Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (32)

Reboot Camp

Reboot Camp (2020)

Po tom, ako Seymour (David Lipper) zistí, že jeho žena premrhala všetky ich úspory na samoliečiacich guru seminároch, rozhodne sa so svojim bratom urobiť malý experiment. Natočia vlastný dokumentárny film, kde sa Seymour vloží do role rovnakého liečiteľa a ukážu, aké jednoduché je presvedčiť ľudí o blahodarných účinkoch absolútne čohokoľvek. No jeho "Reboot Camp" začne postupne žiť vlastným životom až sa stane vlastným kultom.

Bang! Bang!

Bang! Bang! (2020)

5 tínedžerov sa rozhodne vylúpiť supermarket. Veci sa ale vymknú spod kontroly a počas lúpeže je jeden zo zamestnancov postrelený. Všetci veľmi rýchlo pochopia, že ich činy budú mať následky.

Safer at Home

Safer at Home (2021)

Rok 2022. Pandémia koronavírusu spôsobila obrovský chaos a z Los Angeles sa stal policajný štát. Skupina priateľov sa spojí cez Zoom a rozhodnú sa spraviť si spoločnú párty. Všetko sa to ale zvrtne po tom, ako si každý z nich dá tabletku extázy. A zrazu sa izolovaný život doma stane oveľa desivejším než svet vonku.

Vianočná nevesta

Vianočná nevesta (2020) (TV film)

Organizátorka svadieb Jessica Perez (Julie Gonzalo) ostane zaseknutá na Aljaške po tom, ako sa pre svoju klientku rozhodne ísť vyzdvihnúť zásielku vzácnej kvetiny (Jingle Bell Flower). Nevesta na poslednú chvíľu zmenila svoj výber kytice a Jessica je známa tým, že dokáže splniť aj nemožné. Pre zlé počasie sa jej spiatočný let ale zruší a neostane jej nič iné, len stráviť niekoľko dní v malom mestečku, ktorý sa pripravuje na svoj každoročný vianočný festival. A možno pritom bude môcť aj využiť svoje organizátorské schopnosti.

The Christmas Ride

The Christmas Ride (2020)

Počas Štedrého dňa vezie Georgia (Daryen Ratte) viacerých zákazníkov vo svojom Uberi. Počúva tak veľa veselých a šťastných príbehov, ale aj niekoľko smutných a bolestivých. Skrz empatiu a snahu počúvať a pomôcť všetkým, čo nastúpia, začínajú na ňu trápenia druhých silno doliehať. Nakoľko sa sama ešte nestihla vnútorne vyrovnať s nepríjemnou bolesťou vo vlastnom srdci.

The Christmas Yule Blog

The Christmas Yule Blog (2020) (TV film)

Caroline Williams (Sara Canning) je úspešnou cestovateľskou blogerkou. Jej najnovšou úlohou bude navštíviť mestečko Carte de Amor v Novom Mexiku, kde sa bude konať po stýkrát tradičný vianočný festival. Zoznámi sa tu s miestnym učiteľom Oscarom Ortizom (Zak Santiago), ktorý jej počas dvanástich dní ukáže rôzne miestne tradície a magické momenty mestečka. Caroline tak postupne objavuje v sebe stratenú lásku k Vianociam, ktorú dávno stratila, a rovnako aj muža, ktorý si získa jej srdce.

The Christmas Ring

The Christmas Ring (2020) (TV film)

Pri hľadaní zaujímavého príbehu na svoj nový článok narazí Kendra Adams (Nazneen Contractor) v záložni na starý zásnubný prsteň s vygravírovaným textom – "My Christmas Love 1948". Zaujme ju to natoľko, až sa rozhodne ísť vypátrať pôvodného majiteľa a zistiť, prečo skončil prsteň v záložni v Bostone. Počas pátrania sa spoznáva s vnukom pôvodnej majiteľky a postupne odhaľuje životný príbeh lásky a obety, ktorou si prešli jeho starí rodičia.

Kouzelný svět Davida Copperfielda

Kouzelný svět Davida Copperfielda (2019)

Film je modernou variáciou diela Charlesa Dickensa o mladom chlapcovi, ktorý sa počas svojho života stretne s rôznymi prekážkami. Jeho najväčším životným cieľom je zmeniť svoj život. No postupne pochopí, že tak ako sa jeho život mení, rovnako mení aj životy ľudí okolo seba. Či už ho ale volajú Davey, Trautmann, Davidson alebo Daisy, vo svojom srdci hrdo nesie svoje skutočné meno – David Copperfield.

