Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krátkometrážny
  • Dráma

Obľúbení herci (10)

Tom Hanks

Tom Hanks sa mi najviac páčil, ako aj Leonardo, v Catch me if you can, potom vo filmoch podľa Brownových kníh (Anjeli a démoni, Da Vinciho kód), klasikou Forrest Gump a podľa mňa skvelým filmom Atlas Mrakov (musím si prečítať aj knihu). A po dnešnom dni pridávam jeho postavu Viktora Navorského v The Terminal.

Leonardo DiCaprio

Oslnil ma vo viacerých rolách, najviac asi Catch me if you can, The Great Gatsby a samozrejme Inception.

Samuel L. Jackson

Ako Nick Fury sa mi veľmi pozdával v The Avengers, perfektnú rolu zahral vo filme Django Unchained, no najviac sa mi ľúbil ako Coach Carter.

Ian McKellen

Toto je asi najjasnejšia voľba. Začneme teda od tretieho miesta: super zahral v Da Vinciho kóde. Na druhom mieste sa usadil s postavou Magneta vo všetkých X-Menovkách. A na prvom mieste, jednoznačne, majster Gandalf vo všetkých Pánoch Prsteňoch a som si istý, že aj vo všetkých Hobbitoch.

Martin Freeman

No jo, Martni Freeman. Niekto kedysi povedal, že ten jeho hlúpy výraz on nehrá, on tak proste vyzerá. A myslím, že mal pravdu. Pekne nám to dokázal V Hobbitovi ako Bilbo Baggins, alebo v Sherlockovi ako John Watson, alebo v Love Actually ako pornoherec, alebo ako... a môžem pokračovať koľko chcem.

Paul Rudd

Ako Paula Rudda pozná asi väčšina česko-slovenských divák, aj ja som ho spoznal vďaka roli Mikea z Priateľov. Za zmienku však istotne stojí jeho asi najlepší film Our Idiot Brother, páčil sa mi aj v Dinner for Schmucks a v neposlednom rade treba spomenúť aj jeho postavu Ábela v Year One.