Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Dobrodružný

Posledné recenzie (234)

plagát

Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016) 

Marvelový fanúšikovia a ich perly: ,, Je to príliš dospelácke, bez humoru, temné , vážne, dramatické, chladné... Hlavné postavy nehláškujú po každej vážnej scéne, tón filmu je ladení chladnými farbami, ako môžem na toto zobrať moje deti, prečo hlavné postavy zomierajú, prečo vlastne ľudia zomierajú v tomto filme??? Prečo tento film nemôže byť humorný, zo žiarivými slniečkovými farbami ako sme videli u Marvelov. Prečo to nemôže skončiť happyendom .....Dámy a Páni.Na tento film vážne neberte vaše deti!!!! Tento film pre ne nie je. Je to drsná komixová jazda pre fanúšikov Komixu a nie pre nenáročných ovečkových ľudí, ktorý sa trhajú smiechom pri Avengers. Tento film je osudový spektál ktorý je svojou surovosťou radený k watchmenom si dovolím tvrdiť. Čerešnička na rote je samozrejme koniec ktorý každého kto nečíta komix prekvapený a bude domov bežať z plačom a pustí si Iron mana alebo Avengers 2 aby sa mu opäť na tvári objavil detský radostný úsmev :) Lebo dobro vždy musí zvíťaziť , ved to sa predsa stáva aj v reálnom živote. Na svete predsa neexistuje zlo, bezprávie, NESPRAVODLIVOSŤ, smrť blízkych..... Tak prosím nežnejšie pohlavie, a k nim radím aj mužské pokolenie Marvel, vyhnite sa tomuto filmu, alebo aspoň ho nehodnotte odpadom. Viete aká je najväčšia lož na čsfd, Marveláci nedávajú úmyselne odpad a nízke hodnotenia tomuto filmu.

plagát

Interstellar (2014) odpad!

"Tak Nolanova hviezda zažiarila TDK, upadla TDKR a teraz ide strmým pádom dole. Tento film je len prázdny blockbuster(moc veľa úspechu za morom nezožal), ktorý hrá na typické a stereotypné vykresľovanie postáv a ich úmyslov. To že niekto dáva tejto zdĺhavej a scenáristicky plochej dráme 5 hviezd len kvôli menu, je len typický znak Nolan Fans, ktorý bohužiaľ kurvia rebríček tu na čsfd. Mám pocit, že oni pri Nolanových filmoch majú mozog automatický nastavený na režim Ovca, ktorá poslušne spapá každý jeho výkal a nakoniec ešte pekne zaň poďakuje. Dúfam, že dnešná generácia dokáže myslieť sama za seba a nie len čo jej reklama a spoločnosť nadiktuje( viď hodnotenie TDK, TDKR). Pomo to celkom pekne vystihol, ale ja musím byť prísnejší, spravodlivejší a Pravdovravnejší ako ostatný, ja som také vaše svedomie ktoré Vám vraví, nudilo ma to, ale ostatný Nolana ospevujú tak musím dať aj ja 5 hviezd aby si o mne nemysleli že som nevidel tú ,, genialitu" tohto filmu. Je Vás úprimne ľúto, ste len Bábky a Nolan s vami dobre vyjebáva." posledný pravdovravného koment+ hodnotenie.

plagát

Carrie (2013) 

Neuveriteľné! Remake prekonal slabý originál! Konečne niektoré pasáže sú strašidelné a nie smiešne ako v starej carrie. I keď tento film by som radil skôr do psycho dramy, nie do kategórie horor. Julianne Moore bola fantastická fanatická matka! Chloe zasa ukázala že je znej budúca hviezda , s postavou carrie budete skôr súcitiť a fandiť jej! Doporučujem alternatívny koniec. Tento film môže vadiť len silno veriacim ľudom viď, niektorý používatelia :)

Posledné hodnotenia (652)

Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti (2016)

24.03.2016

Interstellar (2014)

odpad! 22.12.2014

Carrie (2013)

28.11.2014

Carrie (1976)

28.11.2014

Frankenweenie: Domáci maznáčik (2012)

23.11.2014

Charlie a továreň na čokoládu (2005)

23.11.2014

Ospalá diera (1999)

23.11.2014

Úsvit planéty opíc (2014)

22.11.2014

Terminator Salvation (2009)

22.11.2014

Reklama

Ovládací panel
18 bodov