.

plagát

Let's Dance (2006) (relácia) odpad!

Tri minúty tanca a tridsať minút kecov, kecov, kecov..... Adela a Viktor nesklamali. Hneď od začiatku a pri každej príležitosti na seba upozorňovať.

plagát

Hit roka (2022) (relácia) odpad!

Hit roka. Pokus o hudobnú show sa zmenil na chudobnú show. Panoptikum. Blšak....možmo tak by sa to mohlo volať. Spôsobov ako opľuť seba a svoj mladý štát nie je veľa, no Slováci sú v tom jedničky. Ovlládame každý. Chlapík ktorý dvadsať rokov budoval žiarivú socialistickú budúcnosť je na to najlepší. Glosátor na všetko. Jeden hit a pätnásť minút kecov o HZDS. Všetko čo vedel už povedal, všade točí o tom istom. Od roku 1982 bol redaktorom týždenníka vydávaného Ústredným výborom Komunistickej strany Slovenska Nové slovo, bol aktívnym členom Komunistickej strany. V roku 1992 pracoval pre denník Pravda, potom krátko pre denník Práca. V roku 1994 kandidoval na spoločnej kandidátke predvolebnej ľavicovo orientovanej koalície štyroch politických strán Spoločná voľba. Absolvoval tiež odbornú stáž v USA. Toto mohol tiež spomenúť.

plagát

Iveta - Episode 1 (2021) (epizóda) 

Ci pána do pána. Perše dva diely na jedničku. Tak še to robi. Jan Hřebejk nám to slovakom natrel.

plagát

Pocta Karlovi Gottovi (2022) (koncert) 

Dalo by sa povedať, že super. Výkon interpretov, výber aj radenie skladieb, elita v hľadisku 5*. Dalo sa to počúvať. No pozeranie mohlo spôsobiť epileptický záchvat. Normálne som zo strihu koncertu mal kinetózu. Niektoré zábery sa striedajú rýchlosťou taktu skladby. Párkrát asi s kamerou aj niekto spadol alebo sa podkol. JIMMY-JIB mal v rukách asi niekto v zácviku. Jednoducho menej by bolo viac.

plagát

Tribute to Miro Žbirka 70 (2022) (koncert) 

Pekná spomienka. No výberom naspídovaných týpkov z Mini lidi sa silne sekli.

plagát

Šarlatán (2020) odpad!

Prečo ten fiktívny záver keď je Mikolášek obvinený z velezrady a jeho milenec zoberie vinu (fiktívnu) na seba. Je to ako z lacného filmu. Smiešne.V skutočnosti by eštebáci na Mikoláška radi vytiahli homosexualitu, lebo bola v tom čase ešte trestná, keby mali dôkazy. Ani žiadnu vraždu naňho nevytiahli a nehrozil mu ani trest smrti. Skutočnosť bola oveľa prozaickejšia. Zavreli ho za krátenie daní, nedovolené podnikanie a podvod. Dostal štyri roky, odsedel tri. No asi sa tvorcom zdalo, že by to vo filme vyznelo banálne, nebolo by to také bombastické.

plagát

Zdravá maškrta (2019) (relácia) odpad!

Zdravá maškrta, to je jasná tlačenka. Je to čistý amaterizmus, dievča sa zbytočne vystavuje hanbe a opodstatnenej kritike. Toto vyšlo z jej úst: Mame v Dámskom klube vypadol kuchár a Andrejka Chabroňová vedela, že varím a pečiem, tak navrhla, či by som ho nemohla zaskočiť. Som typ, čo sa nehanbí, nemá stres, tak som súhlasila. Potom za mnou prišla produkčná, že to bolo super, či som niekedy nerozmýšľala nad vlastnou reláciou. Tomuto neverí nikto. Aj pretože Generálny riaditeľ RTVS podpísal už takmer 200 dielov tejto relácie, ktorú produkuje firma jej mamy a moderuje ju jej dcéra. Program taktiež neprešiel centrálnym registrom námetov, teda opäť sú pochybnosti, ako došlo k tomu, že túto reláciu RTVS vôbec vysiela a taktiež prečo ju produkuje táto spoločnosť. Celková cena je viac ako 453-tisíc eur. V prepočte rozrátané a rozpočítané, cena za 10-minútový diel je 2 400 eur.