Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Posledné recenzie (582)

plagát

Krakonošovo tajomstvo (2022) (TV film) 

Príliš dlhá stopáž a niekoľkonásobné opakované scény, kde sa jedna z hlavných postáv len prechádza, robia túto ,,rozprávku" skoro až nedopozerateľnou. S rodinou sme sa zhodli, že sa dokonca nejedná o klasickú rozprávku, tak ako ju my poznáme, keďže sú hlavní hrdinovia absolútne nesympatickí a dokonca nie ten najlepší dostane odmenu v podobe majetku na konci. Premenovali sme ju preto na romantický film. Krakonoš okrem toho vyvoláva silný second male lead syndrome a myslím, že každá žena by zostala v jeho chyžke a varila mu branbory. Musím ale skonštatovať že hudobná stopa ako aj kamera sú veľmi príjemné. 30%

plagát

Haepiniseu (2021) (seriál) 

Vynikajúci seriál, v ktorom všetko funguje. Primeraná dĺžka epizód aj celého seriálu vás drží v napätí. Minimum nepotrebných scén, výborný scenár a perfektné akčné scény vás iba potešia. Seriál mení žánre z jednej časti na druhú, v určitom okamihu prejdeme z vysokorozpočtového thrilleru do nízkorozpočtového filmu o prežití. Vedľajšie postavy, antagonisti a celkové "náznaky" na charakter ľudí počas prepuknutia vírusu sú dokonalé. Vzťah hlavných hrdinov je osviežujúci a nepotrebujete žiadne veľké vyznania lásky aby ste cítili, že sa majú naozaj radi. Za mňa 100%.

plagát

Taxi Driver (2021) (seriál) 

Pre mňa jeden z najlepších akčných seriálov aké som videla v roku 2021. Každý príbeh/prípad sa na začiatku odohráva dve epizódy, pričom vo vás filmári dokážu vyvolať naozajstný hnev proti antagonistom. Lee Je-Hoon je výborný herec, a dokonca niekoľko násobne vo filme hrá "že hrá", čo je dokonalé. Seriál som pozerala dvakrát, raz sama a raz som ho ukázala mladšej sestre a vyvolal v nej podobné pocity hnevu a beznádeje a absolútnu spokojnosť, keď sa deluxe taxi podarila pomsta. Všetci herci hrali neskonale dobre, ale moje srdce si okrem Lee Je-Hoona získala aj Cha Ji-Yeon, ktorá bola asi jedna z najlepších bad-ass antagonistiek aké som videla. Celý seriál dopĺňa taktiež vynikajúci soundtrack (jednu pieseň naspievala aj Cha Ji-Yeon). 100%

Posledné hodnotenia (4 103)

Vládkyňa zla 2 (2019)

17.12.2023

Vražda v Orient exprese (2017)

17.12.2023

Smrť na Níle (2022)

17.12.2023

Shazam! Hnev bohov (2023)

17.12.2023

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021)

17.12.2023

Flash (2023)

17.12.2023

Fantastické zvery: Tajomstvá Dumbledora (2022)

17.12.2023

Talent pána Ripleyho (1999)

17.12.2023

Majster ilúzie (2018) (seriál)

17.12.2023

Reklama

Posledný denníček (42)

Sviatky, Rozprávky..a Rádio...časť 10.

Takže, už sú najväčšie Vianočné sviatky za nami. Tieto sviatky boli plné jedla, pitia a prekvapivo teplé. Očakávame stále ešte ochladenie...v sneh už nik nedúfa. Z celého tohto počasia je nám všetkým ťažko.

Už asi 10 dní poriadne nevyšlo slnko.

Nie, že by som ho potrebovala, keďže som zaprataná v knihách a pri telke..

Väčšina nových rozprávok sa dala zniesť a pozrieť. Čo ma rozčuľuje je to, že sa rozprávky nepríjemne predabujú. Však si všetci rozumieme. Potom vidieť Ivana Trojana z hlasom Miroslava Nogu, je dosť divné a uberá to rozprávke tempo.

 

V každom prípade Vám ale všetkým chcem zapriať najkrajší koniec tohto roka. Bol to veľmi dynamický rok. Plný zmien a dúfania v budúcnosť. Ešte uvidíme, čo nám tieto posledné 4 dni prinesú.

 

V každom prípade som si pod stromčekom našla krásne darčeky...a medzi nimi niečo v čo, obyčajní smrteľníci, ktorí majú radi Fantasy ani nedúfali....Zaklínača po Slovensky. Ó áno, konečne je Geralt z Rivie aj na mojej poličke:D a v mojich rukách.

 

A keďže to býva zvykom. Tak by som do posledného rádia tohto roku priložiť pieseň Run away od skupiny Royal Pirates. Krásny kúsok, úžasná hudba....

Sviatky, Rozprávky..a Rádio...časť 10.