Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Akčný
  • Krátkometrážny

Obsahy (13)

Hudba v srdci

Hudba v srdci (2015)

Talentovaný 23-ročný dídžej Cole Carter (Zac Efron) trávi dni so svojimi priateľmi z detstva. V nočných hodinách spoločne pracujú na jednej skladbe, ktorú ak dokončia, svet zachváti hudobný ošiaľ. Všetko sa však zmení, keď Cole stretne charizmatického staršieho dídžeja Jamesa, ktorý ho vezme pod svoje ochranné krídla. Veci sa skomplikujú vo chvíli, keď si Cole začne románik s Jamesovou oveľa mladšou priateľkou Sophiou (Emily Ratajkowski). Zakázaný vzťah sa prehlbuje a detaily o ňom vyjdú na svetlo sveta. Cole si preto bude musieť vybrať medzi láskou a vernosťou.

You're Next

You're Next (2011)

Hororový thriler pojednáva o rodine, ktorá sa stretáva pri príležitosti 35. výročia svadby. Pokojnú, idylickú oslavu naruší trojica maskovaných psychopatov, ktorí majú jediné prianie: vyvraždenie celej rodiny zo zatiaľ neznámych dôvodov. Lenže Erin (Sharni Vinson), priateľka jedného z členov rodinného osadenstva má za sebou rozsiahly tréning, ktorý jej umožní stať sa zdatným protivníkom so schopnosťami nemilo prekvapiť útočníkov.

Vraždy vo Wolf Creek 2

Vraždy vo Wolf Creek 2 (2013)

Austrálske vnútrozemie je opustené izolované miesto, ideálne pôsobisko pre sadistického sériového vraha so záľubou v krvavých športoch. Červená pustatina v kombinácii s dusivým teplom nie je jedinou hrozbou, ktorej by sa mala partia mladých ľudí obávať. Idealistická dvojica turistov, Katarina (Shannon Ashlyn) a Rutger (Phillipe Klaus), znudená tzv. komerčným cestovaním po rušných mestách, túži preskúmať skutočné krásy Austrálskeho vnútrozemia a navštíviť zároveň národný park Wolf Creek.
Ďaleko od civilizácie dychberúce výhľady a rozsiahle otvorené priestory popierajú nebezpečenstvo číhajúce v tieňoch. Psychopatický sadistický zabijak Mick Taylor je tým posledným človekom, ktorého by cestovatelia po vnútrozemí túžili stretnúť. Navyše, teraz jeho neúctivý postoj k ľudskému životu prerástol na desivú novú úroveň. Podarí sa mladým ľuďom, paralyzovaným strachom, uniknúť pred nepríjemným koncom obetí chúťok sériového vraha?

Všetky cesty vedú do hrobu

Všetky cesty vedú do hrobu (2014)

Albert (Seth MacFarlane) je zbabelý farmár, ktorý príde o svoju priateľku (Amanda Seyfried) i česť po tom, čo vzdá klasický pištoľnícky súboj muža proti mužovi. Našťastie sa nechce so svojím zlyhaním zmieriť a po stretnutí so ženou známeho banditu (Charlize Theron) sa u nej začne učit streleckému umeniu. Medzi farmárom a onou dámou vzplanie láska, čo sa však nebude páčiť jej zločineckému manželovi, ktorý si svoju ženu rozhodne nechce nechať odviesť obyčajným farmárom.

Tammy

Tammy (2014)

Hlavnou hrdinkou komediálneho snímku je Tammy (Melissa McCarthy), žena, ktorej sa tak trochu rúca svet. Vo reštaurácii s rýchlym občerstvením, kde pracuje, práve dostala výpoveď, a naviac sa dozvedela o nevere svojho manžela. Rozhodne sa preto razantne prehodnotiť svoj život a odchádza zo svojou excentrickou babičkou – alkoholičkou (Susan Sarandon) na menší road trip.

Ja, Frankenstein

Ja, Frankenstein (2014)

Grafický román Kevina Greviouxe pojednáva o Frankensteinovom nesmrteľnom monštre, ktoré prežilo až do našej súčasnosti. V modernom svete sa ho snažia uloviť démoni, ktorí chcú odhaliť tajomstvo jeho vzniku a sily a využiť ho vo svoj prospech k naplneniu ich cieľa – vyhladeniu ľudstva. Proti démonom stojí a ich snahe sa snaží zabrániť ďalší nesmrteľný klan zvaný gargoylovia, ktorého príslušníkmi sú mýtickí ochrancovia pred zlom. Adam, Frankensteinovo monštrum, je zachytený uprostred ich vojny a pritom jediné, po čom túži, je láska; spoločnosť niekoho, s kým by zdieľal svoj život. Adam v sebe zvádza vnútorný boj – má pokračovať v snahe získať to, po čom túži, alebo obetovať všetko v prospech ľudstva?

Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej

Domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej (2016)

Hlavným hrdinom filmu je chlapec, ktorému starý otec v detstve rozprával o sirotinci pre veľmi podivné deti zo zvláštnymi až nebezpečnými schopnosťami, medzi inými predvádzanie budúcnosti či ovládanie ohňa. Chlapec je poviedkami fascinovaný, a keď jeho starý otec nečakane zomrie, rozhodne sa navštíviť miesto, kde jeho dedo vyrastal a zistiť pravdu o jeho minulosti. Nasleduje odkaz, ktorý mu starý muž zanechal a ktorý ho zavedie na velšský ostrov, kde nájde zmienený polorozpadnutý sirotinec. Vyzerá ľudoprázdne, ale skutočne sa v jeho chodbách nikto neprechádza?

