Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Obľúbené herečky (10)

Greta Gerwig

Greta Gerwig je podľa mňa jedna veľmi talentovaná, veľmi sympatická dáma, ktorá dokáže dať svojim postavám veľkú dávku potrebnej charizmy, ktorá robia z nich skutočne dámy, na ktoré je radosť sa pozerať. Keď si len vezmem filmy ako "Mistress America" , "Maggie´s Plan" alebo aj v ešte úplných začitkoch "Nights And Weekends". Teším sa úplne na všetko, kde sa jej meno objaví. Najmä na jej režijný debut - "Lady Bird."

Elliot Page

Ellen Page som začal fandiť od momentu, ako som prvýkrát videl film "Inception". Nebol to prvý film, kde som ju videl (tým sa stal "Hard Candy"), ale bol to prvý film, kde som ju začal výraznejšie registrovať. Ellen má podľa mňa dar, že dokáže pôsobiť v jednotlivých scénkach absolútne prirodzene. A keď potrebuje pridať do niečoho emócie, tak to veľmi dobre funguje. Dokonca mi vyhovuje, že sa posledné roky objavuje viac v malých filmoch. Pretože jej umožňujú asi viac priestoru, než filmy s obrovským budgetom. Nevynechám možnosť, aby som ju mohol vidieť a som zvedavý, čím ma prekvapí nabudúce.

Jena Malone

Nespomínam si, že by som ju niekedy videl v role, do ktorej by nedala absolútne všetko. Jena Malone je vysoko talentovaná mladá holka a je super, že posledné roky som ju videl vo filmoch, kde mala možnosť ukázať aj, že nie je také nevinné dievčatko ("The Neon Demon" alebo "Bottom Of The World") ale vie sa dostať aj do role, kde bude posúvať hranice svojho herectva a to vysoko uznávam.

Carrie-Anne Moss

Kiež by si niekedy Carrie-Anne vybrala lepšie filmy. Úprimne si nemyslím, že niekto si ju zapamätá za jej výkony vo filmoch ako  "Silent Hill: Revelationalebo "Pompeii". Zato je to podľa mňa dáma s veľkou dávkou charizmy. Ostane navždy Trinity, no súčasne sa ukázala aj v iných filmoch´ako napríkald "Snow Cake". A keď má čo hrať, tak je vždy skvelá.

Carla Gugino

Tak táto dáma si ma získala asi skutočne svojim sympatickým úsmevom, a faktom, že každú rolu vezme tak maximálne seriózne až jej to verím všetkými desiatimi. Naposledy sa takto ukázala vo Flannaganovom - "The Haunting Of Hill House". Vždy sa na ňu teším a aj keď pôsobí vždy veľmi sympaticky, nebráni sa ukázať aj inú tvár.

Gwyneth Paltrow

Posledné roky je Gwyneth vo filme vidieť vskutku málo. Prvýkrát som ju asi videl vo filme "Sliding Doors" a musím uznať, že tam na mňa urobila veľmi príjemný dojem. Mala moje sympatie, bola veľmi talentovaná a okrem toho kedykoľvek sa táto dáma usmiala, tak to malo svoje čaro. A rovnako to ukázala aj v "Shallow Hal". Osobne by som si prial, aby som ju mohol vídať častejšie.

Oona Laurence

Tak táto slečna má pred sebou skvelú kariéru. Pokiaľ bude podávať také výkony, aké ukázala vo filmoch "Southpaw" , "Lamb" alebo "The Beguiled" tak určite to dotiahne ďaleko. Len dúfam, že neskončí ako niektoré detské hviezdy na drogách alebo niečo podobné. Bola by to škoda. Sympatické dievča a veľmi šikovné

Tilda Swinton

Prvýkrát som ju videl ako Bielu čarodejnicu - alias kráľovnú Narnie. Odvtedy však uplynulo veľa času a Tilda ukázala, že je skvelou herečkou. Vždy si vie vybrať zaujímavé role, má absolútne neopakovateľný výzor a tak ako skvele vie zahrať chladnú mrchu, tak vie ukázať aj veľkú dávku srdca. Tilda je proste super.

Elizabeth Olsen

Žeby bola sestra Olsenová, ktorá dokáže byť zaujímavou. Myslím si, že aj vďaka Marvelu, aj vďaka "Wind River" sa Elizabeth Olsen ukazuje ako mladý talent. A som zvedavý, čo nám ešte v ďalších rokoch bude schopná ponúknuť.