Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (118)

Maggie má plán

Maggie má plán (2015)

Maggie (Greta Gerwig) je mladá a sebavedomá Newyorčanka, ktorá sa rozhodla ísť na umelé oplodnenie, pretože cíti, že by sa mala stať matkou. Všetko sa však skomplikuje, keď sa zaľúbi do svojej bývalej vysokoškolskej známosti, príťažlivého Johna (Ethan Hawke), ktorý sa momentálne utápa v nešťastnom manželstve. Život je ale nevyspytateľný. O niekoľko rokov neskôr a s jedným dieťaťom si Maggie zrazu uvedomí, že jej teraz už manžel by sa mal zmieriť so svojou bývalou manželkou. Vymyslí preto dokonalý plán...

Nuda per Satana

Nuda per Satana (1974)

Taliansky gotický horor rozpráva príbeh Dr. Bensona, ktorý raz pri jazde opustenou krajinou objaví havarované auto a v ňom mladú ženu. Rozhodne sa jej pomôcť, a tak si ju zoberie k sebe do auta s úmyslom čo najrýchlejšie jej vyhľadať pomoc. Po chvíľke sa zdá, že mu šťastie praje, pretože narazí na veľké sídlo, v ktorom dúfa, že nájde pomoc. Dvere mu otvorí krásna, tajomná žena, ktorá vyzerá presne ako tá z auta. Oboch pozve na noc. Lekár však čoskoro zistí, že jeho hostiteľka nie je jediná v zámku a že táto krásna žena ukrýva desivé tajomstvo.

Jack Goes Home

Jack Goes Home (2016)

Po smrti svojho otca, ktorý zomrel pri autonehode, cestuje Jack (Rory Culkin) domov do Colorada, aby pomohol ošetrovať svoju ťažko chorú matku. Tu, v rodnom kraji, začína pomaly odkrývať zlovestné tajomstvo, ktoré už dlhý čas zahaľuje pravdu o jeho rodine a priateľoch. Tajomstvo, ktoré zatrasie samotnými základmi jeho vlastnej identity...

Good Tidings

Good Tidings (2016)

Príbeh je o vojnovom veteránovi a zároveň bezdomovcovi s pestrou minulosťou. Jeden deň, priamo na Štedrý večer, však bude musieť ešte raz oprášiť svoje bojové schopnosti, keď ho i s jeho spoločníkmi napadnú traja po krvi bažiaci psychopati v kostýmoch Santa Clausa.

Všetky cesty vedú do Ríma

Všetky cesty vedú do Ríma (2015)

Maggie (Sarah Jessica Parker) je neurotická, slobodná matka a vysokoškolská profesorka literatúry z New Yorku. V snahe usporiadať si svoj život a nájsť si cestu k svojej dcére Summer (Rosie Day) sa rozhodne pre romantický výlet do Talianska, konkrétne do jednej malebnej dedinky v Toskánsku. Stane sa však niečo, s čím nepočíta. Hneď po príchode sa zahľadí do sympatického Luca (Raoul Bova), ktorý je stále slobodný, a teda voľný. Má to však jednu prekážku. Jeho 80-ročnú matku Carmen (Claudia Cardinale), s ktorou žije pod jednou strechou. Summer je v Taliansku smutno a Carmen má zasa svoje tajné plány, o ktorých jej syn nevie. Impulzívne teda ukradnú Lucovo auto a vydajú sa na cestu do Ríma so zaľúbeným párikom v pätách. Začína sa cesta plná dobrodružstva, na ktorej sa mnohé veci ohľadom ich vzťahov vyjasnia...

Dab6e

Dab6e (2015)

Príbeh je o žene menom Ayla Yaman, ktorá práve prežíva ťažké životné obdobie. Zomrela jej totiž matka. Pitva ukázala, že príčinou smrti bola mŕtvica. Ayla však záverom vyšetrovania neverí. Tvrdí, že jej matka bola zabitá veľmi rýchlo sa pohybujúcich bytosťami s čiernymi tvárami, ktoré medzi sebou komunikovali v cudzom jazyku. Samozrejme, nikto jej neverí, a tak Ayle nezostáva nič iné, len sa pokúsiť dopátrať pravdy na vlastnú päsť.

