Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Zaujímavosti k filmom (8)

Záhadný lovec

Záhadný lovec (2020) (seriál)

Scenáristkou prvých 12 častí bola Yeo Ji-na, ale po nezhode vo vízii smerovania príbehu s produkčným tímom opustila seriál. Autorom scenára pre 13. časť bol teda režisér Yoo Sun-dong a pre 14., 15. a 16. časť napísal scenár Kim Sae-bom.

Záhadný lovec

Záhadný lovec (2020) (seriál)

Seriál je natočený podľa webtoonovej predlohy nachádzajúcej sa na platforme Daum s názvom Amazing Rumor.

Záhadný lovec

Záhadný lovec (2020) (seriál)

Herci Jo Byung-Gyu a Kim Se-Jeong sú v skutočnosti rovnako starí, a preto si mimo natáčania tykajú. V seriáli ju ale So Mun (postava, ktorú hrá Jo Byung-Gyu) oslovuje ako Noona ("staršia sestra").

Nae ddal, geumsawol

Nae ddal, geumsawol (2015) (seriál)

Ústredná dvojica Jin-hee Baek (Geum Sa-wol) a Hyeon-min Yoon (Kang Chan-bin), ktorí v seriáli hrajú zaľúbenú dvojicu spolu začali ku koncu natáčania naozaj chodiť. Prvý rok svoj vzťah popierali, ale v marci 2017 ho verejne priznali.

Bromance

Bromance (2015) (seriál)

Baron Chen, ktorý hrá v seriáli hlavnú úlohu Du Zi-Fenga - syna bývalého šéfa podsvetia, má aj v skutočnosti podobné korene. Hercov otec bol niekoľkokrát stíhaný ako šéf gangu zodpovedného i za smrť novinára z roku 1984.

Pasukkun

Pasukkun (2017) (seriál)

Herečka Lee Si-Yeong hrajúca hlavnú úlohu v seriáli Jo Soo-Ji, bola počas posledných týždňov filmovania tehotná. Napriek tomu natáčala akčné sekvencie a médiám to oznámila až po odvysielaní seriálu.

Volání srdce

Volání srdce (2014) (seriál)

Predstaviteľ Jacka Thortona, Daniel Lissing, je natoľko silný, že v jednej časti 2. série, keď mal pomôcť hereckej kolegyni Erin Krakow do sedla, ju cez koňa prehodil a ona skončila v blate vedľa neho.

Volání srdce

Volání srdce (2014) (seriál)

Fanúšikovia tohto seriálu sa nazývajú "Hearties".

Reklama