Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Krátkometrážny
  • Hudobný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dráma

Obsahy (8)

Z rapera boxer

Z rapera boxer (2022)

Krátky dokument o príprave slovenského rapera Majka Spirita (Michal Dušička) na športovú udalosť Fight Night Challenge 2, ktorá sa uskutočnila 3.6.2022 v Bratislave. Raper sa do ringu postavil v boxerskom zápase proti slovenskému raperovi s umeleckým menom Separ.

Kontrafakt: The Most Legendary

Kontrafakt: The Most Legendary (2021)

Dokumentárny film mapujúci dvadsaťročné obdobie pôsobenia a úspechov slovenskej skupiny Kontrafakt, ktorá zmenila slovenskú hudobnú scénu.

Majk Spirit: 2020 Online Tour

Majk Spirit: 2020 Online Tour (2021)

Krátky dokument o Online Tour 2020, počas ktorého sa odohrali 4 koncerty: 1. Quarantine Live Stream Show, 2. Nový Človek Show, 3. H16 Antivirus Show, 4. Artist Show.

Nocturna

Nocturna (2020)

Neuveriteľne nadaná klaviristka uzatvorí zmluvu s diablom, aby predstihla svoju staršiu sestru v prestížnej inštitúcii pre klasických hudobníkov.

Remember My Story

Remember My Story (2015)

Pokračovanie ReMoved (2013) sleduje príbeh Zoe (Abby White) uviaznutej v priepasti systému pestúnskej starostlivosti. Jej život sa konečne začne posúvať vpred, až kým jej opäť nečakane odnesú to, čo má najdrahšie.

Love Is Never Wasted

Love Is Never Wasted (2018)

Malý Kevi (Aaron Bradshaw) je vytrhnutý z jediného života aký kedy poznal a snaží sa pochopiť, ako zapadnúť medzi dva svety a dve matky.

ReMoved

ReMoved (2013)

10-ročné dievča sa dostane do pestúnskej starostlivosti po tom, čo ju zobrali z domu a oddelili od jej mladšieho brata.

Najkrajší rok môjho života

Najkrajší rok môjho života (2020)

Debutový film slovinského režiséra Mitji Okorna sleduje príbeh dospievajúceho zamilovaného páru, ktorý čelí smrteľnej chorobe hlavnej hrdinky Isabelle (Cara Delevingne). Jej lekárskou diagnózou je rakovina vaječníkov, kvôli čomu jej ostáva len jeden rok života. Daryn (Jaden Smith) jej po zistení, že zomiera, sľubuje najlepšie spoločné zážitky.

Reklama

Ovládací panel
13. naj používateľ Severná Kórea
2 body