Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (73)

Taxi Driver

Taxi Driver (2021) (seriál)

Akčný a napínavý seriál, ktorý čerpá námety aj so skutočných udalostí v Kórei. V okamihu, keď sa niekomu svet otočí chrbtom a nič sa mu nezdá fér, je tu pre neho taxi-služba Deluxe-taxi. Pravdaže sa nejedná o hocakú spoločnosť. Pokiaľ túži niekto po pomste, najme si túto skupinu ľudí a rýchlo svoju pomstu dosiahne. Deluxe-taxi pracuje anonymne a pomerne rýchlo, pričom platba za ich služby môže byť prijatá všelijako. Hlavnými hrdinami sú vodič taxíka - bývalý vojak (Lee Jee-Hoon), mladá šikovná hackerka (Pyo Ye-Jin), opravári a mechanici (Jang Hyuk-Jin a Bae Yoo-Ram) a majiteľ a „mozog“ všetkých operácií (Kim Eui-Sung).

Záhady pre začiatočníkov: Smrtonosná hra

Záhady pre začiatočníkov: Smrtonosná hra (2019) (TV film)

Počas divadelného predstavenia dôjde k nevšednej nehode, pri ktorej príde o život jeden z hercov. Profesorka literatúry Amy Winslow (Jill Wagner) sa podieľala na príprave predstavenia a niečo sa jej na okolnostiach nehody nepozdáva. Spoločne s detektívom Travisom Burkom (Kristoffer Polaha) sa snažia dolapiť vraha. Divadelná scéna je však plná rekvizít, ktoré sú na nerozoznanie od skutočných zbraní.

Záhady pre začiatočníkov

Záhady pre začiatočníkov (2019) (TV film)

Vysokoškolská profesorka literatúry Amy Winslow (Jill Wagner) a odborníčka na detektívne romány začne na vlastnú päsť vyšetrovať čudesné zmiznutie jednej z jej študentiek. Do mesta v tom čase prichádza nový detektív Travis Burke (Kristoffer Polaha) a dostane hneď dva prípady naraz: krádež neobyčajnej rastliny z laboratória a možnú samovraždu mladého chlapca. Amy a Travis na seba pri vyšetrovaní niekoľkokrát narazia a rozhodnú sa spojiť sily. Majú tieto prípady niečo spoločné?

Deo geim: 0sileul hyanghayeo

Deo geim: 0sileul hyanghayeo (2020) (seriál)

Muž menom Kim Tae-Pyong (Taecyeon) má špeciálnu schopnosť, keď sa hocikomu pozrie do očí, uvidí jeho smrť. Jedného dňa stretne policajtku Seo Joon-Young (Lee Yeon-Hee), ktorá odhalí jeho tajomstvo a poprosí ho o pomoc pri vyšetrovaní únosu mladého dievčaťa. Zločinec, ktorého volajú „Polnočný vrah“ unáša mladé dievčatá, za živa ich pochová a necháva im iba toľko kyslíka, aby prežili do polnoci. Joo-Young je však pre Tae-Pyonga niečím výnimočná, je jediná, ktorej smrť nevidí, keď sa jej pozrie do očí. Začína sa teda hľadanie nebezpečného zločinca, ale i odkrývanie tajomstiev hlavných hrdinov.

Záhadný lovec

Záhadný lovec (2020) (seriál)

Príbeh sa odohráva vo vymyslenom juho-kórejskom meste Junjin, kde sa okrem nebezpečných zločincov ukrývajú i temné duše z podsvetia. Hlavným hrdinom je So Mun (Jo Byung-Gyu), stredoškolák, ktorý si zranil nohu pri autonehode, pri ktorej zomreli aj jeho rodičia. Jedného dňa sa mu na ulici stane niečo veľmi prapodivné – vyzerá to tak, že doňho udrel blesk. Predstavte si jeho prekvapenie, keď ho vyhľadá dievčina pracujúca vo veľmi známej miestnej reštaurácii a začne mu vysvetľovať, že veľmi potrebuje jeho pomoc. Ona i ďalší dvaja pracovníci reštaurácie okrem miešania cesta na rezance chytajú duše, ktoré utiekli z podsvetia. So Mun teda stojí pred dilemou, či sa k nim pridá a zároveň začína zisťovať tajomstvá a okolnosti jeho autonehody.

Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead

Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead (2019) (TV film)

Prvý zo série kriminálnych filmov z produkcie Hallmarku o fotografke, ktorá je vždy na tom správnom mieste. Allie Adamsovú (Alexa PenaVega) si najmú ako fotografku na svadbu jej dobrej kamarátky, ktorá je však zároveň i ex-priateľkou jej brata Grega. Hneď po sobáši, počas oslavy a svadobného tanca, ktosi ženícha zastrelí. Tieň podozrenia okamžite padá na Grega, ale Allie je si istá, že jej brat by niečo také nikdy nespravil. Na fotkách z toho večera si všimne zaujímavé detaily, ktoré by mohli pomôcť vyšetrovateľom vraždy. Spolu s najnovším prírastkom do miestnej polície Samom Acostom (Carlos PenaVega) sa snažia nájsť skutočného páchateľa.

Perfect and Casual

Perfect and Casual (2020) (seriál)

Yun Shu (Ruohan Xu) je 22-ročná študentka, ktorú o chvíľku čaká obhajoba záverečnej práce. Na prvý pohľad si však nesadne s jej mladým a veľmi atraktívnym profesorom štatistiky Zhang Sinangom (Zheming Wei). Zhang Sinianov dedko trpí vážnym štádiom rakoviny a zachrániť ho môže operácia, ktorú však on odmieta, kým nebude mať jeho vnuk frajerku, Osud to zariadi tak, že aby vnuk prinútil dedka ísť na operáciu, poprosí Yun Shu o pomoc. Spíšu spolu zmluvu, na základe ktorej sa vezmú a jeden rok budú pred dedkom hrať šťastný pár. Tak sa začne vtipné spolunažívanie mladej roztržitej obyčajnej "casual" dievčiny a vážneho inteligentného atraktívneho "perfect" muža so studeným srdcom.

Agui Kkot

Agui Kkot (2020) (seriál)

Cha Ji Woon  (Moon Chae-Woon) a Baek Hee-Sung (Lee Joon-Gi) sú zosobášení viac ako 14 rokov a majú spolu malú dcérku. Ich rodinný život je dokonalý, manželia sa nadovšetko milujú a Hee-Sung je vysnívaným manželom pre všetky ženy v okolí. Ji Woon pracuje ako policajtka a často-krát nie je doma, prípadne chodí domov veľmi neskoro. Práve počas vyšetrovania jedného prípadu Ji-Woon začne rozpletať sieť klamstiev, ktoré si vymyslel jej manžel. Nielenže má temnú minulosť, ale vyzerá to tak, že ju celý čas metodicky klame. Jej dobrosrdečný manžel sa v okamihu vie zmeniť na nebezpečného zločinca. Ji-Woon sa snaží zistiť, čo je jeho pravá tvár.

Yulyeongeul jabala!

Yulyeongeul jabala! (2019) (seriál)

Metro je miestom mnohých zločinov, od malých krádeží, cez obťažovanie či bitky až k tým najzávažnejším :k vraždám. Keďže je metro v hlavnom meste Južnej Kóreje 3. najväčšie na svete, vyžaduje si vlastné policajné zložky. Jednej z nich velí Go Ji-Seok (Kim Seon-Ho), ktorý rád dodržuje pravidlá. Všetko sa však zmení, keď stretne mladú policajtku Yoo Ryeong (Moon Geun-Young). Yoo Ryeong totiž neholduje práci podľa protokolov, do všetkého sa vrhá strmhlav. Má však nevyhnutnú dispozíciu, ktorá je veľmi dôležitá pre ich prácu: pamätá si všetky prepojenia metra, stanice a rozdielne východy. Spoločne s ostatnými detektívmi sa snažia zmierniť zločin v metre, ale aj chytiť tajomného sériového vraha.

