Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Čierny panter

Čierny panter (2018)

Pre mňa obrovské prekvapenie. Black Panther bol asi posledný Avenger, ktorého by som chcela vidieť a týmto filmom sa to všetko zmenilo. Skvelí herci! Do posledného, každému jeho rola sedela ako zadok na šerblík a naozaj som nečakala, že sa tento film vyšplhá na moju aktuálnu TOPku snímkov. Výborné efekty, humor tak akurát, jedine keby to bolo o 30-40 min kratšie, nič by sa nestalo. Hoci MARVEL nikdy nesklame, pre mňa prekvapenie roka. Pozitívne, samozrejme.

Avengers: Pomstitelia

Avengers: Pomstitelia (2012)

Not sure if Iron Man is my favourite avenger or Robert Downey Jr. is. Konečne!!! Ďakujem všetkým, ktorí sa podielali na natáčaní tohto snímku. My avengers together, brilliant.

Iron Man

Iron Man (2008)

Originálne, skvelé herecké výkony, teším sa na dvojku. Len dúfam, že to nebude taký prepadák ako pokračovania iných filmov...

Zelená míľa

Zelená míľa (1999)

Výborný film nie je výborným filmom preto, že je ocenený Oscarom, ale preto, že zaujme 10, 30 aj 60-ročných divákov, ktorí si ho radi pozrú viackrát, a pritom si každý jeden z nich zoberie z neho iné pocity a myšlienky. Zelená míľa patrí medzi tieto filmy.

Avatar

Avatar (2009)

Veľký zážitok, no napriek tomu mi tam niečo chýbalo. Efekty jednoducho nemali chybu, herecké výkony boli tiež výborné.Ale , bohužiaľ, nedokážem sa zbaviť pocitu, že efekty boli pri tvorbe Avatara prioritou. Najskôr som tento film pozerala doma v menej dobrej kvalite a myslela som si, že chyba bude práve v nej. Nebolo to tým. Keď som odchádzala z kina, pocit bol stále rovnaký. To ale nemení nič na tom, že James Cameron je špičkový režisér a jeho Avatar patrí medzi najúspešnejšie filmy.

Harry Potter a Dary smrti - 2.

Harry Potter a Dary smrti - 2. (2011)

POZOR SPOILER!!! Tak táto časť je neporovnateľne lepšia ako jej predchodca. Trošku pomaly sa rozbiehajúca, ale napokon pekne vypuknutá prepracovaná akcia, výborné efekty a navyše mi vôbec nevadilo ani to 3D, ba naopak, bola som milo prekvapená. Sem-tam vtipná poznámka, až prekvapujúco dobré herecké výkony a nemala som pocit, že v tom kine trčím večnosť. Mám iba dve výhrady: 1 : keď Harry zomrel, nikto ani slzu nevyronil, od hlavných predstaviteľov Rona a Hermiony by som to čakala. 2 : (trošku stupídna, priznávam ) desať rokov som čakala na bozk Rona a Hermiony. Neviem, či je to vina režiséra alebo herca, ale chlapec akosi naklonil hlavu do kamery, čiže sme videli tak jeho krásne ryšavé vlasy a počuli cmukanie. Ale akože inak v pohode. P.S. najobľúbenejšie dve vety z filmu : Ron : "To je moje dievča, vy idioti!" a Dean Thomas, keď Ginny venovala pozornosť iba Harrymu ( a nie Ronovi ) : "Bratov má veľa, Harry je iba jeden."

Matrix

Matrix (1999)

Keanu Reeves je skvelý herec, táto postava mu naozaj padla. Matrix ako taký má v sebe niečo, čo priťahuje ľudí rôznych vekových kategórií, niečo, čo by sme chceli, aby bola naozaj skutočnosť. Prvý diel vysoko prevyšuje zvyšné dva, má hlbokú myšlienku, brutálne dobré efekty, neobyčajných hercov a niečo, čo každý jeden z nás nazýva inak. A to robí dokonalosť.

Gattaca

Gattaca (1997)

Taká šedá myška, ktorá v sebe skrýva myšlienku takú hlbokú, že sa mení na veľdielo.

Hra

Hra (1997)

Jednoducho pecka.