Dirty Sexy Saint

Dirty Sexy Saint (2019)

Keď Samantha (Jordan Lane Price) zistí, že sa jej otec rozhodol dať mužovi, ktorého nemiluje, povýšenie za to, že si ju vezme za ženu, rozhodne sa ujsť. Otec jej povie, že ak utečie, jediné čo jej ostane sú šaty, ktoré má na sebe. Jej to ale vôbec neprekáža. Jej útek ju dovedie do nenápadného baru, ktorý patrí mladému barmanovi Clayovi (David A. Gregory). Hoci sa jej najprv pokúša zbaviť, postupne sa rozhodne, že jej ponúkne prácu a ubytovanie. A ona bude mať možnosť splatiť svoj dlh, ktorý si narobila počas prvej noci. Čo sa ale stane, ak medzi oboma vzplanie láska? Najmä ak Claya postupne začne dobiehať vlastná minulosť.

Transference: Escape the Dark

Transference: Escape the Dark (2020)

Po smrti otca sa Josh (Jeremy Ninaber) musí postarať o svoju sestru Emmu (Melissa Joy Boerger), ktorá má nadprirodzené schopnosti. A nevie ich ovládať. Vidí len jediné riešenie. Uložiť ju do ústavu, kde sa o ňu bude starať jeho známy Doug (Ethan Mitchell). Verí, že sa mu takto podarí sestru "vyliečiť". No je tu aj tajomný motorkár, ktorý chce Emmu stoj čo stoj nájsť. A vidieť jej schopnosti v akcii. Podarí sa Joshovi sestre pomôcť skôr, než ju neznámy muž nájde?

Locating Silver Lake

Locating Silver Lake (2017)

Hneď po skončení vysokej školy dostáva Daniel (Josh Peck) od svojej priateľky kopačky. Vraj ho vo svojej budúcnosti nevidí a nechce zdieľať tú jeho. Zlomený si zbalí veci, nasadne do auta a odchádza do Los Angeles hľadať nový začiatok. Spoznáva tam nových priateľov, novú lásku a opäť nachádza stratené šťastie. No postupne si uvedomuje, že nemôže pred sebou a svojimi problémami stále utekať. Nastal čas postaviť sa svojej minulosti čelom, aby pochopil, kam naozaj patrí.

The Public

The Public (2018)

Je to len ďalší obyčajný zimný deň v Cincinnati. Knihovník Stuart Goodson (Emilio Estevez) prichádza do práce. Knižnica je otvorená pre všetkých. A vzdeláva sa v nej aj veľká skupina bezdomovcov, ktorí majú aspoň na chvíľu teplé miesto. Mrazy však klesnú až pod -15°C a ubytovne pre bezdomovcov sú plné. Nikto nechce vonku zmrznúť na smrť, tak sa rozhodnú bezdomovci urobiť pokojnú demonštráciu. Tento večer knižnicu neopustia, ale chcú ju využiť ako prístrešok. Do médií sa však dostane informácia, že sa tam odohráva rukojemnícka dráma.

Landmine Goes Click

Landmine Goes Click (2014)

Príjemné priateľské stretnutie v horách sa zmení na veľkú drámu po tom, ako Chris (Sterling Knight) stupí na mínu. Situácia sa však ukáže ako ešte horšia, keď Alicia (Spencer Locke) pochopí, že je to všetko len pomsta zo strany jej priateľa. Ten totiž zistil, že s Chrisom spáva a je rozhodnutý ich oboch potrestať. Kým sa Alicia snaží nejakým spôsobom zohnať pomoc, Chris sa nemôže ani pohnúť, inak mína exploduje. Keď sa na scéne objaví Ilya (Kote Tolordava), vyzerá to tak, že najhoršie je za nimi. V skutočnosti však najhoršie práve začína.

Veselá historka

Veselá historka (2018)

Starnúca hviezda televízie Walter (Matthew Glave) sa pokúsi ukončiť vzťah s jeho mladou priateľkou Lucy (Daisye Tutor), no všetko sa zmení po jej oznámení, že je tehotná. Hľadajúc možnosť úniku ho poteší správa od jeho dcéry Nic (Jana Winternitz), ktorá chce, aby zaviezol jej kamarátku Kim (Emily Bett Rickards) za ňou. Tej sa totiž po pohrebe jej mamy pokazilo auto a nemá možnosť pricestovať. Walter súhlasí a prisľúbi, že to zariadi. Všetko sa ale skomplikuje, keď sa počas cesty obaja opijú a majú spolu sex. V tej chvíli ešte Walter ani netuší, že Kim je priateľkou jeho dcéry a majú v pláne sa ešte tento víkend vziať. Ako to celé nakoniec dopadne?