Širé moře

Širé moře (2019) (seriál)

Sestry Eva (Ivana Baquero) a Carolina Villanueové (Alejandra Onieva) sa majú nalodiť na loď smerujúcu zo Španielska do Brazílie. Loď patrí Carolininému snúbencovi Fernandovi (Eloy Azorín) a počas plavby si naplánovali svadobný obrad. Na ceste k prístavu stretnú mladú ženu, ktorá ich žiada o pomoc, pretože sa chce dostať do Brazílie za lepším životom. Eva, tvrdohlavejšia zo sestier, sa jej rozhodne pomôcť a spoločne s Carolinou ju prepašujú na palubu. Lenže hneď prvý večer začuje Eva krik ženy, ktorá spadla cez palubu, sestrám vykradnú kajutu a žena, ktorú prepašovali na loď zmizne. Eva tuší, že je za tými udalosťami niečo viac a preto sa rozhodne vyšetriť, čo sa vlastne stalo. Pri vyšetrovaní jej pomáha i druhý palubný dôstojník Nicolás (Jon Kortajarena). Avšak, pravé problémy sa začnú až na šírom mori, kedy dôjde k ďalším vraždám a zločinom.

The Matchmaker Mysteries: A Killer Engagement

The Matchmaker Mysteries: A Killer Engagement (2019) (TV film)

Keď sa televíznej hviezde Angie Doveovej (Danica McKellar)  podarí vo svojej televíznej relácii nájsť dokonalú partnerku pre bohatého Aarona (Randy Thomas), netuší, čo všetko bude nasledovať. Počas zásnubnej oslavy jeho snúbenicu bodnú a ona na mieste umiera. Prípad začne vyšetrovať Kyle Cooper (Victor Webster), priamočiary detektív, ktorý okamžite považuje Aarona za vraha. Angie ale neopúšťa pocit, že za vraždu je zodpovedný niekto úplne iný, a preto začne svoje vlastné vyšetrovanie. Podarí sa jej očistiť Aaronovo meno a nájsť skutočného vraha?

Uahan ga

Uahan ga (2019) (seriál)

Mo Seok-Hee (Lim Soo-Hyang) sa po viac ako 15 rokoch vracia do Kórei, aby navštívila svojho chorého starého otca v nemocnici. Celý zvyšok jej rodiny ju však rýchlo chce poslať naspäť do USA. Seok-Hee si v zahraničí urobila reputáciu bezstarostnej dedičky usporiadajúcej nespočetné množstvá osláv. V skutočnosti však zakrývala hodiny prípravy na návrat do Kórei. Tam totiž musí čeliť nielen otcovi, ktorý ju nenávidí, nevlastnej matke, či obom bratom lačným po dedičstve, ale aj tajomnému týmu TOP, vedenému bývalou sudkyňou Han Je-Kook (Bae Jong-Ok). Tento tým je zodpovedný za upratovanie problémov a udržiavanie reputácie celej jej rodiny. Našťastie stretne milého a svedomitého právnika (Lee Jang-Woo), ktorý jej začne pomáhať.

Hwanggeumjeongwon

Hwanggeumjeongwon (2019) (seriál)

Eun Dong Joo (Han Ji-Hye) je žena, ktorá vyrastala v sirotinci po tom, ako ju našli na ulici opustenú a bez spomienok na jej minulosť. Jediné, čo si pamätala, bolo jej meno. Vo večer jej narodenín sa dostane do nebezpečnej situácie spoločne zo Sabinou (Oh Ji-Eun), mladou a krásnou make-up hviezdou. Z nepríjemnej situácie ich obe zachráni Cha Pil-Seung (Lee Sang-Woo), policajný detektív, ktorý pôsobí ako hulvát, ale pritom má zlaté srdce. Toto stretnutie sa ukáže ako osudové, pretože, Pil-Seung príde na to, že všetci traja boli pravdepodobne prítomní pri autonehode, ktorá sa stala pred viac ako 28 rokmi a pri ktorej prišli o život obaja jeho rodičia. Dong-Joo a Pil-Seung začnú rozmotávať klbko klamstiev, podvodov a intríg.

