Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi
  • Akčný

Recenzie (21)

plagát

Dcéra najlepšieho kamaráta (2011) 

Vidim, ze tento film nema az take velke ocenenia od vas. Nahodou ja som bola milo prekvapena. Hugh Laurie mi je velmi sympaticky a myslim, ze ulohu zvladol. Davam len 3 hviezdicky, povedala by som, ze si zasluzi tak 2 a pol hviezdicky. Fajn film na vecer, celkom zo zivota, clovek by mal prehodnotit co ho vlastne robi stastnym.

plagát

Hore (2009) 

Krasny filmik, povedala by som, ze hlavne pre dospelych.

plagát

Horizont udalosti (1997) 

Jeden z mojich oblubenych filmov. Na rok 1997 to vobec nebol zly film. Sam Neil je skvely herec, uplne sa hodil do tejto role. Neni to film na oskara, ale to nemozu byt vsetky nie?

plagát

Prometheus (2012) 

Mne sa tento film dost pacil. Zo zaciatku trochu nudne kym sa to rozbehlo, trosku mi to pripomenulo votrelca. Boli tam zaujimave sceny, ktore ma celkom vystrasili. Pribeh mal nieco do seba. Som spokojna, doporucujem pozriet nenarocnnym divakom. Pozrela by som si aj 2.

plagát

Deň pred krízou (2011) 

Podla mna vyborny film, treba si ho pozriet aspon 2 krat. Demi prekvapila svojou ulohou. Dost silny film.

plagát

John Carter: Medzi dvoma svetmi (2012) 

Tak tento film ma doslova sklamal. Pripominalo mi to Flesha Gordona. Ako napad celkom dobre, ale miestami az nudne. Velke sklamanie, dufam, ze nebude dvojka.

plagát

Agatha Christie's Poirot (1989) (seriál) 

Tohoto nizkeho pana priam zboznujem. Krasne anglicke vidieky, 30 te roky, a inteligentny tak trochu snobsky belgicky detektiv. Nesmiem zabudnut na kapitana Hastingsa, ktory je pravou rukou' Poirotovi, tito dvaja sa perfektne doplnaju. Inspektor Japp, vzdy si mysli, ze on vsetko vyriesi, ale pritom respektuje a vazi si Poirota. Samozrejme oddana miss Lemon, ktora pracuje ako sekretarka Poirota. Pribehy su plne lasky, nenavisti a anglickeho sarkazmu. Doporucujem.

plagát

Kľúč (2005) 

Tento film ma dost vystrasil. A taky koniec som necakala. Velmi dobre zauzlenie, vobec som sa nenudila.

plagát

Anakonda (1997) 

No to som sa nasmiala teda, dobry prepadak. Snad si nemysleli, ze Jennifer Lopez z toho spravi kinohit??