1/1

1/1 (2018)

20 dní po svojich 20. narodeninách sa možno tehotná Lissa (Lindsey Shaw) zamýšľa nad svojim životom a hľadá odpovede na otázky - Kto? Kde? Kedy? Prečo? Ako? Čo? Otec spáchal samovraždu, s mamou majú veľmi rozbitý vzťah a sama nevie, ako na tom vlastne je so svojim priateľom. 1/1 je psychologickou sondou do hlavy našej hlavnej protagonistky, kde prostredníctvom odkazov, obrazov, spomienok a vnútorných monológov Lissy zisťujeme, že je ťažké vyrovnať sa s udalosťami, ktoré si nevieme vysvetliť.

Ľadová sezóna 3

Ľadová sezóna 3 (2019)

Kráľ Arktídy, ľadový medveď Norm, sa vracia vo svojom treťom dobrodružstve. Normov dedko si chce vziať svoju dlhoročnú priateľku za ženu. Svadba sa musí uskutočniť pod polárnou žiarou. Norm prisľúbi, že sa o všetko postará. Do cesty mu však príde archeológ Jin, ktorý sa snaží ochrániť vzácny čínsky artefakt. Požiada Norma, aby ho odniesol do Číny a odovzdal ho do rúk jeho synovi Quinnovi. O artefakt má ale záujem aj Jinov bývalý kolega Dexter. Ten ho chce použiť na to, aby mohol vysoko zbohatnúť. Norm dá Jinovi kráľovské slovo, že sa o všetko postará. Stihne to ale všetko zariadiť, kým nastane deň svadby?

Dokonalé rande

Dokonalé rande (2019)

Najväčším snom Brooksa Rattigana (Noah Centineo) je dostať sa na Yale. Našetriť peniaze na školu, byť prijatý a vypadnúť z rodného mesta, kde ho nič nedrží. Má to len jeden problém. Nie sú peniaze a otec zarába málo na to, aby ho v jeho sne mohol podporiť. Keď však jedného dňa dostane finančnú odmenu za to, že bol s mladou dievčinou na rande, skrsne v jeho hlave nápad. Spolu so svojim kamarátom vytvoria aplikáciu, na základe ktorej si ho môžu dievčatá objednať ako svoje perfektné rande. A môže byť akýkoľvek a kýmkoľvek. Rodeo? Romantika? Rapper? Najhorší chalan, aký existuje? Žiadny problém.

Na shledanou včera

Na shledanou včera (2019)

CJ (Eden Duncan-Smith) a Sebastian (Dante Crichlow) sú najlepšími priateľmi, ktorí si dokázali vybudovať vlastné stroje času. Tie im umožnia vrátiť sa späť v čase o 24 hodín. Po tom, ako CJ-ovi polícia zastrelí brata, rozhodne sa tejto udalosti zabrániť. Bude to ale možné urobiť bez toho, aby sa stalo niečo ešte horšie?

Anonymní zabijáci

Anonymní zabijáci (2019)

Nielen alkoholici chodia do podporných skupín, aby odolávali nutkaniu piť. Aj zabijaci majú svoju podpornú skupinu a stretávajú sa v pivničných priestorov kostola. Vyzerá to ako úplne obyčajný večer. Do skupiny však príde nováčik a okrem toho v správach hovoria, že neznámy vrah spáchal atentát na mladého senátora. Všetko naznačuje tomu, že vrah sa nachádza práve v tejto miestnosti.

Svadobné radosti

Svadobné radosti (2019)

Ben (Jack Quaid) a Alice (Maya Erskine) sú dlhoroční priatelia, ktorí počas leta musia absolvovať veľké množstvo svadieb svojich priateľov a známych. Aby to bolo všetko pre nich jednoduchšie, dohodnú sa, že na všetky svadby pôjdu spolu ako dvojica. Čo sa však stane, ak medzi nimi preskočí skutočná iskra a z priateľstva sa stane niečo viac?

Reklama