Neoui noraereul deulryeojweo

Neoui noraereul deulryeojweo (2019) (seriál)

Hong Yi-Yong (Kim Se-Jeong) je mladá timpanistka, ktorej snom je hrať vo veľkom orchestri. Avšak, kvôli nehode, ktorá sa stala trpí insomniou. Jedného dňa stretne Jang Yoona (Yeon Woo-Jin, ktorý spieva neuveriteľne falošne a zistí, že práve jeho nemelodický spev jej pomáha zaspať. Postune sa jej vynárajú spomienky z dňa  nehody avšak stále si poriadne nevie spomenúť, čo sa vlastne stalo. Prečo si pamätá strach, nôž a hrozivý les, ale nič do seba nezapadá. Kto je vlastne Jang Yoon? A ako s tým všetkým súvisí dirigent orchestra?

Euisayohan

Euisayohan (2019) (seriál)

Kang Shi-Young (Lee Se-Young) je doktorka, ktorá si ešte nedokončila atestáciu, a preto ju pošlú zaskočiť za doktora do väznice. Tam stretne zaujímavého väzňa, ktorého predchádzajúci doktor označil za hypochondra a nesprávne ho diagnostikuje. Pomôže jej až Cha Yo-Han (Ji Sung), bývalý doktor odpykávajúci si trest vo väznici. Napriek počiatočným nesympatiám Shi-Young uverí jeho odbornosti a pacienta sa im podarí zachrániť. Keď sa o pár týždňov vráti do nemocnice dokončiť si atestáciu, zistí, že jej novým vedúcim na oddelení je práve Cha Yo-Han. Spolu s kolegami z oddelenia anestéziológie sa snažia potlačiť, odstrániť, či regulovať bolesti svojich pacientov. Cha Yo-Han má však tajomstvo, ktoré by sa jeho kolegovia i pacienti nemali dozvedieť.

Objímej mě

Objímej mě (2018) (seriál)

Romantický seriál s prvkami psychologickej drámy a kriminálky rozvíja príbeh dvoch mladých ľudí, ktorých osudy sú navždy prepletené. Ale poukazuje i na naštrbené rodinné vzťahy a reakciu spoločnosti po usvedčení vraha. Keď sa do mestečka prisťahuje nová rodina a do školy začne chodiť ich ukecaná 16-ročná dcéra (Jin Ki-Joo), ešte nikto netuší, že sa začne niekoľkoročná vojna medzi otcom a synom. Vtedy 16-ročný Yoo Na Moo (Chang Ki-Yong) udá svojho otca na polícii, keď odhalí skutočnosť, že jeho otec je sériový vrah, ktorý okrem iného zavraždil rodičov jeho spolužiačky. Na Moo bol do svojej novej spolužiačky zaľúbený a preto jej zachránil život. Spoločnosť ho ale odsudzuje a on je nútený odísť do ústrania  a zmeniť si meno. Po dvanástich rokoch pracuje hlavný hrdina ako detektív, stretne svoju prvú lásku, lenže v meste začne pôsobiť vrah napodobňujúci zločiny jeho otca. Yoon Hee-Jae, sériový vrah, dokáže spôsobovať svôjmu synovi problémy i z väzenia.