Summit

Summit (2016)

Pätica priateľov z vysokej školy si vyrazí na lyžiarsky výlet. Keď však netrafia na miesto určenia a počasie sa začne náhle zhoršovať, sú nútení prenocovať v opustenom domčeku, na ktorý náhodou narazia. Po prebudení však zistia, že veci okolo nich nie sú také, aké by mali byť, a že im ide o život. Dokážu sa vymotať zo smrteľnej pasce?

Známá neznámá

Známá neznámá (2016)

Príbeh sa sústreďuje na Toma (Michael Shannon) a tajomnú ženu menom Alice (Rachel Weisz). Keď Tom a jeho žena usporiadajú večierok na oslavu jeho narodenín, jeden z ich hostí so sebou prinesie tajomnú neznámu menom Alice. Tom je presvedčený, že ju odniekiaľ pozná, a to i napriek tomu, že má iné meno. Alice však tvrdí niečo iné. Tom sa preto vydá na nočnú odyseu spoznávania minulosti tajomnej neznámej. Výsledky pátrania ho možno prekvapia.

Gulf, The

Gulf, The (2016)

Dvaja kamaráti z detstva sa rozhodnú zorganizovať dobrodružnú výpravu, ktorej cieľom má byť nájdenie legendárneho pokladu kráľa Jeana Lafitta. Netušia však, že spolu s pokladom si do rodného mesta privezú aj smrteľnú kliatbu, ktorá si rýchlo začne vyberať svoju krutú daň. Podarí sa im aj spolu s ďalšími priateľmi nájsť spôsob, ako ochrániť seba i celé mesto pred takým nešťastným osudom?

Playing with Dolls: Bloodlust

Playing with Dolls: Bloodlust (2016)

Stina (Karin Brauns) je slobodná matka, ktorá práve prežíva ťažké obdobie. Keď je už úplne na dne, naskytne sa jej príležitosť účinkovať v jednej hororovej reality show. Jej účastníci sú odvedení do hlbokých lesov, kde musia do posledného hráča bojovať, a nedať sa chytiť tajomným zabijakom. Čo netušia, je, že onen tajomný zabijak nie je žiadny herec a že svoju úlohu berie smrteľne vážne...

Deväť životov pána Fúzika

Deväť životov pána Fúzika (2016)

Tom Brand (Kevin Spacey) je veľmi úspešný podnikateľ a boháč na vrchole svojej kariéry. Jeho spoločnosť má na dosah životný úspech - stavbu doposiaľ najvyššej budovy na severnej pologuli. Tomov workoholický životný štýl ho však odcudzuje jeho vlastnej rodine. Jeho krásna žena Lara (Jennifer Garner) a dcéra Rebecca (Malina Weissman) si ho doma veľa neužijú. Blížia sa však Rebeccine narodeniny a ona si želá mačku. Zaneprázdnený otec síce mačky neznáša, ale nakoniec jej kúpi výstavného kocúra. Cestou domov má však nehodu. Keď nadobudne vedomie, zistí, že sa nejakým záhadným spôsobom ocitol vo vnútri tela mačky. Jeho vlastná rodina ho adoptuje a on konečne začne prichádzať na to, čo má v živote naozajstnú hodnotu. Nie je však už neskoro?

Midway - Tra la vita e la morte

Midway - Tra la vita e la morte (2013)

Sara a Alex práve prežívajú ťažké časy. Nedávno kvôli nečakanému potratu prišli o nenarodené dieťa a od tej doby sa ich život zmenil. Keď to však Sára najmenej očakáva, zistí, že je opäť tehotná. Svoje tehotenstvo sa až do tretieho mesiaca rozhodne tajiť, aby si to šťastie nezakríkla, a zbytočne nespôsobila ďalšiu traumu svojmu partnerovi. Alex, ktorý sa potrebuje odreagovať, usporiada aj spolu so svojimi priateľmi víkendový pobyt ďaleko od ľudí, hlboko v lesoch. Sara súhlasí, že sa tohto výletu zúčastní, a to aj napriek zatajenému tehotenstvu. Čoskoro si však uvedomí, že asi urobila chybu. Na mieste sa totiž  prihlási o slovo niečo, čo nie je z tohto sveta, niečo, čo sa snaží prekročiť bránu posmrtného života. Víkendový pobyt priateľov sa tak stane, mierne povedané, nezabudnuteľným.