Vzkriesenie démona

Vzkriesenie démona (2015)

V hororovom trileri Reawakening sa tímu študentov medicíny podarí vytvoriť experimentálne sérum, vďaka ktorému je možné oživiť mŕtvych. Vo chvíli, kedy sa rozhodnú vyskúšať látku na mŕtvom subjekte, sa však začnú diať nepekné veci, ktoré nepredvídali a ktorých následky môžu byť osudné...

(Ne)Zadaní

(Ne)Zadaní (2013)

Are We Officially Dating? pojednáva o trojici mladých a predovšetkým nezávislých priateľov Jasonovi (Zac Efron, Muzikál zo strednej), Danielovi (Miles Teller, Na šrot) a Mikeym (Michael B. Jordan, Kronika). Trojica je známa častým navštevovaním rôznych barov a potulovaním sa po Manhattane. Všetko sa však zmení potom, čo sa každý z nich zamiluje. A aby toho nebolo málo, prichádza za nimi ich spoločný priateľ, ktorý sa práve rozišiel zo svojou dlhoročnou priateľkou a snaží sa zabudnúť na svoje zlomené srdce. Páni sa rozhodnú, že sa budú i naďalej tváriť ako slobodní mládenci, aby kamaráta podporili. Pritom, samozrejme, prechádzajú mnohými komplikáciami novodobých vzťahov...
Romantická komédia je scenáristickým výtvorom Toma Gormicana, pre ktorého sa zároveň jedná o režisérsky debut.

You Belong to Me

You Belong to Me (2016)

You Belong to Me rozpráva o psychiatrovi (Harrison Ford), ktorý sa len ťažko vyrovnáva so samovraždou jednej zo svojich pacientiek. Postupom času však naviaže na úzke puto k bratovi zosnulej nešťastnice (Zac Efron). Tento neprofesionálny krok trpko oľutuje vo chvíli, kedy mladík začne zvádzať a ohrozovať jeho manželku a dcéru...
O scenár hutného atmosférického thrilleru sa postaral debutujúci David Murray.

Susedia na odstrel

Susedia na odstrel (2014)

Americká komédia Townies z dielne Universal Pictures sa odohráva v jednej zdanlivo pokojnej štvrti amerického mesta. Tu žije otec a manžel v jednej osobe (Seth Rogen) spolu so svojou rodinou. Až príliš neskoro si však uvedomí, že sa stáva terčom zlého správania a výstrelkov vysokoškolákov. Aby toho nebolo málo, stáva sa účastníkom nepríjemného konfliktu so svojimi hlučnými susedmi odvedľa, z ktorých najhorší je nevychovaný mladík (Zac Efron). Komické situácie na seba nenechajú dlho čakať...

Zápisník jednej lásky

Zápisník jednej lásky (2004)

Romanca natočená podľa bestselleru Nicholasa Sparksa Zápisník jednej lásky rozpráva o stratenej a znovu nájdenej láske. Predstavuje povzbudivý i srdcervúci príbeh, ktorý dokáže upútať svojou neobyčajnou citovou hĺbkou.
Dvaja mladí ľudia Allie (Rachel McAdams) a Noah (Ryan Gosling) sa stretli v období ich dospievania. Búrlivé vzplanutie sa u nich postupne mení v niečo hlbšie, ale do rozvíjajúceho sa vzťahu neúprosne zasiahnu Alliini dobre situovaní rodičia, ktorým sa Noah nezdá dosť dobrým pre ich dcéru. Keď sa dvojica po rokoch znova stretáva, vášeň opäť vzplanie a Allie sa musí rozhodnúť, či poslúchne svoje srdce alebo rozum. 
Tento osobitý príbeh lásky má zvláštny význam pre starnúceho muža (James Garner), ktorý ho pravidelne číta svojej rovnako starej spoločníčke (Gena Rowlands).

Nemocnica Parkland: Atentát na Kennedyho

Nemocnica Parkland: Atentát na Kennedyho (2013)

Od tvorcov Toma Hanksa a John F. Kennedy v Dallase, štát Texas, zavraždený.
Film odohrávajúci sa v reálnom čase sleduje niekoľkých jednotlivcov, ktorí sú nútení konať a prijímať okamžité rozhodnutia po tejto nepochopiteľnej udalosti. Ak by tak neurobili, dôsledky by mohli byť fatálne nielen pre životy Američanov, ale aj pre celý svet rozdelený na dve superveľmoci.
Hlavnými hrdinami sú mladí lekári a zdravotné sestry z nemocnice Parkland, šéf tajnej služby v Dallase, kameraman, ktorý zachytil, čo sa stalo, agenti FBI, ktorí mali ozbrojenca Lee Harveyho Oswalda na dosah, a viceprezident Lyndon Johnson, ktorý musel prevziať kontrolu nad krajinou v okamihu oznámenia prezidentovej smrti. Okamihy politickej drámy s nepredstaviteľnými následkami ukážu, ako kľúčové postavy reagujú pod tlakom, v šoku, ohrození a hneve. Iba tí, ktorí budú plní odhodlania a odvahy, majú šancu pozitívne ovplyvniť históriu.

Reklama