Shodit otěže

Shodit otěže (2017) (seriál)

Pätnásťročná Zoe Phillipsová (Jaylen Barron), jej mladšia sestra Rosie a mamina odídu počas leta na prázdniny k dedkovi na anglický vidiek. Zoe si myslí, že ju čaká jednoduché a pokojné leto bez komplikácií, avšak, hneď po príchode je jasné, že to bude inak. Rosie utečie z domu, pretože sa na vidieku nudí, a pri jej hľadaní stretne Zoe svoj osud. Neskrotný kôň Raven utiekol z blízkych stajní Bright Fields a z neznámeho dôvodu Zoe počúva na slovo. Zoe sa rozhodne zistiť o Ravenovej povahe viac a stretáva sa so skupinou mladých jazdcov. Medzi nimi je aj namyslená Mia, dokonalý Marcus a tajomný Pin. Vo vidieckom mestečku však funguje skupina zlodejov koní a Bright Fields hrozí nebezpečenstvo.

Mubeob byeonhosa

Mubeob byeonhosa (2018) (seriál)

Právnik Bong Sang-Pil (Lee Joon-Gi) sa vracia do rodného mesta potom, čo mu niekto pošle záhadný zápisník plný informácií o žene, ktorej sa chce pomstiť. Keď bol malý, zabili mu pred jeho očami mamu, a preto ho od malička vychovával jeho strýko - gangster. Následkom toho využíva pri vykonávaní svojej profesie aj nekonvenčné praktiky. Stretne mladú, nedávno suspendovanú právničku Ha Jae-Yi (Seo Ye-Ji) a zamestná ju ako sekretárku vo svojej malej advokátnej kancelárii. Spolu sa rozhodnú postaviť bezpráviu a začnú rozmotávať klbko tajomstiev. Hlavným miestom boja právnikov je však súd. Ako sa teda vysporiadajú s problémom, že ich úhlavným nepriateľom je sudkyňa?

To zařídíme

To zařídíme (2018)

Harper (Zoey Deutch) a Charlie (Glen Powell) pracujú v rovnakej výškovej budove ako osobní asistenti. Okrem toho ich však spája aj niečo iné - obaja ich šéfovia sú nároční, náladoví a práca pre nich je úplným peklom. Kirsten (Lucy Liu) je editorka športového magazínu a Rick (Taye Diggs) pracuje vo finančníctve. Keď jeden večer pracujú Harper a Charlie dlho do noci, napadne ich dokonalá myšlienka: dať oboch šéfov dohromady aby trávili viac času spolu a oni ako asistenti mali menej práce. Podarí sa im zahrať sa na dohadzovačov?

V pokušení

V pokušení (2018) (seriál)

Príbeh o chorobnej ctižiadosti, pýche, pokrytectve a o tom, ako veľmi dokáže človeka ovplyvniť zlý rodičovský vzor. Už počas strednej školy sa dvojica kamarátov Kwon Shi-Hyun (Do-Hwan Woo), Lee See-Joo (Min-jae Kim) a ich kamarátka Choi Soo Ji (Ka-Young Mun) preslávili svojimi spôsobmi odvety a pomsty. Mnohí spolužiaci ich považovali za "troch mušketierov". Avšak málo z nich tušilo, že všetky darebáctva robia iba so sebeckých dôvodov a hlavne kvôli zábave. Keď sa so Soo-Ji rozíde jej priateľ a pred všetkými ju znemožní, Soo-Ji sa mu rozhodne pomstiť. Zistí si, že jej bývalý priateľ by chcel chodiť s mladou Eun Tae-Hee (Joy) a rozhodne sa mu to prekaziť. Nahovorí Shi-Hyuna aby Tae-Hee zviedol. Táto úloha je ale omnoho ťažšia, ako si všetci traja mysleli. Okrem toho majú všetci problémy v rodine, ale napriek tomu musia pred médiami vystupovať spokojne a tak, ako sa od nich očakáva. Shi-Hyuna naviac prekvapí, že sa pri trávení času s Tae-Hee ani nemusí veľa pretvarovať. V živote hlavných protagonistov všetko pravdaže komplikujú i nevyslovené tajomstvá, ktoré postupne vyplávajú na povrch.

Reklama