Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Čierna mačka, biely kocúr

Čierna mačka, biely kocúr (1998)

Tento film ma rozosmeje kedykoľvek, k tomu skvelá hudba, reálny život so všetkým tým hrmotom a absurdnosťou.

Doktor Živago

Doktor Živago (2002)

Skvelý film, skvelé obsadenie, atmosféra, historická presnosť. A hlavne Hans Matheson - presne tak som si Živaga predstavovala. Omar Sharif sa mi jednoducho do tej úlohy nehodil, bol príliš exotický. Samozrejme, kniha je kniha, lae táto verzia je jej najbližšie.

Pulp Fiction: Historky z podsvetia

Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994)

Skvelý, skvelý! Tarantino je pán, a pre mňa za mňa môže natočiť aj reklamu o vložkách, aj tak ho budem mať rada :) Naozaj, a dievčatá chceli vyzerať ako Mia - strih vlasov, biela košeľa, nohavice - skvelé obdobie :)

Divoký Django

Divoký Django (2012)

Western nemusím, ale zasa western od Tarantina je iná káva. Asi som neobjektívna, ale ten film je skvelý - Ku-klux-klan, zlý DiCaprio, zimomriavkotvorný Samuel L. Jackson a výborný Waltz.

Trainspotting

Trainspotting (1996)

Tento film, napriek tomu, že sa zaoberá témou drog, nie je patetický, poučný, naopak, nenásilne ukazuje, aký je naozaj život s drogou alebo aj bez nej. Skvelí herci, nezabudnuteľné repliky, a samozrejme hudba. Perfect day...

Sedem

Sedem (1995)

Ach, bože, tento film som ochotná pozrieť si aj dva krát za deň. Brad Pitt je skvelý, atmosféra, kamera, strih - to všetko pohlcuje.

Mlčanie jahniat

Mlčanie jahniat (1991)

Napätie od začiatku do konca. Jodie Foster je skvelá. Postava Hannibala Lectra zaujímavá, výnimočne vykreslená, aj keď podľa expertov nereálna. Najlepšie krimi.

X-Men

X-Men (2000)

X-menov zbožňujem, sú iní a musia bojovať za svoje miesto na tomto svete. Nie vždy sa to dá bez porušenia morálnych pravidiel. Silná myšlienka. A k tomu filmárske umenie, napätie, akcia.

Elvis

Elvis (2022)

Úplne úžasný film so skvelou hudbou, výborným Austinom Butlerom. Mierne som sa obávala stopáže, ale kľudne by som dokázala sedieť v kine ešte dlhšie. 100% bez debaty.

Ovládací panel

Fanklub

(1)