Cards of Death

Cards of Death (1986)

Príbeh sa točí okolo policajta a dvoch bratov, ktorí sú na stope sérii tajomných vrážd. Vyšetrovanie ich privedie do prostredia nebezpečnej kartovej hry, v ktorej účastníci musia zabiť porazených, pretože ak tak neurobia, ich samotných čaká smrť.

Víťazstvo je naše!

Víťazstvo je naše! (2015)

V roku 2002 si bolívijský politik Pedro Gallo najme politickú poradenskú firmu Greenberg Carville Shrum (GCS), aby mu pomohla vyhrať prezidentské voľby v Bolívii. GCS vyšle do Bolívie svoju zástupkyňu Jane Bodine (Sandra Bullock), aby viedla prezidentskú kampaň s využitím americkej stratégie politického boja proti Victorovi Riverovi, politickému súperovi jej klienta. Túto úlohu Jane skomplikuje politický konzultant opozície Pat Candy (Billy Bob Thornton), s ktorým už dlhý čas vo všetkom súperí.

Jisté ženy

Jisté ženy (2016)

Film rozpráva príbehy troch nezávislých žien, ktorým sa náhle skomplikuje život v peknom, malom mestečku v Montane.
Laura Wells (Laura Dern) je právnička, ktorá sa snaží dohodnúť so svojim klientom ohľadom opätovného prijímania pracovníkov po ich úraze späť do zamestnania. Gina Lewis (Michelle Williams) chce zase postaviť perfektné letné sídlo, zapletie sa však do problémov so svojou postaršou susedkou. Posledná z trojice, Beth Travis (Kristen Stewart), sa zaľúbi, jej láska sa však nezaobíde bez problémov.

Delírios de um Anormal

Delírios de um Anormal (1978)

Hlavnou postavou snímku je Dr. Hamilton, slávny psychiater, ktorý je sužovaný nočnými morami. V desivých víziách ho prenasleduje tajomná bytosť zvaná Hrobár, ktorý mu v nich hrozí, že si vezme jeho ženu Tanyu. Chce s ňou totiž splodiť syna - nadčloveka. Lekári, ktorí Hamiltona liečia, si nevedia rady, a tak požiadajú o pomoc ich priateľa, filmára José Mojicu. Ten, samozrejme, Hrobára považuje len za svoj filmársky výmysel. Ale je to naozaj tak?

Purgatory by Dante

Purgatory by Dante (2024)

Film je príbehom prvej časti Danteho cesty v posmrtnom živote - v pekle. Cesta sa začína v temnom lese, kde je Dante napadnutý tromi nadprirodzenými bytosťami. Na žiadosť Beatrice je zachránený hrdinom, ktorý sa volá Virgil. Virgil potom vedie a chráni Danteho na jeho temnej ceste, klesajúcej kruh po kruhu stále hlbšie až do samotného stredu Zeme, na prah samotného Luciferovho domu, a potom von do očistca. Purgatory by Dante je vizuálne rozprávanie o ceste do pekla, ktoré podnecuje na zamyslenie sa nad vlastným životom.

Holičstvo: Nový zostrih

Holičstvo: Nový zostrih (2016)

Calvin (Ice Cube), Eddie (Cedric the Entertainer) a zvyšní zamestnanci Calvinovho kaderníctva aj napriek ich trvalým nezhodám musia nájsť spoločnú reč, pretože ich obchod začne ohrozovať gang mestských chuligánov. Podarí sa im urovnať svoje spory a zároveň zvíťaziť nad pouličnými chuligánmi?

Magi

Magi (2016)

Olivia, novinárka z New Yorku, cestuje za svojou tehotnou sestrou Marlou do Turecka. Marla sa aj napriek tehotenstvu rozišla so svojim priateľom a rozhodla sa dieťa si nechať. Potrebuje teda Oliviinu podporu. Dve ženy však nerátajú so záhadnými, zlovestnými vecami, ktoré ich postupne začnú všade prenasledovať.

The Hoarder

The Hoarder (2015)

Žiarlivosť môže niekedy priviesť človeka do veľkých problémov.
Ella (Mischa Barton) má podozrenie, že je jej snúbenec neverný. Vyberie sa preto aj so svojou kamarátkou do veľkého verejného skladu, kde v miestnosti, ktorá patrí jej snúbencovi, dúfa, že nájde niečo, čo by jej pomohlo jeho údajnú neveru dokázať. To, čo tam však nájdu, sa úplne vymyká ich predstavám. Začína sa boj o život.

Reklama